Ο κόσμος μας δείχνει να μην έχει χώρο πια για βολεμένους, πονηρούς, επικριτικούς, τυράννους, διχαστικούς, αρτηριοσκληρωτικούς. Επιτέλους!
Η ένωση, η αποδοχή, η αγάπη κάνουν ήδη τον κόσμο μας καλύτερο.

Δείξε ποιος πραγματικά είσαι

 

Μίλησε για ό,τι θεωρείς δίκαιο

 

Να διαμαρτυρηθείς σηκώνοντας το δικό σου πανό, όπως οι Ισλανδοί, ακόμα κι αν φέρνεις σε άβολη θέση τους όποιους οικοδεσπότες

 

Δέξου το διαφορετικό.

 

Αγκάλιασε το διαφορετικότητα. Αποδέξου τη διαφορετικότητα σου. Αυτό ήρθες να δώσεις στον κόσμο

 

Μην κρίνεις από την εμφάνιση

 

Νιώσε ελεύθερος να μιλάς για την αλήθεια σου

 

Να βγαίνεις μπροστά για ό,τι εσύ θεωρείς σημαντικό

 

Αν δεν μπορείς να είσαι ενεργός για ένα κοινό καλό, ας μην είσαι εμπόδιο σε αυτούς που το τολμούν

 

Γίνε περισσότερο τολμηρός και λιγότερο φοβισμένος. Μόνο έτσι θα ζήσεις μια ζωή όπως σου αξίζει

 

Δυο τραγουδιστές, δυο ξεχωριστές ζωές και ένα μήνυμα για το ότι οι καιροί άλλαξαν. Οι εκπρόσωποι της Γαλλίας και της Ιταλίας στη Eurovision ήρθαν πιο ορμητικοί και επίκαιροι από ποτέ έτοιμοι και να αλλάξουν λίγα από τα στραβά αυτού του κόσμου. Και είχαν και υπέροχα τραγούδια!!!

O Bilal Hassani είναι Γάλλος, μαροκινής καταγωγής, γεννημένος το 1999 και με μεγάλη επιρροή στη Γαλλία, ειδικά στην LGBΤ κοινότητα. Με ένα εκατομμύριο να τον ακολουθούν στο youtube δεν είναι μόνο η αποδοχή αυτό που βιώνει αλλά και η αντίδραση. Πρόσφατα κατέθεσε στις γαλλικές αρχές για το μίσος, τις αντιδράσεις, τις απειλές και τη βία που δέχεται. Στη σκηνή μαζί του ανέβηκαν μια εκπληκτική υπέρβαρη μπαλαρίνα και μια κωφάλαλη ασιάτισσα αποδεικνύοντας ότι όλοι είμαστε όμορφοι!

Από την άλλη, ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Eurovision, ο Alessandro Mahmoud, είναι 27 χρονών και γεννήθηκε στο Μιλάνο. Με μητέρα από τη Σαρδηνία και πατέρα από την Αίγυπτο, ο Mahmoud βγήκε στη σκηνή με ένα αυτοβιογραφικό τραγούδι για τα παιδικά του χρόνια. Θεωρήθηκε outsider στο να εκπροσωπήσει την Ιταλία στη Eurovision αλλά τελικά τα κατάφερε και μάλιστα τόσο καλά ώστε να φτάσει στη 2η θέση. Αυτή ρην εποχή το Soldi ακούγεται παντού στην Ιταλία! Ο Mahmud υπερασπίζεται με κάθε τρόπο τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων σε Ιταλία και Αίγυπτο.

Και βέβαια o 25χρονος νικητής  Dunkan Laurence που εκπροσώπησε και πήρε και τη νίκη για την Ολλανδία.
“Πριν από δυο χρόνια δήλωσα δημόσια πως είμαι αμφιφυλόφιλος. Ηταν ό, τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Οχι επειδή θέλω να χαριεντίζομαι τόσο με κορίτσια, όσο και με αγόρια, ούτε γιατί δεν μπορώ να επιλέξω. Μάλλον το αντίθετο: Η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη. Ερωτεύομαι το άτομο”

Τρία αγόρια με τεράστια επιρροή στις χώρες τους
και με τόση δύναμη όση χρειάζεται
για να ανοίξει μια τόση δα ρωγμή στο παλιό λογισμικό μας
και να ξεκινήσει να μπαίνει το φως της νέας εποχής.

Σε φιλώ
Καίτη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα