από την Τίνα Ζαχαριάδου

Ο Δίας  περνάει στο ζώδιο του  Σκορπιού στις 10-10-17 και θα παραμείνει στο σπίτι του Πλούτωνα-Άρη έως τις 8-11-18.  Μπαίνοντας στον Σκορπιό τονίζονται οι ανάγκες για οικονομική σταθερότητα και παράλληλα η αύξηση των εσόδων μας.

Μπερδεμένα περιουσιακά στοιχεία και κληρονομικές υποθέσεις που βρισκόταν σε αδράνεια έρχονται στο προσκήνιο για να ξεκαθαριστούν και με ευνοϊκές όψεις, να αποδώσουν καρπούς και ενδεχομένως αύξηση εσόδων για εκείνους που θα σχηματίσει  ευνοϊκές όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους.  Αποδοχές κληρονομιών, φόροι κληρονομιών, φορολογικές εκκρεμότητες και ρυθμίσεις οφειλών κτλ. είναι κάποια από τα θέματα που επιβάλλεται να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάποιοι ενδεχομένως να ευεργετηθούν μέσα από προσοδοφόρες επενδύσεις, ενώ κάποιοι άλλοι θα ωφεληθούν από συνεργασίες  με άτομα που είναι ήδη ευκατάστατα και είναι σε θέση να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα.  Ευνοϊκότερη μεταχείριση θα υπάρξει και από μέρους των τραπεζών προς τους πολίτες, ελαφραίνοντας ίσως τις δόσεις δανείων, ή ελαφραίνοντας γενικότερα τους όρους δανειοδοτήσεων. Όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα  που σχετίζονται με το ζώδιο του Σκορπιού, (γιατροί, ντετέκτιβ, οικονομολόγοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, σεξολόγοι, ιατροδικαστές, συμβολαιογράφοι,  κτλ.)  θα εξασφαλίσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου.

Σ’ αυτούς τους χώρους θα δούμε έρευνες,  νέες  θεωρίες  και συμπεράσματα κυρίως στον χώρο της ιατρικής, που σκοπό έχουν να προάγουν την επιστημονική γνώση και ανώτατη εκπαίδευση ώστε όχι μόνο  να αναγνωριστούν διεθνώς αλλά να  συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής και ευημερίας του κόσμου.  Έτσι δεν αποκλείεται να διατεθούν περισσότερα χρήματα  για έρευνες που σχετίζονται με την μοριακή ιατρική και  γενετική,  με τη βιολογία ,  τη χειρουργική ιατρική, την ψυχολογία και την ψυχιατρική ιατρική καθώς και με όλες τις μορφές  καρκίνου και κυρίως του συκωτιού, του παγκρέατος, των γεννητικών οργάνων, της ουροδόχου κύστης, του προστάτη και του αίματος.

Βεβαίως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Δίας έχει έμφυτη την τάση να υπερβάλλει γι αυτό και   μπορεί να φέρει περισσότερο φόρτο εργασίας, μέχρι εξαντλήσεως. Ευτυχώς  στο ζώδιο του Σκορπιού υπάρχουν ούτος ή άλλως τεράστια αποθέματα ενέργειας, δύναμη και θέλησης οπότε δύσκολα θα δούμε αυτό να συμβαίνει.  Επιπόλαιες τακτικές, έπαρση  και αλαζονεία, υπερβολική διάθεση για εκδικητικές συμπεριφορές και άλλα καταστροφικά και αυτοκαταστροφικά, δεν θα λείψουν από εκείνους που ο Δίας στο Σκορπιό θα ενεργοποιήσει δύσκολες όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους.

Στο κλίμα της επεκτατικής και υπερβολικής διάθεσης  του Δία αντίστοιχη επιρροή θα υπάρξει και στον αισθηματικό και σεξουαλικό τομέα. Αντιφατικές καταστάσεις διότι, από τη μια πλευρά θα δούμε να γίνεται υπερβολικότερη  η διάθεση επιβολής και χειραγώγησης των αισθημάτων. Από την άλλη όμως μπορεί να συμβεί και  το αντίθετο, τουλάχιστον σε ανθρώπους που έχουν «δουλέψει»  με τα πρωτόγονα  ένστικτα τους. Σύμφωνα με τον Ζίγκμουντ Φρόιντ  ο ανθρώπινος ψυχισμός έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ένστικτα που δεν μπορούν ν’ αλλάξουν, σύμφωνα όμως με τις πιο σύγχρονες μελέτες μπορούν να δουλευτούν και με το Δία στο Σκορπιό θα δοθούν οι ευκαιρίες για περισσότερη  ισορροπία και ελευθερία.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.