Το σώμα μου απέχει από το να είναι τέλειο ή όπως θα το ήθελα ιδανικά. Έτσι, ήρθε σαν χαστουκάκι η φωτογραφία μια φίλης καθηγήτριας γιόγκα που φωτογραφήθηκε με το μαγιό της στην πιο μη κολακευτική πόζα του κόσμου, και είπε αυτή είμαι! Έψαξα όλες τις φωτογραφίες μου με μαγιό από το καλοκαίρι και για πρώτη φορά με βρήκα… συμπαθητική. Είμαστε όλες τέλειες με τις τέλειες ατέλειες μας. Κανένα body shame!

Γι΄ αυτό και χάρηκα τόσο όταν είδα το (Re)Treat for your self που κάνουν δυο εξαιρετικοί επαγγελματίες στο Λουτράκι 9-11 Μαρτίου.

Η -παραπάνω- από ψυχολόγος Μάρσα Κολέτση και ο -παραπάνω- από διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ζερβός ετοίμασαν αυτό το το retreat για να αγαπήσεις το σώμα σου, για να εξαφανίσεις το body shame, για να μάθεις να μη χρησιμοποιείς το φαγητό για κανέναν άλλον λόγο παρά για να θρέψεις τον οργανισμό σου, γευματική επίγνωση το λένε αυτό, και για να κάνεις ασκήσεις ώστε να ενδυναμωθείς σε όλους τους τομείς. Γιατί η αλήθεια είναι ότι το ξερίζωμα αρνητικών, χαζών και άχρηστων πεποιθήσεων και συνηθειών θέλει από μέρους μας λίγη δύναμη παραπάνω.

Διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τις παροχές, τις ασκήσεις, τα γεύματα, το ξενοδοχείο, τη χρήση των χώρων του Loutraki Thermal Spa, τους εκπληκτικούς εισηγητές και την πολύ καλή τιμή.

(Re)Treat for yourself γιατί ήρθε ο καιρός για μια ζωή όπως μας αξίζει

από την Καίτη Φαρμάκη

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.