Αλλαγή φιλοσοφίας και ένα ψέμα για όλους

Η έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια τελευταία σκουντιά για να θυμηθούμε να αλλάξουμε πιστεύω, φιλοσοφία, προοπτική. Η έκλειψη στον Τοξότη, που είναι και Νέα Σελήνη, έχει τις δυσκολίες αλλά και τις παγίδες της και δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή από μέσα προς τα έξω. Ταυτόχρονα καλό είναι να ξέρεις σίγουρα πως πολλά από όσα βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι δεν είναι αληθινά.

Μα τι χρονιά ήταν και αυτή που τελειώνει… Αστρολογικά το 2020 έχει έξι εκλείψεις, όταν το 2021 θα έχει τέσσερις. Οι εκλείψεις είναι δείκτης αλλαγών και ότι μέσα στο 2020 άλλαξαν ο κόσμος και η ζωή όπως τα ξέραμε είναι το μόνο σίγουρο.

Παράλληλα μέσα στον Δεκέμβριο γίνονται δυο ακόμα σημαντικές αλλαγές. Στις 17 Δεκεμβρίου ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής ενώ στις 19 Δεκεμβρίου περνάει και ο Δίας στον Υδροχόο για να ενώσουν αυτοί οι δυο πλανήτες τις δυνάμεις τους.

Όλα δείχνουν ότι τα πολύ πιεστικά τελειώνουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελειώνουν και οι ανατροπές καθώς μπροστά μας έχουμε την έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου που θα ήταν θαυμάσια αν δεν είχε στήσει μια τεράστια παγίδα εξαπάτησης που σε… καλεί να πέσεις μέσα.

Από την έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου επηρεάζονται κυρίως

 

Παρθένοι γεννημένοι 13 – 17 Σεπτεμβρίου
Ιχθείς γεννημένοι 11 – 15 Μαρτίου
Τοξότες γεννημένοι 12 – 16 Δεκεμβρίου
Δίδυμοι γεννημένοι 12 – 16 Ιουνίου

 

και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες ανάμεσα στις 21 – 25 μοίρες των παραπάνω ζωδίων

Κριός

Πάρε μια ανάσα. Αυτή η έκλειψη σου χαρίζει το πιο γλυκό χαμόγελο της. Το αξίζεις, άλλωστε, καθώς οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν και οι πιο εύκολοι που έχεις περάσει. Ο Άρης, ο δικός σου πλανήτης, κάνει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη δίνοντας σε όλους μας ορμή και όρεξη και σε εσένα την ενέργεια για να ξεκολλήσεις από τα προβλήματα, να ξεπεράσεις την πίεση και να δράσεις.
Τώρα είναι η ευκαιρία να αλλάξεις τη φιλοσοφία για τη ζωή, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να νιώσεις ουσιαστική αισιοδοξία, να ταξιδέψεις αλλά και να σπουδάσεις ή να επιμορφωθείς σε ό,τι θέλεις. Παράλληλα, έχεις και μια ευκολία στο να επικοινωνήσεις.
Προσπάθησε για όσα θέλεις και αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να τα αποκτήσεις.

Ταύρος

Ο Τοξότης είναι ένα καρμικό ζώδιο για εσένα, με την έννοια ότι η μεταξύ σας σχέση φέρνει μια “κληρονομιά”, ένα βάρος, μια δυνατή σύνδεση. Οπότε, με αυτή την έκλειψη, που είναι και Νέα Σελήνη, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με όσα χρωστάς, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ώστε να μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή. Θα έχεις ευκαιρίες για αναζωογόνηση, στο να κάνεις νέες συμφωνίες για χρήματα που διαχειρίζεσαι με άλλους -δάνεια, διατροφές, χρέη, κληρονομιές. Η σεξουαλικότητα σου θα αναζωογονηθεί και αυτή ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνδεθείς σε ένα πιο βαθύ επίπεδο με κάποιο άλλο άτομο.

Δίδυμοι

Είσαι από τα ζώδια που η έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου τα επηρεάζει άμεσα και καταλυτικά. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 14 Ιουνίου τότε θα δεις μέσα στον επόμενο χρόνο σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Ένας γάμος, ένα διαζύγιο που είναι απαραίτητο ή μια σημαντική πρόταση για συνεργασία είναι τα πιο πιθανά σενάρια. Ακόμη κι αν είσαι ήδη σε μια σοβαρή σχέση που σε ικανοποιεί ή σε μια καλή συνεργασία, θα σου δοθούν ευκαιρίες να αλλάξεις πράγματα. Θα έχεις ορμή και έμπνευση για τα νέα σου ξεκινήματα. Να θυμάσαι μόνο ότι οι αλλαγές θα έρθουν από τους άλλους και όχι με δική σου πρωτοβουλία.
Το δύσκολο είναι και θα είναι να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα και την πραγματικότητα από το παραμύθι που θα συναντήσεις. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα της ψευδαίσθησης.

Καρκίνος

Με κάθε έκλειψη έρχονται αλλαγές και στη δική σου ζωή καθώς η Σελήνη πάντα συμμετέχει ενεργά. Η έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου φέρνει αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις και διαχειρίζεσαι την καθημερινότητα αλλά και την κατάσταση της υγείας σου. Νέες υποχρεώσεις, νέο πρόγραμμα, πιθανώς και νέοι συνάδελφοι ή ένα κατοικίδιο στο σπίτι σου.
Πολύ σημαντική είναι η επίδραση αυτής της έκλειψης στον τρόπο διατροφής και άσκησης σου. Αν κάτι θέλεις να αλλάξεις, κάτι να αφαιρέσεις και κάτι να προσθέσεις, μπορείς να το κάνεις μέσα στο ερχόμενο διάστημα. Τώρα θα έχεις όλη την ενέργεια για να το πετύχεις.
Κι εσύ, όμως, χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Μια εξαπάτηση ή κάτι που δεν είναι όπως φαίνεται, είναι κάτι που θα σε ταλαιπωρήσει αν δεν το αντιληφθείς έγκαιρα.

Λέων

Μπορείς να τινάξεις την χαίτη σου και να βγεις να χορέψεις στους δρόμους. Η έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου πιθανώς δεν θα σου αλλάξει τη ζωή, όμως θα σε κάνει να χαρείς, να διασκεδάσεις, να δείξεις τη δημιουργικότητα σου, να φανείς τυχερός, να δουλέψεις στη σχέση με τα παιδιά σου, ακόμα και να αποκτήσεις παιδάκι αν το θέλεις. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Άρης, ο Ερμής όλα λειτουργούν υπέρ σου αυτό το διάστημα. Να το χαρείς και να γεμίσεις ενέργεια καθώς με το που θα μπει ο Κρόνος στον Υδροχόο θα αρχίσουν να χτυπάνε από καμπανάκια μέχρι καμπάνες στις σχέσεις και στις πιο στενές σου συνεργασίες. Μέχρι τότε, πάρε μια βαθιά ανάσα, απόλαυσε τη χαρά και πάρε σαν δώρο και το βραβείο γοητείας και φλερτ.

Παρθένος

Είσαι έτοιμος για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου; Η έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου σε επηρεάζει αρκετά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 15 Σεπτεμβρίου. Ψέματα, ομιχλώδεις καταστάσεις και εξαπατήσεις είναι πιθανά σενάρια. Πάντως η έκλειψη σε ωθεί να κάνεις μια καινούργια αρχή σε ό,τι αφορά στο σπίτι σου είστε ως οίκημα, κτίσμα ή οικογένεια. Προσοχή σε υδραυλικά, σε πράγματα που μπορεί να χάσεις αλλά και σε ψέματα οικογενειακά που τελικά δεν θα εξυπηρετήσουν κανέναν. Οι γεννημένοι τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε ευκαιρίες για σταθεροποίηση και πρόοδο σε κάτι που θέλετε πολύ και ήδη δουλεύετε.

Ζυγός

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η έκλειψη δεν θέλει να σου αλλάξει τη ζωή. Υπάρχουν άλλοι πλανήτες που έχουν αναλάβει αυτό το βαρύ έργο. Με την έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου κάτι αλλάζει στον τρόπο που μιλάς, που επικοινωνείς, που κινείσαι. Το να αλλάξεις μεταφορικό μέσο είναι ένα πιθανό σενάριο. Αν έχεις αδέλφια σε κάτι που αφορά εκείνα ή τη μεταξύ σας σχέση θα υπάρξει ένας νέος κύκλος, μια καινούργια αρχή. Καθώς ο πλανήτης Άρης είναι ακόμα στο ζώδιο του Κριού βλέπεις τον/τη σύντροφο σου να έχει τόση ενέργεια που συχνά καταλήγετε σε καβγάδες. Σύντομα θα αλλάξει αυτό ενώ η θέση του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σε ευνοήσει σημαντικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου έχει βάλει στο στόχαστρο η έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτεσαι το εισόδημα σου όλο και πιο σοβαρά και ειδικά αυτό το διάστημα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις έναν νέο κύκλο εσόδων αλλά και εξόδων. Το σημαντικό είναι να αντιληφθείς τι είναι σημαντικό και τι έχει αξία για εσένα στο υλικό αλλά και στο αξιακό σύστημα σου και να το δυναμώσεις. Αν για οποιοδήποτε λόγο η αυτοπεποίθηση σου έχει πέσει είναι καιρός να πάρει και πάλι την ανιούσα. Κινήσεις για τα οικονομικά σου που θα κάνεις τώρα θα έχουν απόδοση. Να θυμάσαι ότι με το που θα μπει ο Κρόνος στον Υδροχόο κάτι πιεστικό έρχεται για εσένα ειδικά σε θέματα που αφορούν στο σπίτι σου.

Τοξότης

Ήρθε η εποχή για να κάνεις αλλαγές ειδικά αν έχεις τα γενέθλια σου αυτές τις ημέρες. Η έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις έναν νέο κύκλο σε ό,τι σε αφορά προσωπικά. Είναι σαν ένας προβολέας να ρίχνει φως πάνω σου και έτσι να ετοιμάζεις έναν καινούργιο… εαυτό. Βγες μπροστά, κάνε καινούργιες αρχές, άνοιξε νέους κύκλους καθώς ήρθε η κατάλληλη εποχή. Ο Άρης από τον Κριό σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ορμήσεις μπροστά ενώ ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σε βοηθάει αρκετά.
Όλα μοιάζουν υπέροχα όμως υπάρχει μια παγίδα που σε περιμένει να πέσεις μέσα. Υπάρχουν πράγματα, καταστάσεις και άνθρωποι που δεν είναι όπως φαίνονται. Οπότε, φρόντισε πάντα να βρίσκεις με κάποιον τρόπο την αλήθεια πίσω από ό,τι φαίνεται ιδανικό. Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του 2021 σε αφορούν άμεσα οπότε μπες με δυνατή διάθεση στην τροχιά των αλλαγών.

Αιγόκερως

Το διάστημα που ο Ήλιος είναι στο προηγούμενο ζώδιο δεν είναι εύκολο για κανένα ούτε καν για εσένα που έχεις συνηθίσει στα δύσκολα. Η ενέργεια σου είναι πεσμένη και θέλεις πραγματικά να ξεκουραστείς. Με την έκλειψη στο πιο κρυφό και σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σου το υποσυνείδητο σού χτυπάει την πόρτα για να σου στείλει μηνύματα. Ησύχασε, απομονώσου, ξεκουράσου, ξεπέρσασε φόβους και φοβίες ώστε να μπορέσεις να το ακούσεις και να προχωρήσεις.
Παράλληλα, αυτή είναι μια σημαντική εποχή για εσένα καθώς ο Κρόνος φεύγει από το δικό σου ζώδιο. Ήρθαν πολλές αλλαγές στη ζωή σου και τώρα είναι η εποχή για να λάβεις το δώρο που πάντα δίνει ο Κρόνος φεύγοντας από το ζώδιο που –θέλοντας και μη– τον φιλοξένησε τα τελευταία χρόνια.

Υδροχόος

Λίγες ημέρες προτού ο Δίας και ο Κρόνος έρθουν στο δικό σου ζώδιο και σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη ζωή σου, έρχεται μια έκλειψη που σε κάνει να επικεντρώσεις σε έναν σημαντικό τομέα για εσένα: στους φίλους, στην ομαδική δουλειά και στους στόχους που έχεις στη ζωή σου. Υπάρχει ένταση και ενέργεια σε αυτούς τους τομείς που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις έναν νέο κύκλο ζωής, φίλων, ομαδικής εργασίας. Τώρα πάντως είναι πιο χρήσιμο από ποτέ να τσεκάρεις τους στόχους σου. Σε εξυπηρετούν, σε εξελίσσουν, σε πηγαίνουν εκεί που θέλεις; Τι χρειάζεται να αλλάξεις, να ευθυγραμμίσεις; Ονειρέψου αυτό που θέλεις και βάλε νέους στόχους. Η διαδρομή δεν θα είναι εύκολη όμως θα σε οδηγήσει σε δρόμους που δεν μπορείς ακόμα να φανταστείς.

Ιχθείς

Κάτι νέο ξεκινάει στην καριέρα σου μέσα στο επόμενο διάστημα. Ίσως να είναι αλλαγή εργασίας ίσως και αλλαγές μέσα στην εργασία που ήδη είσαι. Το σίγουρο είναι ότι προχωράς μπροστά. Το μόνο θέμα είναι ότι όλη αυτή η εξέλιξη γίνεται με ένταση, κούραση και κάποιες δυσκολίες. Όμως, ό,τι σε δυσκολεύει και το πετυχαίνεις θα είναι εκεί για εσένα πάντα.
Βέβαια χρειάζεται να προσέξεις αρκετά τις παγίδες που βάζει ο Ποσειδώνας. Επαγγελματικές προτάσεις που δεν θα είναι τόσο ιδανικές όσο θα φαίνονται, κάποια πράγματα που θα ακουστούν για εσένα και δεν θα είναι ακριβή. Γενικά, είναι καλό να εξετάζεις με προσοχή ό,τι έρχεται σε εσένα και το βλέπεις ως ιδανικό. Πιθανώς να μην έχεις τη διάθεση να το κάνεις καθώς θα έχεις κάποια υπερένταση παραπάνω το επόμενο διάστημα.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα