Υπάρχει ένα μέρος που όταν βρεθείς εκεί δεν υπάρχει άγχος, αγωνία και σκέψεις. Αυτό το μέρος είναι μέσα σου και το επισκέπτεσαι όταν κάνεις διαλογισμό
Κάνε τον διαλογισμός με την πυραμίδα που σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, να γειωθείς και τελικά να ζήσεις τη ζωή σου καλύτερα!

Θέλεις να ξεκινήσεις διαλογισμό;
Στο dialogismos.gr θα βρεις τους καλύτερους διαλογισμούς στα ελληνικά. Απλά, πάτησε εδώ!

Τα πράγματα και η διαδικασία είναι απλά

Κάθισε αναπαυτικά με ίσια την πλάτη σου, οκλαδόν ή όπως σε βολεύει, αρκεί να είναι ίσια η πλάτη σου. Φρόντισε να έχεις χαμηλώσει το κινητό σου, να υπάρχει σχετική ησυχία στο χώρο σου και γενικά να υπάρχει ένα περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς πιο εύκολα.

Πάρ βαθιές εισπνοές από τη μύτη και εξέπνευσε από το στόμα για τρεις φορές. Μετά από αυτές τις αναπνοές, συνέχισε να αναπνέεις από τη μύτη αβίαστα.

Οραματίσου ότι είσαι μέσα σε μια τετράπλευρη πυραμίδα. Είναι φτιαγμένη από ένα θαυμάσιο υλικό που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και ότι τίποτα εκεί μέσα δεν μπορεί να σε βλάψει. Είναι τόσο άνετα όσο εσύ θέλεις.

Η Υπέροχη πυραμίδα

Η κορυφή της πυραμίδας στοχεύει στον ουρανό και η βάση της είναι καλά στηριγμένη στο έδαφος.
Στο εσωτερικό μπορείς να οραματιστείς όποιο χρώμα σου αρέσει και σε ηρεμεί αν και για τη συγκεκριμένη περίπτωση το φωτεινό πορτοκαλί είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Νιώσε την ενέργεια να έρχεται από την κορυφή της πυραμίδας, να σε καθαρίζει από το κεφάλι μέχρι και τις πατούσες και να παίρνει μαζί της τις σκέψεις, το άγχος και την ανησυχία.
Ό,τι σε ταλαιπωρεί παρασύρεται, αφήνεται στη γη και μετουσιώνεται.

Σίγουρα μετά από κάποια λεπτά μέσα στην πυραμίδα σου θα νιώθεις πολύ καλύτερα!
Θα αναπνέεις κανονικά και ήρεμα, το μυαλό σου θα έχει καταφέρει να σωπάσει και θα έχουν χαλαρώσει τα σημεία στο σώμα σου όπου συσσωρεύεται το άγχος σου.

Μόλις νιώσεις ότι έχεις ολοκληρώσει, βγαίνεις από την πυραμίδα και τη στέλνεις πίσω στον ουρανό. Φρόντισε να πατήσεις γερά στο έδαφος για να γειωθείς ακόμα καλύτερα και φρόντισε αυτή την αίσθηση ηρεμίας, ασφάλειας και σιγουριάς να την πάρεις μαζί σου στο υπόλοιπο της ημέρας σου.

Κάνοντας μια τέτοια άσκηση καθημερινά θα “αναγκάσεις” το μυαλουδάκι να ηρεμήσει και την καρδιά να ησυχάσει, κάνοντας τις ημέρες και τις νύχτες σου καλύτερες.

*Αυτόν τον διαλογισμό τον αναφέρει η life coacher Savannah Shea Blake η οποία αναφέρει ότι συνηθίζει να σκέφτεται τόσο πολύ που νιώθει να πνίγεται σε μια θάλασσα από άγχος.

Ζήσε υπέροχα από σήμερα κιόλας
Καίτη Φαρμάκη

Θέλεις να ξεκινήσεις διαλογισμό;
Στο dialogismos.gr θα βρεις τους καλύτερους διαλογισμούς στα ελληνικά. Απλά, πάτησε εδώ! 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

(1) Σχόλιο

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.