Σε ημέρες που η βία φαίνεται να παίρνει το πάνω χέρι, ο συγγραφέας που άλλαξε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, ο dr Wayne Dyer, μιλάει για το πώς επιτρέπουμε στη βία να είναι μαζί μας στο σαλόνι μας, στον καναπέ μας, στις ζωές μας. Διάβασε το και μια αλλαγή είναι μπροστά σου.

“Σταματήστε να γιορτάζετε τον θάνατο ή τη βία σε οποιαδήποτε μορφή.

Απομακρυνθείτε από όσο το δυνατόν περισσότερες εικόνες θανάτου. Μην βλέπετε πια ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές που παρουσιάζουν την τέλεση δολοφονιών ως μορφή διασκέδασης και μην παρακολουθείτε ειδήσεις που δίνουν έμφαση στον αφανισμό της ζωής. Διδάξτε τα παιδιά σας, κι όσα άλλα παιδιά μπορείτε, να σέβονται τη ζωή. Ενθαρρύνετέ τα να μην χαίρονται με τον θάνατο των λεγόμενων εχθρών, τρομοκρατών ή επαναστατών – όλα αυτά τα είδη του θανάτου είτε λαμβάνουν χώρα στο πεδίο της μάχης είτε στους δρόμους μιας πόλης, είναι δείγματα της συλλογικής μας επιθυμίας να σκοτώνουμε. Μην επιδεικνύετε μίσος και αγανάκτηση. Αντίθετα, διδάξτε τον εαυτό σας και τους άλλους πως κάθε νίκη που επιτυγχάνεται με όπλα είναι μια κηδεία στην οποία πρέπει να πενθούμε.”

Από το βιβλίο

Άλλαξε τις σκέψεις σου Άλλαξε τη ζωή σου
του Dr Wayne Dyer

Εκδόσεις Έσοπτρον

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.