Εναλλακτικές πρακτικές και ένας πραγματικός γυναικείος οργασμός real tme και real γενικότερα

Τα κλειστά μυαλά έπαθαν κανονική κρίση. “Η Palthrow είναι αγύρτισσα” “Πρόκειται για απειλή για τη δημόσια υγεία” “Αδιαμφισβήτητα απαίσιο για την κοινωνία¨ είναι κάποιοι από τους ενδεικτικούς τίτλους.
Επειδή τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα και δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά εγώ έχω να της πω “Go, Girl και ετοίμασε και τον δεύτερο κύκλο επειδή σε περιμένουμε”.

“Τι ήξερα ότι δεν ήταν ο δρόμος μου το να φιλιέμαι με τον Ματ Ντέιμον στην οθόνη¨, λέει η Gwyneth στην εισαγωγή για να τραβήξει το ενδιαφέρον μας και για να μας πει ότι το δικό της “κάλεσμα” ήταν ένα site σαν το Goop!

Δες το trailer και θα καταλάβεις!

Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν εργαζόμενοι στο Goop που αφού άκουσαν τι θα πραγματεύεται κάθε επεισόδιο δήλωσαν συμμετοχή ανάλογα με το τους ενδιαφέρει και τους απασχολεί.

Έξι επεισόδια το ένα με πιο αμφιλεγόμενο θέμα από το άλλο.

Μήπως όσοι αντέδρασαν με τόσο μένος να είχαν δίκιο;

Μα, όντως! Είναι δυνατόν να δείχνει ότι μια εργαζόμενη στο Goop αφού έχει παιδευτεί και αφού έχει πάρει αμέτρητα φάρμακα, με όλες τις γνωστές παρενέργειες, μπορεί και ξεπερνάει κρίσεις πανικού χωρίς φάρμακα απλά με τη θεραπεία ενός τύπου που τη βάζει να βουτάει σε παγωμένα νερά αφού πρώτα έχει ανεβάσει την κατάσταση του νου και του σώματος της με αναπνοές και ασκήσεις; Μα, απαράδεκτο!

Είναι δυνατόν σε ένα ολόκληρο επεισόδιο να μιλάει για την καθαρή, υπέροχη, γυναικεία απόλαυση που είναι μακριά από όσα έχουμε δει και μάθει παρακολουθώντας πορνό; Και για bonus να βλέπουμε έναν υπέροχο γυναικείο οργασμό όπως είναι στην πραγματικότητα χωρίς φωνές ή ακροβατικά;
Η βασίλισσα του γυναικείου αυνανισμού η 90χρονη -ειλικρινά δεν φαίνεται πάνω από 65- Betty Dodson που έχει διοργανώσει αμέτρητες ομάδες βοηθώντας τις γυναίκες να καταλάβουν πόσο όμορφες είναι… εκεί κάτω και πόσο μπορούν να απολαύσουν το σεξ, είναι συγκλονιστική σε αυτό το επεισόδιο. Είναι σαν να σου μιλάει η γιαγιά σου για το πόσο δεν αξίζει να χάνεις την απόλαυση και για το πόσο όμορφο, δυνατό μαγικό είναι το μ@&νί σου. Και κάπως έτσι κάνεις ένα restart στα συγκεκριμένα θέματα.

 

Πώς τολμάει το Goop Lab να έχει ένα επεισόδιο με ένα retreat όπου προσφέρουν σε συγκεκριμένες δόσεις παραισθησιογόνα μανιτάρια και περνάς για κάποια ώρα σε άλλο επίπεδο εκεί όπου όλα ίσως και να θεραπεύονται σε κάποιο βαθμό;

 

Και γιατί να μας δείχνει ότι η ενέργεια κινείται και κινεί το σώμα μας κάνοντας να νιώθουμε ξαναγεννημένοι; Μα είναι δυνατόν να είναι όλα ενέργεια, τόσο η ισορροπία όσο και η ανισορροπία μας;

Άσε το άλλο επεισόδιο με την αντιγήρανση όπου η Palthrow λέει ότι είναι αντίθετη στα παντός είδους fillers και κάνει διάφορα για να πετάξει τοξίνες, φλεγμονές και χρόνια από πάνω της.

 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχει φέρει και ένα διάμεσο ή μέντιουμ. Στο τελευταίο επεισόδιο έχει δυο περιστατικά που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

 

 

Τελικά τα επεισόδια προβλήθηκαν και είχαν από όλα: ενημέρωση, κάποιο σοκ και σίγουρα ένα σκούντηγμα που σου λέει: “Κοπελιά, πάρ’ το αλλιώς! Μην χαρίζεις τη δύναμη σου. Ζήσε με νέα συνειδητότητα και κατάκτησε τον κόσμο σου. Ζήσε τη ζωή σου”.

Είμαστε πολύ επικίνδυνες όταν είμαστε ενημερωμένες” λέει η Betty Dodson με την Palthrow να λέει “Εμένα θα μου πεις;”.

Καίτη Φαρμάκη

Υ.Γ1. Η κρυοθεραπεία και  βουτιά στην παγωμένη θάλασσα θα ήταν το πρώτο που θα διάλεγα να πάω, αν μου το ζητούσε η Gwyneth. Το δεύτερο;;;;

Υ.Γ.2 Άνετα θα δούλευα στα γραφεία της Goop!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα