Κάθε σπίτι είναι μια ολόκληρη ιστορία. Μια ιστορία από το μέρος στο οποίο βρίσκεται, από τους ανθρώπους που το έχουν κατοικήσει πριν από εσένα και από τη δόνηση του αριθμού τον οποίον έχει.

Από το 1 έως και το 9 καθώς και οι αριθμοί 11 και 22 κάτι έχουν να σου πουν για το πώς επηρεάζουν τη ζωή σου και πόσο ταιριάζουν με όλα αυτά που θέλεις να επιτύχεις.

Αν μένεις σε ένα σπίτι που ο αριθμός του είναι από το 1-9, τότε τα πράγματα είναι απλά. Διαβάζεις τον αντίστοιχο αριθμό.

Αν μένεις σε κάποιο σπίτι που ο αριθμός του έχει περισσότερα ψηφία τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις τα ψηφία μέχρι να φτάσεις σε έναν μονοψήφιο αριθμό.

Το 11 και το 22 είναι αριθμοί πύλες οπότε θα διαβάσεις τη δική τους εξήγηση.

Αν μένεις σε έναν αριθμό που έχει και ένα γράμμα, για παράδειγμα 2Α, τότε πρόσθεσε στον αριθμό σου και τον αριθμό που βλέπεις στον πίνακα για να βρεις την πραγματική δόνηση.

 

Μένεις στον αριθμό 1

Ανεξαρτησία, καινοτομία, επινοητικότητα, φιλοδοξία, ηγετικές ικανότητες.
Είναι ένα υπέροχο σπίτι για να μείνεις αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή αν δουλεύεις από το σπίτι σου.

Είναι επίσης ένα πολύ καλό σπίτι αν οι άνθρωποι που ζουν σε αυτό θέλουν να κρατήσουν την ελευθερία και την αυτονομία τους.

Το να μείνεις σε ένα σπίτι με τον αριθμό 1 θα δυναμώσει πολύ τον χαρακτήρα σου, την αποφασιστικότητα σου, την αυτοπεποίθηση σου και θα απογειώσει τις ηγετικές σου ικανότητες.

Η πρόκληση του 1

Αν θέλεις να ζήσεις τη συνεργασία, τη συντροφικότητα και την αρμονία να ξέρεις ότι αυτό δεν είναι ένα κατάλληλο σπίτι για όσα θέλεις να πετύχεις. Το 1 έχει να κάνει με την ανεξαρτησία και την κορυφή αλλά όχι και με τη συντροφικότητα.

Τι μπορείς να κάνεις αν δεν μπορείς να μετακομίσεις; Βάλε πίσω από την πόρτα του σπιτιού σου τον αριθμό 9. Και πάλι 1 θα βγαίνει όμως θα έλξεις περισσότερη συμπαράσταση από τους άλλους όπως και τη συντροφικότητα που χρειάζεσαι για να μην νιώθεις μοναξιά.

Μένεις στον αριθμό 2

Σίγουρα υπάρχει μια ζεστή ατμόσφαιρα και πολλή αγάπη. Οι άλλοι νιώθουν ευπρόσδεκτοι και άνετα σε αυτό το σπίτι.

Η δόνηση του 2 είναι εξαιρετικά συναισθηματική και ευαίσθητη. Αυτό το κάνει ένα ωραίο σπίτι γεμάτο οικογενειακές φωτογραφίες και με μια ατμόσφαιρα στην οποία οι άνθρωποι νιώθουν άνετα και έτοιμοι να χαλαρώσουν και να συνδεθούν.

Είναι ένα καλό σπίτι για ζευγάρια που αγαπούν να κάνουν πράγματα μαζί.
Κατάλληλο σπίτι για να συζήσεις με σύντροφο ή και με συγκάτοικο, για φίλους ή ζευγάρια που παντρεύτηκαν πρόσφατα.

Καθώς ο αριθμός 2 έχει τη δόνηση της διαίσθησης και της ισορροπίας, είναι ένας καλό σπίτι για συγγραφείς ή θεραπευτές.

Η πρόκληση του 2

Καθώς το 2 από μόνο του είναι ένας αρκετά συναισθηματικός αριθμός, πολλές φορές οι άνθρωποι που μένουν σε ένα τέτοιο σπίτι παραείναι ευαίσθητοι ή εύθικτοι. Μπορεί να κλαίνε εύκολα ή να ταράζονται συχνά. Μια λύση είναι να φεύγεις μακριά από το σπίτι για μια βόλτα στη φύση όταν συμβαίνει αυτό αλλά χρειάζεται ώρα για να εκτονωθεί αυτό το συναίσθημα.

Ακόμα και κι αν μετακόμισες σε αυτό το σπίτι, πολύ σύντομα θα συγκατοικήσεις. Το στοίχημα είναι ένα: να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνεις και σε αυτά που παίρνεις. Καθώς έχεις την τάση να τα δώσεις όλα χωρίς να ζητάς πολλά, σύντομα αυτή η ανισορροπία θα φέρνει υπερευαισθησία και στεναχώρια.  Τα υγιή όρια και οι καθαρές συζητήσεις θα σώσουν την κατάσταση.

Μένεις στον αριθμό 3

Σίγουρα πρόκειτα είναι ένα σπίτι που έχει προσανατολισμό στη… χαρά. Το 3 δίνει μια ανεβασμένη διάθεση, ενέργεια, ζωντάνια και αρκετή όρεξη για κοινωνική ζωή και συναντήσεις.

Υπάρχει αρκετή δημιουργικότητα σε αυτόν τον αριθμό, οπότε αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά αυτό είναι το κατάλληλο σπίτι για εσένα. Επίσης, είναι ένα κατάλληλο σπίτι αν θέλεις να ξεκινήσεις τη δημιουργία οικογένειας.
Τα συναισθήματα εκφράζονται ανοιχτά ενώ οι πρωτοποριακές ιδέες πέφτουν… βροχή.
Είναι ένα κατάλληλο σπίτι για νεαρά ζευγάρια, singles, οικογένειες και γενικά για όποιον θέλει να ζει και να εκφράζει τη χαρά του.

Η πρόκληση του 3

Το δύσκολο με τον αριθμό 3 είναι ότι ξοδεύεσαι εύκολα. Δύσκολα μπορείς να ελέγξεις την ενέργεια και τη συγκέντρωσή σου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να μην μπορείς να κρατήσεις έναν έλεγχο στο πώς ξοδεύεις τα χρήματα σου.

Η λύση είναι να έχεις στη ζωή σου κάποιες υποχρεώσεις  που θα σε κρατάνε γειωμένο και που θα σε “αναγκάζουν” να ασχοληθείς με πρακτικά ή σοβαρά θέματα.

Μένοντας στον αριθμό 3 η αυτοπεποίθηση ή η αίσθηση του πόσο αξίζεις θα είναι συχνά ένα μεγάλο θέμα. Οπότε φρόντιζε να βάλεις στη ζωή σου τις θετικές δηλώσεις και την ευγνωμοσύνη αλλιώς η αυτοαμφισβήτηση θα σε παιδέψει αρκετά.

Μένεις στον αριθμό 4

Μένεις σε ένα σπίτι με σταθερό, ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον. Το 4 έχει την πιο γειωμένη δόνηση καθώς συνδέεται με τη γη, τα ακίνητα, τα κτηματομεσιτικά αλλά και με τα δυνατά σώματα.

Μπορεί να βοηθήσει αρκετά ένα άτομο που ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά, με τις επενδύσεις, τις μετοχές, τα οικονομικά ακόμα και με την εκπαίδευση. Πειθαρχία, δομή και υπευθυνότητα υποστηρίζονται αρκετά από τη δόνηση του 4.

Εάν θέλεις να αναπτυχθεί η επιχείρηση σου, τα οικονομικά ή η οικογένεια σου είναι ένα κατάλληλο σπίτι όπυ θα καταφέρεις όσα θέλεις με αρκετή δουλειά.

Καθώς πρόκειται για έναν πολύ σταθερό αριθμό, ακόμα κι αν η ζωή φέρει ανατροπές ή περιπέτειες, πάντα θα βρίσκεις τον τρόπο να διατηρείς όσα θέλεις να διατηρήσεις.

 

Η πρόκληση του 4

Το 4 είναι ο πιο αργός, ίσως και ο πιο δυσκίνητος αριθμός. Έτσι, αν σου αρέσουν οι αλλαγές, η ταχύτητα, η περιπέτεια, ο ενθουσιασμός, η παρορμητικότητα και η καινοτομία τότε μάλλον δεν είναι ένα κατάλληλο σπίτι για εσένα.

Θα σε πιέζουν οι προθεσμίες ή τα χρονοδιαγράμματα που θα φέρνει η δουλειά σου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν μένεις στον αριθμό 13. Μια καλή λύση είναι να βάλεις πίσω από την πόρτα του σπιτιού έναν άλλον αριθμό που θα επιλέξεις που προσθέτοντάς τον με το 4 να μπορέσει το αποτέλεσμα να ισορροπήσει την πίεση ή την υπερβολική σταθερότητα.

Είναι σημαντικό να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη διασκέδαση αλλά και να βρεις τον τρόπο να εκφράζεις τα συναισθήματα σου πιο ζεστά.

Καθώς το 4 έχει να κάνει αρκετά με τη δομή, είναι καλό να φροντίζεις ιδιαίτερα όλα όσα κάνουν το κτίσμα ασφαλές. Μην αμελείς τις επισκευές.

Μένεις στον αριθμό 5

Αγαπάς την κοινωνικότητα, τη διασκέδαση και δεν θέλεις να ζεις ούτε για ένα λεπτό βαρετά. Το 5 έχει τη δόνηση της εξωστρέφειας και έτσι είναι ένα θαυμάσιο σπίτι αν θέλεις να έχεις καλεσμένους με τους οποίους θα περνάτε καλά.

Πάντα κρύβονται εκπλήξεις αν μένεις στον αριθμό 5. Ιδανικό σπίτι αν θέλεις να ταξιδεύεις, να γνωρίζεις καινούργια άτομα, να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες, να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου.

Αν θέλεις να μην υπάρχει ρουτίνα στη ζωή σου, να είσαι ευέλικτος, ευπροσάρμοστος και διασκεδαστικός μόλις βρήκες το κατάλληλο σπίτι για εσένα.

Η πρόκληση του 5

Εάν θέλεις να έχεις ησυχία ή σταθερότητα τότε το 5 δεν είναι το κατάλληλο σπίτι για εσένα.

Γενικά είναι ένα σπίτι στο οποίο οι άνθρωποι μένουν για λίγο προτού μετακομίσουν αλλού για πιο μόνιμα.

Καθώς το 5 έχει να κάνει πολύ με την αλλαγή ίσως βρίσκεις δύσκολο να συγκεντρωθείς ή να επικεντρώσεις σε πρακτικά θέματα.

Μπορεί να θέλεις να τρως συνέχεια, ειδικά αν το σπίτι είναι στον αριθμό 14. Καλό είναι να αποφύγεις το σπίτι με αυτόν τον αριθμό αν είσαι επιρρεπής σε κάθε είδους εξάρτηση. Αν έχεις αυτοπειθαρχία και εάν καταφέρεις να μένεις συγκεντρωμένος στους προσωπικούς σου στόχους, τότε θα βρεις τη σωστή ισορροπία.

Μένεις στον αριθμό 6

Ιδανικό σπίτι για οικογένειες, ζευγάρια ή καλλιτέχνες καθώς εμπνέει και προάγει την ομορφιά, την αγάπη και την αρμονία. Το σπίτι είναι για εσένα κάτι το ιερό.

Όσοι επισκέπτονται το σπίτι σου νιώθουν καλοδεχούμενοι και άνετα “σαν το σπίτι τους” καθώς η ενέργεια του σπιτιού σου τους εξισορροπεί αρκετά.

Είναι σημαντικό να έχεις φτιάξει ένα όμορφο περιβάλλον με φυτά, με ωραία και άνετα έπιπλα και όμορφα έργα τέχνης.

Σε αυτό το σπίτι νιώθεις την ανάγκη να φροντίσεις τους άλλους, έτσι παιδιά και κατοικίδια πραγματικά “ανθίζουν” εκεί.
Σχεδόν κάθε τύπος ανθρώπου είναι ευτυχισμένος μένοντας σε ένα σπίτι με τον αριθμό 6. Είσαι τυχερός που ζεις εκεί.

Η πρόκληση του 6

Καθώς το 6 έχει τη δόνηση της φροντίδας, ειδικά προς την οικογένεια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αφιερώνεις πολύ χρόνο φροντίζοντας όλους τους άλλους και να μην βρίσκεις χρόνο να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αυτό που θα σε σώσει από την υπερκόπωση, και την ανισορροπία, είναι να βρεις τον τρόπο να φροντίζεις τον εαυτό σου πρώτα και μετά όλους τους άλλους. Αν δεν γεμίσεις τις μπαταρίες σου σύντομα θα έχεις θέματα.

Επίσης, ενδέχεται να περνάς τόσο καλά μέσα στο σπίτι σου που να ξεχνάς να βγαίνεις έξω. Μήπως λίγη κοινωνικοποίηση είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι;

Μένεις στον αριθμό 7

Αν ασχολείσαι με τα μυστικιστικά, αν είσαι συγγραφέας, ερευνητής ή αν έχεις μπει σε ένα μονοπάτι πνευματικής αναζήτησης, θα λατρέψεις το να ζεις στο σπίτι με τον αριθμό 7.

Το 7 έχει μια δόνηση πολύ ιδιωτική, ίσως και μυστικιστική. Ευνοεί τη σκέψη σε βάθος, την αναζήτηση και την αυτοανακάλυψη. Εάν είσαι άνθρωπος που του αρέσει επιστρέφοντας στο σπίτι του να διαβάζει ένα βιβλίο, να σκέφτεται ή να διαλογίζεται και να γεμίζει με ενέργεια με αυτόν τον τρόπο, τότε το 7 είναι ο αριθμός σου. Θα κάνεις άλματα στον τομέα της αυτοβελτίωσης μένοντας σε ένα τέτοιο σπίτι.

Για να τονίσεις τη γαλήνη, το στοιχείο του νερού στη διακόσμηση θα σε βοηθήσει πολύ.

Η πρόκληση του 7

Αν αγαπάς τη διασκέδαση, τις ανατροπές και θέλεις να περνάς καλά, τότε θα τρελαθείς σε ένα τέτοιο σπίτι καθώς θα το βρίσκεις υπερβολικά ήρεμο και μοναχικό.

Είναι σημαντικό να έχεις έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο. Μόνο καθαρίζοντας τον χώρο σου θα καθαρίσουν και σκέψεις σου ενώ τακτοποιώντας το σπίτι σου θα τακτοποιείται και η ζωή σου. Πέταξε από μυαλό και από το σπίτι σου οτιδήποτε είναι βρώμικο και περιττό.

Αν βρίσκεις το 7 σου ένα πολύ μοναχικό σπίτι κάνε ένα κόλπο: βάλε στο πίσω μέρος της πόρτας σου έναν αριθμό. Καλό όμως είναι να αποφύγεις να προσθέσεις το 1 καθώς αυτό θα συμβάλει στη μοναχική φύση του σπιτιού σου.

Αν μένεις στον αριθμό 16 να προσέχεις ιδιαίτερα ζημιές που έχουν να κάνουν με την οροφή ή το ταβάνι του σπιτιού.

Επίσης, είναι σημαντικό να αποφύγεις το 7 αν είσαι επιρρεπής στο αλκοόλ, στο πολύ φαγητό ή σε διάφορες καταχρήσεις.

Μένεις στον αριθμό 8

Αυτό είναι το κατάλληλο σπίτι για εσένα αν είσαι επιχειρηματίας ή αν έχεις μεγάλους στόχους για την καριέρα σου. Εάν έχεις τη δική σου επιχείρηση και δουλεύεις από το σπίτι θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη και επιτυχία.

Το 8 είναι ο αριθμός της αφθονίας και της καλοτυχίας. Έτσι κάθε οικονομική κίνηση που θα κάνεις θα έχει την… ευλογία του 8.

Το 8 είναι και ο αριθμός του πάθους. Θα κάνεις παθιασμένες σχέσεις και θα δένεσαι με τους ανθρώπους σου, ακόμα και υπερβολικά.

Το 8 θα σου δώσει αρκετή σωματική δύναμη και ευεξία οπότε φρόντισε να την εκμεταλλευθείς κάνοντας τις κατάλληλες δραστηριότητες που θα τις χαίρεται το σώμα σου.

Εάν θέλεις να επεκταθείς σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου, οικονομικό, επιχειρηματικό ή οικογενειακό, αυτό είναι το κατάλληλο σπίτι για εσένα.

Η πρόκληση του 8

Το 8 είναι ο αριθμός που σου μαθαίνει πολλά γύρω από την αφθονία και τα χρήματα. Έτσι, μπορείς να έχεις μεγάλα κέρδη αλλά και μεγάλες απώλειες.

Θα νιώθεις συνεχώς την ανάγκη να επεκτείνεσαι. Όσο μεγάλο κι να είναι το σπίτι σου, θα νιώθεις ότι δεν σου φτάνει και θα θέλεις περισσότερο χώρο. Θα θέλεις πάντα περισσότερο χώρο, περισσότερα έπιπλα, περισσότερους ανθρώπους.

Φρόντισε να μην επενδύσεις πολλά στο πώς φαίνεται το σπίτι σου. Εάν ο σκοπός σου είναι να εντυπωσιάσεις τους άλλους, το σπίτι αυτό θα σε… αποστραγγίξει οικονομικά.

Πρόσεξε να μην εστιάσεις υπερβολικά στην καριέρα σου ξεχνώντας να περνάς χρόνο με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου.

Μένεις στον αριθμό 9

Όλοι είναι καλοδεχούμενοι σε ένα σπίτι με τον αριθμό 9. Το 9 προάγει την αγάπη, την αποδοχή και τη διαίσθηση. Είναι ο αριθμός της ανιδιοτελούς οικουμενικής αγάπης και της συμπόνοιας. Η διαίσθηση σου θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη σε ένα τέτοιο σπίτι.

Η καλή ενέργεια του σπιτιού, η διαίσθηση σου και η σοφία που έχεις θα κάνουν τους ανθρώπους να θέλουν να σε επισκέπτονται συχνά στο σπίτι σου.

Ο 9 είναι ένας διεθνής αριθμός κι έτσι είναι πιθανό να κάνεις αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό είτε για τουρισμό είτε για δουλειά. Επίσης, ίσως να φιλοξενείς άτομα από το εξωτερικό.

Αυτό που θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη και την ευτυχία σου είναι να θυμάσαι τα καλά στοιχεία από μια σχέση και από τους ανθρώπους γενικότερα. Έτσι θα συγχωρείς περισσότερο εύκολα και θα έχεις μεγάλα συναισθηματικά οφέλη.

Η πρόκληση του 9

Αυτός είναι ένας αριθμός που ταιριάζει σε ξενοδοχεία, σε κοιτώνες, aibnb ή γενικά σε σπίτια στα οποία μπορεί να ζουν διαφορετικοί άνθρωποι κατά διαστήματα. Αν είναι το σπίτι σου και έχεις και οικογένεια, τότε να ξέρεις ότι δεν θα βρίσκεις εύκολα ησυχία ή ελεύθερο χρόνο για να ηρεμήσετε.

Καθώς ο αριθμός 9 έχει να κάνει με ιδανικά θα είναι δύσκολο να ασχοληθείς με τα πρακτικά θέματα, να έχεις μεγάλες φιλοδοξίες ή να βγάλεις χρήματα. Θα χρειαστεί να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να βγάλεις χρήματα, για να διατηρήσεις μια περιουσία που έχεις ή για να πετύχεις πράγματα στην καριέρα σου.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μάθεις να συγχωρείς. Αν δεν συγχωρήσεις εσένα και τους άλλους θα σε κυνηγάνε φαντάσματα απόρριψης, εγκατάλειψης ή δυσαρμονίας κάνοντας δύσκολη τη ζωή σου.

Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου χωρίς να έχεις ανάγκη την αποδοχή των άλλων και άφησε την ισχυρή σου διαίσθηση να σε οδηγήσει. Μόνο έτσι θα τα πας πολύ καλά και θα προχωρήσεις.

Μένεις στον αριθμό 11

Το 11 είναι ο μεγάλος αριθμός της διαίσθησης και της φώτισης. Το 11 φτιάχνεται από δυο πυλώνες (1 1) , και δείχνει ότι ανοίγει μια πύλη ανάπτυξης για εσένα. Όταν ζεις σε ένα σπίτι με τον αριθμό 11 έχεις συνεχώς νέες και καινοτόμες ιδέες αλλά και μεγάλη δημιουργικότητα.

Αν έχεις ηγετικές ικανότητες θα έχεις πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και για κέρδη.

Καθώς ο 11 είναι ο αριθμός του Φωτός, θα θέλεις το σπίτι σου να “λούζεται” στο φως. Πολύ πιθανό ο χώρος να έχει μια ωραία και ανοιχτή διάταξη.

Να θυμάσαι ότι το 11 καταλήγει στον αριθμό 2 και αυτό μπορεί να φέρει αρμονία στη ζωή των ανθρώπων που μένουν σε αυτό με μια μόνο προϋπόθεση: να διατηρήσει ο καθένας την ξεχωριστή προσωπικότητα του και την ανεξαρτησία του.

Η πρόκληση του 11

Το 11 είναι ένας σημαντικός αριθμός, ένας αριθμός πύλη που έχει να δώσει κάποια καρμικά μαθήματα στους ενοίκους του.

Το 11 είναι ο αριθμός της συνεργασίας στη σχέση. Όμως προάγει την αρμονία μόνο όταν και οι δυο άνθρωποι είναι αυθεντικοί και διατηρούν την προσωπικότητα και τα θέλω τους μέσα στη σχέση ή στον γάμο. Αν για οποιονδήποτε λόγο παραδώσεις την τύχη σου στα χέρια του άλλου τότε θα βρεθείς σε μια δύσκολη, ίσως και βασανιστική σχέση.
Χρειάζεται να μάθεις να διατηρείς την ανεξαρτησία σου στη σχέση σου.

Καθώς θα κατακλυστείς από συνειδητοποιήσεις μένοντας σε ένα σπίτι με τον αριθμό 11, φρόντισε να εκφράζεις τη δημιουργικότητα σου, διαφορετικά θα μπλοκάρεις.
Χρειάζεται όχι μόνο να μιλάς αλλά και να πραγματοποιείς τα όνειρα και τα σχέδια σου, διαφορετικά θα παγιδευτείς σε αυτά.

Μένεις στον αριθμό 22

Ο αριθμός 22 είναι ο αριθμός της σταθερότητας. Ό,τι έχει να κάνει με πρακτικά θέματα πηγαίνει πολύ καλά σε ένα τέτοιο σπίτι. Οι ένοικοι ενός σπιτιού με τον αριθμό 22 έχουν πολλές ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα, στο να χτίσουν αργά αλλά σταθερά μια καλή καριέρα, στο να έχουν μια εξαιρετική φυσική κατάσταση και ταυτόχρονα να αποκτήσουν και μια δεμένη οικογένεια. Ο ένας παίρνει δύναμη από τον άλλον σε ένα τέτοιο σπίτι.

Αν μένεις σε σπίτι με τον αριθμό 22 αυτό που θα σου δίνει πολύ ενέργεια θα είναι η επαφή με τη φύση. Βόλτες και δραστηριότητες στη φύση είναι κατάλληλες για εσένα και για την ισορροπία σου. Μια έξυπνη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις πολλά από τα στοιχεία, τα υλικά και τα χρώματα της φύσης στη διακόσμηση του σπιτιού.

Κατάλληλο σπίτι για όσους “χτίζουν” μια επιχείρηση ή για όσους θέλουν να γίνουν δάσκαλοι ή καθηγητές.

Η πρόκληση του 22

Καθώς το 22 είναι ένας αριθμός Πύλη, είναι προφανές ότι έχεις να πάρεις πολλά καρμικά μαθήματα. Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι υποχρεωμένος και να εργάζεσαι αρκετά σκληρά για να παρέχεις στην οικογένεια σου όσα χρειάζεται.

Το μυστικό είναι να δουλεύεις σκληρά αλλά και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Πολύ πιθανό να σου ανατεθεί κάποια σημαντική θέση και εξαιτίας της υπευθυνότητας σου να την απορρίψεις. Όμως, μόνο αν δείξεις τις ικανότητες σου σε μια τέτοια θέση θα μπορέσεις να πάρεις το μάθημα σου και να εξελιχθείς.

Το δύσκολο είναι ότι αφοσιώνεσαι τόσο πολύ στη δουλειά σου που ξεχνάς ότι η οικογένεια σου έχει ανάγκη από την παρουσία σου. Μόλις μάθεις να αναθέτεις ευθύνες θα βρεις αρκετό χρόνο για να τα κάνεις και να τα ζήσεις όλα.
Αυτή η ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική ζωή είναι που θα σου φέρει την ευτυχία.

από την Καίτη Φαρμάκη
με στοιχεία από www.karisamuels.com

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.