Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι μια μυστήρια υπόθεση! Δεν είναι μια θέση που επιτρέπει στην Αφροδίτη να δείξει πόσο δυνατή και όμορφη είναι. Όμως η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί και βουτάει στα μυστήρια του έρωτα για να φέρει ανεβαίνοντας, ως δώρο,τον αισθησιασμό και ένα περίεργα αναμορφωτικό πάθος.

Κριός

Η αλήθεια είναι ότι η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν είναι και το καλύτερο σας. Όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να νιώσετε ένα άγριο, σκορπίστικο πάθος που θα σας κάνει να αναζωογονηθείτε και να βρείτε τη χαμένη σας ορμή. Οικονομικά οφέλη από κληρονομιές ‘η από χρήματα που σας χρωστάνε.

Ταύρος

Την είχατε ανάγκη αυτή την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Είναι μια Αφροδίτη που δίνει ζωή στις πιο στενές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο σύντροφός σας θα σας λατρέψει λίγο περισσότερο! Προσοχή, όμως, στο τέλος της εβδομάδας για χωρισμούς ή και σπάσιμο συνεργασιών.

Δίδυμοι

Και ξαφνικά θα σας συμπαθήσουν περισσότερο οι συνάδελφοι σας. Επίσης θα δείτε ότι η καθημερινότητα σας θα γεμίσει με όμορφες στιγμές. Βάλτε σε μια ωραία τάξη το γραφείο σας ή τον χώρο όπου εργάζεστε καθημερινά.

Καρκίνος

Φλερτ, χαρά και πάνω από όλα δημιουργικότητα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε καλά ώστε να πάρετε μια ανάσα από την πίεση που νιώθετε αυτό το διάστημα. Ευκαιρίες για διασκέδαση. Οπότε, ειδικά αν είστε ελεύθεροι, κυκλοφορήστε γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρείτε το προσωρινό ή μόνιμο ταίρι σας.

Λέων

Κάποιες υπερβολές στα έξοδα για το σπίτι, θα τις κάνετε. Όμως μπορεί να σας έρθει κάποιο έξτρα εισόδημα από ένα ακίνητο. Με την Αφροδίτη, τον Ερμή, και σε 14 ημέρες και με τον Ήλιο στον Σκορπιό, η υπερβολή και η υπερένταση είναι στο πρόγραμμα.

Παρθένος

Μια χαρά σας πηγαίνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Μπορεί να μην φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας όμως θα σας βοηθήσει να μιλήσετε όμορφα και να επικοινωνήσετε όσα θέλετε. Καλές ειδήσεις έρχονται όλο αυτό το διάστημα σε εσάς.

Ζυγός

Θα σας το πω από την αρχή να το ξέρετε: είναι πολύ πιθανό να σας ανοίξει η όρεξη αυτό το διάστημα. Σε άλλα νέα, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Σκορπιό τα οικονομικά σας παίρνουν μια ανάσα και αυτό θα σας δώσει αρκετή χαρά. Όσοι έχετε γενέθλια σήμερα θα έχετε μια τυχερή χρονιά.

Σκορπιός

Δείξτε τον όμορφο εαυτό σας. Η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στο δικό σας ζώδιο και θα μείνει μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Ευκαιρία να πετύχετε ό,τι θέλετε με την γοητεία σας, να βγάλετε χρήματα, να κάνετε μια σχέση ή να κάνετε καλύτερη τη σχέση σας. Λίγη προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας για ξαφνικούς χωρισμούς.

Τοξότες

Θα πρέπει να περιμένετε για λίγες εβδομάδες μέχρι να έρθει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε αυτό το διάστημα είναι να “βουτήξετε” σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις που όμως, να ξέρετε, θα βγουν σύντομα στο φως. Γι΄ αυτό προσοχή!

Αιγόκερως

Μια φιλία μπορεί εύκολα να περάσει σε άλλο επίπεδο, πιο ερωτικό! Γενικά όμως η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν έχει τόση δύναμη ώστε να αλλάζει τη ζωή σας όμως σας δίνει όση εύνοια χρειάζεστε για να νιώσετε καλά. Για εσάς τα χρήματα θα έρθουν από συνεταιρισμούς ή από ομαδικές δραστηριότητες. Οπότε, επικεντρώστε εκεί.

Υδροχόος

Με τη Αφροδίτη στον Σκορπιό τα χρήματα έρχονται σε εσάς από κινήσεις που θα κάνετε στον χώρο της δουλειάς σας. Ή μπορεί να συμβεί και το αντίθετο: δηλαδή να ξοδέψετε χρήματα για τη δουλειά σας ή σε επενδύσεις. Σε κάθε περίπτωση, χρήματα και δουλειά όπως και έρωτας και δουλειά θα μπλεχτούν μέχρι και την 1η Νοεμβρίου.

Ιχθείς

Το είπαμε και στην αρχή ότι το δικό σας ζώδιο είναι από τα ευνοημένα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Νιώθετε καλά και άνετα να εκφραστείτε, να κινηθείτε, να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Ο έρωτας ή και τα λεφτά μπορεί να έρθουν από το εξωτερικό, να ξέρετε.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα