από την Καίτη Φαρμάκη 

Καλώς τον δεχτήκαμε τον ανάδρομο Ερμή. Ξεκινάει στις 31 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου. Δεν είναι για να τον φοβόμαστε. Δεν είναι βέβαια και για να σκίσουμε τις φούστες μας από χαρά. Σίγουρα θα μας δώσει την ευκαιρία να ξανασκεφτούμε τις αποφάσεις μας, να διαπραγματευτούμε από την αρχή αλλά και να αγοράσουμε κάτι από δεύτερο χέρι: από αυτοκίνητο μέχρι κινητό ή οτιδήποτε.

Όπως γράφει και ο Γιώργος Πανόπουλος στο Astroheart:

 

Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή μπορούμε να παρατηρήσουμε τη ζωή σα να είναι όνειρο. Μπορούμε να ερμηνεύουμε τα εξωτερικά γεγονότα σαν σύμβολα της εσωτερικής μας ζωής ώστε η πραγματικότητα να αποκτήσει πρόσθετο νόημα.

 

Αναζητάμε νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα.

 

Σκεφτόμαστε τις δυνατότητές μας ξανά.

 

Επαναπροσδιορίζουμε το τώρα μας.

 

Διορθώνουμε, ζητάμε συγγνώμη, συγχωρούμε.

 

Μας ενδιαφέρουν οι ερωτήσεις.

 

Αναγνωρίζουμε λάθη και αποτυχίες αλλά δεν εγκλωβιζόμαστε στην αυτολύπηση.

 

Ετοιμαζόμαστε για να ξαναρχίσουμε.

Κριός

Θα ξεκινήσω με τη λέξη Προσοχή! Προσοχή σε λογαριασμούς που ξεφεύγουν, που χάνονται, που καθυστερούν. Προσοχή στα χρέη σας. Προσοχή επίσης σε αυτό που λέμε ψιλά γράμματα, διαβάστε τα πάντα δυο φορές και μετά υπογράψτε. Ο ανάδρομος Ερμής όμως θα σας πάει όμως καλά αν αγοράσετε κάτι μεταχειρισμένο.

Ταύρος

Από όλα τα ζώδια εσείς θα έχετε τις περισσότερες επιστροφές. Όχι από την εφορία αλλά από πρόσωπα που κάποτε υπήρξαν σύντροφοι ή συνεργάτες. Πιθανό να σας κάνουν ξανά μια πρόταση συνεργασίας που είχε γίνει στο παρελθόν ή να ξαναπέσει στο τραπέζι μια πρόταση… γάμου. Απαντήστε τον Δεκέμβριο, για καλό και για κακό.

Δίδυμοι

Απόλαυση διπλή (!) για εσάς ο ανάδρομος Ερμής καθώς επηρεάζει το καθημερινό σας πρόγραμμα αλλά και όλες τις υποθέσεις σας καθώς είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας. Προσέχετε σε ποιον στέλνετε επαγγελματικά mail ή μηνύματα δουλειάς, βεβαιωθείτε ότι θα γίνει αυτό που ζητήθηκε και όχι κάτι διαφορετικό και ετοιμαστείτε να μπουρδουκλώσετε επαγγελματικά ραντεβού ή υποχρεώσεις.
Ένα τόσο δα χάος σάς περιμένει.

Καρκίνος

Αν έχετε παιδάκια να ξέρετε δεν θα συνεννοηθείτε και τόσο εύκολα μαζί τους αυτό το διάστημα. Επίσης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μπερδέψετε τα πάρτυ, παιδικά ή δικά σας και να βρεθείτε αλλού από εκεί που θα έπρεπε. Επίσης εσείς μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε τελειώσει με μια ερωτική ιστορία όμως θα δείτε ότι θα ασχοληθείτε ξανά μαζί της σύντομα.

Λέων

Οι ενώ Καρκίνοι μπερδεύονται με τα ερωτικά τους, εσείς οι Λέοντες με τα οικογενειακά σας. Το ζούμε κι αυτό… Οικογενειακά θέματα που τα είχατε βάλει κάτω από το χαλί στο παρελθόν τώρα βγαίνουν στο φως και ζητούν λύση. Πολλές συζητήσεις και τσακωμοί με μέλη της οικογένειας για παλιές υποθέσεις.
Αν θέλετε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε ένα ακίνητο τώρα προσπαθήστε περισσότερο.

Παρθένος

Άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τ’ αυτιά μου! Αυτή θα είναι η ιστορία σας για τις επόμενες 20 ημέρες περίπου. Προσοχή στην έλλειψη συγκέντρωσης που θα έχετε. Θα ξεχνάτε αρκετά, θα χάνετε τους δρόμους, θα ξεχνάτε να πείτε πράγματα που πρέπει και θα λέτε πράγματα που δεν θα πρέπει. Όμως, πιο πολύ θα το διασκεδάσετε παρά θα ταλαιπωρηθείτε με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό.
Προσοχή σε ποιον στέλνετε τα μηνύματα σας.

Ζυγός

Αν μπορέσετε να αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου θα είναι το καλύτερο για εσάς Αν δεν μπορείτε να κερδίσετε χρόνο για να τακτοποιήσετε κάποιο οικονομικό θέμα σας ή για να κάνετε μια σημαντική αγορά, να ξέρετε ότι μια κάποια ταλαιπωρία σας περιμένει στη γωνία.
Προσοχή μη χάσετε το πορτοφόλι σας ή κάτι που θεωρείτε ακριβό ή πολύτιμο για εσάς.

Σκορπιός

Στο δικό σας ζώδιο ανάδρομος ο Ερμής και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τα πάντα και να κλείσετε εκκρεμότητες ώστε να πάψουν να σας απασχολούν. Πολύ πιθανό κάτι να χάσετε. Όμως και κάτι που ψάχνατε εδώ καιρό τώρα θα το βρείτε.
Αποφύγετε να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις και φροντίστε να μην εκνευρίζεστε με τις εκκρεμότητες που θα ξεπετάγονται από παντού.

Τοξότης

Αν σας πω ότι τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία θα το τολμήσετε; Τώρα πάντως είναι το κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσετε και να βρείτε λύσεις σε ψυχολογικά θέματα που σας απασχολούν.
Προσοχή στα μυστικά που κρατάτε και δεν θέλετε να αποκαλυφθούν και προσέξτε μήπως αποκαλύψετε κατά λάθος μυστικά άλλων και μετά τρέχετε να γλυτώσετε από τα χέρια τους.

Αιγόκερως

Ξεχασμένοι φίλοι από το παρελθόν θα έρθουν και πάλι στη ζωή σας σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Αν σας χρωστάνε χρήματα από τη δουλειά σας πιθανόν να τα πάρετε αυτό το διάστημα. Ξανασκεφτείτε τους στόχους σας και το τι θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής έχει βάλει στο μάτι την καριέρα σας. Τι έχετε κάνει σωστά και τι λάθος; Αν είχατε κάποιες προτάσεις στο παρελθόν που δεν προχώρησαν τώρα είναι εποχή να ξανασυζητηθούν και να τις σκεφτείτε εκ νέου. Φροντίστε να μην ξεκινήσετε κάτι σημαντικό και καινούργιο. Αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε θα το διορθώσετε λίγο αργότερα με κάποιο κόπο παραπάνω.

Ιχθείς

Αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε ταξίδια αυτό το διάστημα πολύ πιθανό κάτι να καθυστερήσει ή να προκύψουν προβλήματα. Μικρό το κακό όμως. Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σας αγαπάει με πάθος και θα σας δημιουργήσει τα λιγότερα δυνατά θέματα. Πολύ πιθανό να φιλοσοφήσετε τη ζωή σας και να δείτε τα πράγματα αλλιώς.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα