Είσαι το ταίρι μου

Είτε θέλεις να κοιμηθείς λίγο καλύτερα είτε να καθαρίσεις το πεδίο σου από την αρνητικότητα και την ένταση, οι κρύσταλοι μπορούν να σε βοηθήσουν. Δεν θα κάνουν θαύματα από μόνοι τους αλλά σου δώσουν την έξτρα βοήθεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που σε δυσκολεύουν.

Η επίδραση τους επάνω μας έχει να κάνει κυρίως με τη χημική τους σύσταση. Με κάποια στοιχεία τους συνδεόμαστε κι εμείς και παίρνουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Συνδέσου με τον κρύσταλλο σου και επίτρεψε στα καλά πράγματα να συμβούν.

Μπορείς να φορέσεις έναν κρύσταλλο ως μενταγιόν, να τον έχεις στην τσάντα σου, κάπου κοντά στο κρεβάτι σου ή να τον κρατάς όταν κάνεις διαλογισμό.

Ο κρύσταλλος που θα έχεις επιλέξει -ή που θα σε έχει επιλέξει-  θα σε βοηθήσει να θυμάσαι την πρόθεση σου για μια ζωή που θα έχει τη θετική ενέργεια και την ηρεμία που αναζητάς.

Κρύσταλλοι για προστασία

Αν για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα αισθάνεσαι ευάλωτη στην αρνητική ενέργεια που παίρνεις από ανθρώπους, καταστάσεις ή γεγονότα, οι κρύσταλοι για προστασία μπορούν να λειτουργήσουν ως η ασπίδα σου.

Οι κόκκινοι, πορτοκαλί και κίτρινοι κρύσταλλοι, μπορούν να σε προστατεύσουν από την αρνητική ενέργεια. Οι Ρωμαίοι κρατούσαν κεχριμπάρι για προστασία, ενώ το ρουμπίνι ήταν πάντα σύμβολο δύναμης. Ο κίτρινος και ο κόκκινος ιάσπις, η τουρμαλίνη όπως και ο κιτρίνης, μπορούν να γίνουν οι δικοί σου κρύσταλλοι αν χρειάζεται να δημιουργήσεις μια ασπίδα προστασίας

Κρύσταλλοι για την αρνητική ενέργεια

Αν χρειάζεσαι λίγη βοήθεια για να καθαρίσεις τη αύρα σου από τις αρνητικές δονήσεις, και να κρατήσεις το πεδίο σου καθαρό, λαμπερό και ισορροπημένο, υπάρχουν οι κατάλληλοι κρύσταλλοι.

Προσπάθησε να διαλέξεις μαύρο όνυχα για προστασία από την αρνητική ενέργεια, χαλαζία για καθαρισμό, μαύρη τουρμαλίνη για πλέγμα προστασίας, οψιδιανό για να μετατρέψεις την αρνητική ενέργεια σε θετική, δυνατό αιματίτη για θεραπεία και προστασία.

Κρύσταλλοι για όνειρα γλυκά

Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς ήρεμα τα βράδια κι αν έχεις εφιάλτες, υπάρχουν κρύσταλλοι που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και θα φέρουν την ηρεμία στον ύπνο σου. Κιτρίνης και αιματίτης θα βοηθήσουν σε έναν καλό ύπνο, ηρεμώντας το μυαλό και εξισορροπώντας την ενέργεια στο δωμάτιο.

Ο αμέθυστος με το υπέροχο χρώμα του και τη δύναμη που έχει θα φέρει μια ενέργεια προστασίας στο δωμάτιο ενώ ο ροζ χαλαζίας θα φέρει την αίσθηση αγάπης που θα σε κάνει να χαλαρώσεις.

Η Καίτη λέει:

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια με την έννοια που την έχουμε στο μυαλό μας. Η ενέργεια είναι ουδέτερη. Ούτε καλή, ούτε κακή. Απλά υπάρχει, Είναι!

 

Μάθε πρακτικούς και απλούς τρόπους για να καθαρίσεις  από την αρνητική ενέργεια τη ζωή, στο σώμα και το πνεύμα σου, πατώντας εδώ!

 

Μέσα στον καθένα από εμάς υπάρχουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που συντονίζονται με τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα των άλλων, μπλοκάροντας έτσι την ενέργεια.

 

Άρα φρόντισε να καθαρίσεις από την αρνητικότητα και να ανεβάσεις τη δόνηση σου.

 

Έτσι, όχι μόνο δε θα επηρεάζεσαι από την αρνητική ενέργεια, αλλά θα έλκεις και θα εκπέμπεις τη θετική. Μέχρι τότε μπορείς να βρεις σημαντική βοήθεια και συγκλονιστική ομορφιά, από τους κρυστάλλους.

 

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες στο www.azima.gr

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.