από την Καίτη Φαρμάκη

Οι εκλείψεις είναι πάντα ένας δείκτης αλλαγών. Και αυτό το καλοκαίρι δεν έχουμε απλά τις συνηθισμένες δυο εκλείψεις αλλά τρεις. Και μάλιστα σε διαφορετική ομάδα ζωδίων έτσι ώστε να γίνει σίγουρο ότι όλοι θα υποχρεωθούμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας με το καλό ή με το… άγριο.

Αν ξέρεις το ωροσκόπιο σου δες σε ποιον οίκο έχεις τη μηδενική μοίρα του Καρκίνου, γιατί σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου θα έχεις την αλλαγή και τη νέα αρχή που προστάζει η έκλειψη στις 21 Ιουνίου.

Να μην ξεχνάς ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για μια νέα αρχή. Κάθε μήνα με τη νέα σελήνη έχουμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι καινούργιο στη ζωή μας. Όμως τώρα που η νέα σελήνη είναι και έκλειψη αυτή η ανάγκη γίνεται επιτακτική.

Επιπλέον, η έκλειψη – Νέα Σελήνη στις 21 Ιουνίου είναι ξεχωριστή καθώς συμπίπτει, έχει λίγες μόνο ώρες διαφορά, με το Θερινό Ηλιοστάσιο, ένα σημείο με ιδιαίτερη πνευματική και ενεργειακή σημασία.

Είναι σαν όλο το σύμπαν να λέει σε εσένα προσωπικά: Κάνε μια νέα αρχή, αγκάλιασε την αλλαγή!

Το ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο πραγματοποιείται η έκλειψη, έχει να κάνει με το σπίτι μας, την πατρική οικογένεια, την οικογένεια που έχουμε φτιάξει, με τις ρίζες μας, την κληρονομιά, τις παραδόσεις, τους οικογενειακούς δεσμούς. Όλα τα παραπάνω θέματα θα περάσουν μια κρίση ώστε να μείνει μόνο ό,τι αξίζει.

 

Και αυτή η κρίση αγγίζει, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, όλα τα ζώδια.

Γενικά, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, αυτές τις ημέρες σίγουρα είσαι περισσότερο συναισθηματικός καθώς τόσο η έκλειψη  όσο και ο Καρκίνος φέρνουν μια έκρηξη συναισθηματισμού. Επιπλέον, υπάρχει αρκετή κούραση και αδυναμία να κάνεις αυτό που ξέρεις ό,τι χρειάζεται ώστε να αποκοπείς από το παρελθόν για να προχωρήσεις. Η διαίσθηση είναι αρκετά οξυμένη όπως και η ευαισθησία.

Είναι σαν να στέκεσαι στην αρχή δυο μονοπατιών και να αναρωτιέσαι ποιο να ακολουθήσεις. 

 

Μέσα σου ξέρεις ποιο χρειάζεται να ακολουθήσεις.

 

Όσο κι αν δεν έχεις ενέργεια ή καθαρό στόχο, κάνε το πρώτο βήμα.

Δεν υπάρχει άλλη λύση. 

Αυτό το διάστημα έχουμε ανάδρομους πέντε πλανήτες και από αύριο έξι μαζί με τον Ποσειδώνα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα πάντα στη ζωή είναι προς αναθεώρηση. Δεν ισχύει πλέον το “έτσι είναι”. Υπάρχει μόνο επανεξέταση για κάθε τι που υπάρχει στη ζωή σου. Σε εξυπηρετεί πραγματικά ή είναι ένα βαρίδι που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά;

Όσο κι αν αγαπάς τις αλυσίδες που σε κρατάνε δεμένο, κόψε τις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Με τον ανάδρομο Ερμή σκέφτεσαι όλες τις παλιές σου υποθέσεις και -ιδανικά- τις τακτοποιείς, με την ανάδρομη Αφροδίτη χρέη οικονομικά και αισθηματικά επιστρέφουν στη ζωή σου ώστε να κλείσουν οι λογαριασμοί. Με ανάδρομο Πλούτωνα και Κρόνο γίνονται ανακατατάξεις σε βαθύτερο επίπεδο ενώ ο ανάδρομος Δίας δεν σε αφήνει ακόμα να έχεις τα κέρδη που θα ήθελες. Παράλληλα, από 22 Ιουνίου με ανάδρομο Ποσειδώνα θα ψάχνεις νέα έμπνευση και θα μπερδεύεσαι λίγο παραπάνω.

Θυμήσου: Η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά. Ας την αγκαλιάσουμε ακόμα κι αν χρειαστεί να αφήσουμε πίσω μας πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους που αργότερα θα καταλάβουμε πόσο δεν τους χρειαζόμασταν πλέον.

Γράφοντας για αυτή την έκλειψη το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ένας στίχος από ένα αγαπημένο μου ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη.

Ο στίχος “κάτι πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει” αυτό το καλοκαίρι μπορεί να  αλλάξει και να γίνει “κάτι πρέπει -οπωσδήποτε- να αλλάξει”.

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ι

Μετατόπιζε το αγριοπούλι πιτ-πιτ πάνω στους βράχους την αλήθεια
Μες στις γούβες τ’ αρμυρό νερό τλιπ-τλιπ όλο τσιμπολογούσε
Κάτι κάτι Κάτι πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει

 

Μα την πίστη μου άγιασα να περιμένω

Πέταξα γένι καλογερικό που όλο χάιδευα κι έξυνα

Κάτι κάτι Κάτι άλλο να βρεθεί

 

Κάποια φορά το πήρ’ απόφαση

Τράβηξα έτσι όπως τραβάς μια βάρκα στη στεριά τον άνθρωπο από μέρος που να βλέπεις μέσα του

Από την έκλειψη στις 21 Ιουνίου επηρεάζονται κυρίως

Καρκίνοι γεννημένοι 19 – 23 Ιουνίου

Αιγόκεροι γεννημένοι 19 – 23 Δεκεμβρίου

Ζυγοί γεννημένοι 21- 25 Οκτωβρίου

Κριοί γεννημένοι 19 – 23 Μαρτίου

όπως και όσοι έχουν γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες στα ζώδια των:
Τοξότη, Διδύμων, Παρθένου και Ιχθύων.

Επίσης, επηρεάζονται όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε Καρκίνο, Αιγόκερω, Ζυγό και Κριό και ανάμεσα στις μοίρες 0-2.

Και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε Τοξότη, Δίδυμο, Παρθένο και Ιχθύων ανάμεσα στις μοίρες 27-29 των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Η έκλειψη στις 21 Ιουνίου αγγίζει για εσένα μια ευαίσθητη χορδή που έχει να κάνει με την οικογένεια, το σπίτι σου, τους γονείς σου, τις ρίζες σου. Κάτι χρειάζεται να αλλάξει και να ξεκαθαρίσει σε αυτόν τον τομέα ώστε να γίνει μια καινούργια αρχή.

Ενδεχομένως, να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με μέλη της οικογένειας σου, να αλλάξεις σπίτι ή να αλλάξεις κάτι στο σπίτι.

Προετοιμάσου κατάλληλα καθώς για τους επόμενους μήνες θα ασχοληθείς εντατικά και με πίεση με θέματα που αφορούν στην οικογένεια, με θέματα ακίνητης περιουσίας, με τις μνήμες, τις ρίζες σου και γενικά με ό,τι έχει να κάνει με αυτό που εσύ θεωρείς σπίτι και ασφάλεια ενώ κάνεις αρκετές υπερβολές σε κυρίως σε έξοδα για να καλύψεις κάποιες ζημιές στο σπίτι σου.

Πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να παλεύεις υπερβολικά με τον εαυτό και τα συναισθήματα σου.

Σαν bοnus, να σου πω ότι από τις 28 Ιουνίου και μετά θα νιώθεις πολύ καλύτερα από θέμα ενέργειας καθώς ο Άρης θα μπει στο δικό σου ζώδιο όπου πραγματικά διαπρέπει. Να προσέχεις μόνο γιατί θα έχεις μια τεράστια όρεξη για τσακωμούς και υπερβολική βιασύνη.

Ταύρος

Χωρίς να είναι πιεστική αυτή η έκλειψη για εσένα φέρνει διάφορες ανατροπές στον τρόπο που κινείσαι και στον τρόπο που εκφράζεσαι. Χρειάζεται να πετάξεις ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πια και να κάνεις μια καινούργια αρχή κυρίως σε αυτούς στην επικοινωνία σου. Τι λες και ξαναλές που δεν χρειάζεται πια να το επαναλαμβάνεις; Άλλαξε τον τρόπο που επικοινωνείς. Αν οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν το πιο πιθανό είναι να μην είναι δικό τους θέμα αλλά δικό σου.

Η έκλειψη φέρνει ειδήσεις, συζητήσεις, έγγραφα, υπογραφές, λόγια και σκέψεις που θα σε ταράξουν αλλά κι αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να αποφασίσεις μια αλλαγή.

Η Αφροδίτη ανάδρομη για λίγες ακόμα ημέρες φέρνει μπερδέματα στα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά σου, στα λόγια που λέγονται, στα μηνύματα που στέλνεις.

Προσοχή, καθώς ενδέχεται κάτι που δεν το είχες φροντίσει στο παρελθόν στο μεταφορικό σου μέσον να εμφανιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Γενικά, να έχεις τα μάτια σου στον δρόμο σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Γενικότερα, δεξιά θα θέλεις να στρίψεις και θα στρίβεις αριστερά. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα έχει σοβαρές συνέπειες όμως δεν θα είναι και ευχάριστο ή αποδοτικό αν είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις μπροστά.

Δίδυμοι

Η προηγούμενη έκλειψη αφορούσε απόλυτα το δικό σου ζώδιο οπότε σίγουρα έχεις περάσει την ταλαιπωρία σου και ήδη έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχει έρθει η εποχή για σημαντικές αλλαγές σε καταστάσεις, σε πρόσωπα αλλά και στο πώς ζεις την ίδια τη ζωή σου. Πολύ πιθανό να είσαι ήδη σε μια φάση βαθιών αλλαγών.

Η έκλειψη στις 21 Ιουνίου έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και γενικότερα με ό,τι έχει αξία στη ζωή σου και με ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια.

Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να δεις τι λάθη έχεις κάνει στα οικονομικά σου και να ξεκινήσεις διορθωτικές κινήσεις. Τι έχει έρθει, τι έχει φύγει, τι έχει μείνει; Κάνε τους λογαριασμούς σου και χάραξε την πορεία σου. Τους επόμενους μήνες ενδέχεται να έχεις αλλαγές στο εισόδημα σου και το προσωπικό σου ωροσκόπιο δείχνει αν θα είναι προς τα επάνω ή προς τα κάτω.

Όπως και να είναι αυτό το διάστημα αντιλαμβάνεσαι ότι πράγματα που άξιζαν για εσένα παλαιότερα δεν έχουν πλέον την ίδια βαρύτητα αλλά και το αντίστροφο.

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο έως και τις 12 Ιουλίου έχεις έναν ακόμα λόγο να επικεντρώσεις στα οικονομικά σου και κάπου καλά θα σε βγάλει.

Καρκίνος

Αν όχι τώρα, πότε;;;; Αυτό σκέφτεσαι και βάζεις άπειρα ερωτηματικά στη φράση. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχεις περάσει πολλές δοκιμασίες, δυσκολίες, ανατροπές και βαθιές αλλαγές. Η έκλειψη στις 21 Ιουνίου αλλά και η έκλειψη που γίνεται στις 5 Ιουλίου δίνουν λίγο… πόνο παραπάνω αλλά να θυμάσαι ότι η καρδιά πονάει -και- όταν ψηλώνει.

Ανήκεις σε ένα ζώδιο που αγαπά την οικογένεια, την παράδοση, το σπίτι του και που κρατιέται από το παρελθόν προκειμένου να προχωρήσει στο μέλλον. Αν τώρα κοιτάξεις στο παρελθόν σου θα δεις πολλά συντρίμμια. Οπότε καλύτερα κοίταξε μπροστά εκεί που υπάρχουν ανοιχτοί δρόμοι που σε περιμένουν να τους περπατήσεις.

Η έκλειψη αφορά όλους τους Καρκίνους όμως ιδιαίτερα εσένα που έχεις γενέθλια αυτές τις ημέρες καθώς αλλάζεις και πορεία ζωής.

Εντωμεταξύ, ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σου ζώδιο φέρνει όλες τις προσωπικές υποθέσεις στην επιφάνεια προκειμένου να τις λύσεις, να απαλλαγείς -και- από αυτές ώστε να κάνεις μια νέα αρχή. Μην χάνεις την ενέργεια σου σε ανώφελους συναισθηματισμούς που η αλήθεια είναι κάνουν πάρτι αυτό το διάστημα. Μάζεψε την πολλή δύναμη σου και κάνε το άλμα.

Λέων

Δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο να γίνεται μια έκλειψη στο πιο σκοτεινό και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου μας, όπως γίνεται η έκλειψη στις 21 Ιουνίου για εσένα.

Η αλήθεια είναι ότι με τη συγκεκριμένη έκλειψη στον Καρκίνο χάνεις από τη λάμψη και την ενέργεια σου. Πιο πολύ θέλεις να κρυφτείς παρά να δράσεις. Περισσότερο θέλεις να σκεφτείς παρά να μιλήσεις, να ακολουθήσεις παρά να ηγηθείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν σου. Να καθαρίσεις τις γωνίες, να σηκώσεις το χαλί και να καθαρίσεις ό,τι έχεις κρύψει εκεί και να προχωρήσεις.

Προσοχή στην υγεία σου, ίσως και στην υπερκόπωση που σε φλερτάρει αυτό το διάστημα. Δεν είναι μια κατάσταση που θα περάσει άμεσα καθώς και η επόμενη έκλειψη θα γίνει στον Καρκίνο και στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου.

Επιπλέον, πολλά κρυμμένα μυστικά ίσως να βγουν στο φως το επόμενο διάστημα. Πάντως, είναι μια καλή εποχή για μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές και προοπτική για συμφωνίες.

Παρθένος

Η έκλειψη στις 21 Ιουνίου δεν είναι δύσκολη για το δικό σου ζώδιο. Για μια ακόμα φορά μέσα σε αυτή τη χρονιά μπράβο που  γλυτώνεις. Αυτό δεν ισχύει για εσένα που έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου οπότε θα δεις πιο έντονες τις αλλαγές που λέμε πιο κάτω.

Η έκλειψη έχει βάλει στο στόχαστρο της το φιλικό σου περιβάλλον. Κάτι αλλάζει εκεί με γλυκό ή με πικρό τρόπο. Νέοι φίλοι έρχονται, κάποιοι φίλοι αποχωρούν από το προσκήνιο ή κάτι συμβαίνει στη ζωή ενός φίλου σου που σε επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα. Σε κάθε περίπτωση στον φιλικό τομέα θα συμβεί ένα ξεκαθάρισμα αλλά θα υπάρξει και μια νέα αρχή. Ετοιμάσου για νέα entries.

Όμως αυτή η έκλειψη αφορά και τους στόχους σου, αυτά που θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου. Ακόμα και με τον Ερμή ανάδρομο, κάνε έναν έλεγχο στο τι έχεις πετύχει αλλά και στο ποιοι στόχοι σου χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα.

Θα σε βοηθήσει αρκετά αν δουλέψεις στα πλαίσια μιας ομαδικής προσπάθειας. Ίσως μετά από καιρό τώρα να δεις ότι μέσα από τη δυναμική μιας ομάδας μπορείς να καταφέρεις περισσότερα.

Δεν είναι μια έκλειψη που θα σε γεμίσει ενέργεια και χαρά. Έχει και απογοητεύσεις στο μενού. Όμως, πολλές φορές για να προχωρήσουμε μπροστά χρειαζόμαστε ένα σπρώξιμο ακόμα κι αν είναι… άγαρμπο.

Ζυγός

Τοκ Τοκ. Ποιος είναι; Οι αλλαγές στη καριέρα σου! Οι Ζυγοί είστε από τα ζώδια που έχετε ταλαιπωρηθεί  παραπάνω το τελευταίο διάστημα όμως δεν έχετε τελειώσει ακόμα. Έχει λίγη ανηφόρα ακόμα μπροστά σας προκειμένου να αλλάξετε τις συνθήκες και να ζήσετε όπως θέλετε και όπως σας αξίζει.

Η έκλειψη στις 21 Ιουνίου αφορά σε θέματα καριέρας, προβολής, καταξίωσης, σχέσεων με ανωτέρους. Εκεί ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εσένα και ειδικά αν έχεις γεννηθεί 19-23 Σεπτεμβρίου θα το ζήσεις το έργο με περισσότερη ένταση.

Τι χρειάζεται να αλλάξεις στην καριέρα σου για να προχωρήσεις και να καταξιωθείς; Ποιος νέος κύκλος ανοίγει ή επιβάλλεται να ανοίξει σε αυτόν τον τομέα; Ποιες σχέσεις με ανωτέρους θα περάσουν κρίση για να γίνουν υγιείς και, τελικά, για να γίνεις εσύ  όπως χρειάζεται; Δεν είναι μια εύκολη έκλειψη και αυτό καθώς όλες οι παραπάνω διεργασίες γίνονται κάτω από πίεση.

Επιπλέον, η Αφροδίτη, που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης σου, είναι ανάδρομη μέχρι και τις 26 Ιουνίου και αυτό φέρνει μπέρδεμα και πισωγυρίσματα όχι μόνο στη διάθεση αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Το σίγουρο είναι ότι δεν είχες ανάγκη κάποια ταλαιπωρία παραπάνω, .όμως συμβαίνει, οπότε αντιμετώπισε τη με χάρη, όπως κάνεις πάντα!

Σκορπιός

Σε σχέση με άλλα ζώδια αυτή η έκλειψη είναι μια βόλτα στην παραλία για εσένα. Βέβαια, χρειάζεται να προσέχεις πού πατάς -υπάρχουν και οι… αχινοί- και το προς τα πού πηγαίνεις αν θέλεις να έχεις καλές αναμνήσεις από αυτή τη βόλτα.

Η έκλειψη στις 21 Ιουνίου φέρνει μεγάλες αλλαγές στο πού θέλεις να πας στη ζωή σου. Σαν να βλέπεις τώρα όλα τα αδιέξοδα που είναι μπροστά σου και… ψυχανεμίζεσαι ότι έχει έρθει η ώρα να πάρεις τη μεγάλη απόφαση για αλλαγή πορείας.

Αν είσαι σε φάση σπουδών κάτι θα θέλεις να αλλάξεις, αν είσαι σε μια φάση που ασχολείσαι με νομικές υποθέσεις δώσε σε αυτές την ανάλογη προσοχή. Σημαντικά συμβόλαια και συμφωνίες είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο.

Το σημαντικό είναι ότι σε όποια φάση ζωής κι αν είσαι αλλάζει η κοσμοθεωρία σου και ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή. Γίνεσαι -ακόμα- καλύτερος άνθρωπος. Πράγματα που σε ενοχλούσαν πλέον θα έχουν μικρότερη σημασία ενώ θα δώσεις βαρύτητα σε ό,τι πλέον θεωρείς ουσιαστικό.

Τώρα είναι η ευκαιρία να ανοίξουν οι ορίζοντες σου με αφορμή ένα ταξίδι, μια γνωριμία, μια απασχόληση, ένα σεμινάριο. Τώρα είναι η εποχή για αλλαγές, καθώς και ο Ουρανός στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο σού κλείνει το μάτι και σε ετοιμάζει για συναρπαστικές αν και απρόσμενες αλλαγές.

Τοξότης

Κανονικά η έκλειψη στις 21 Ιουνίου δεν θα έπρεπε να σε επηρεάζει και τόσο πολύ. Όμως, πραγματοποιείται σε ένα μυστήριο κομμάτι του ωροσκοπίου σου και το ανακινεί τόσο ώστε να αναγκαστείς να κάνεις τις αλλαγές ή τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται.

Επηρεάζεστε πολύ περισσότερο οι γεννημένοι 19-21 Δεκεμβρίου οι οποίοι θα χρειαστεί να παλέψετε με το παρελθόν και ό,τι έχετε “κληρονομήσει”. Από χρέη μέχρι ανθρώπους και στεναχώριες. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ασχοληθείς, είτε το θέλεις είτε όχι, με τα χρέη σου και με κληρονομικά θέματα.

Θα χρειαστεί να κάνεις μια βουτιά μέσα σου, πράγμα όχι και τόσο εύκολο, όμως όταν βγεις στην επιφάνεια θα έχεις αναγεννηθεί.

Βρες νέες πηγές εισοδήματος και ενέργειας που μέχρι τώρα δεν τις ήξερες ή δεν τις έβλεπες καν. Θα σφίξετε τα λουριά για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε όλα τα του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά. Αλλαγές και στα χρήματα που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους και με χρήματα που έχουν να κάνουν με εφορία, ασφάλειες, χρέη, τράπεζες.

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις κάτι που αφορά στη σεξουαλική σου ζωή και στη διάθεση σου για σεξ. Όλα τα παραπάνω δεν είναι τόσο δύσκολα και πιεστικά όσο ίσως φαίνονται τώρα, εκτός κι αν έχεις γεννηθεί 19-21 Δεκεμβρίου που θα το… ζήσεις πιο έντονα.

Όλοι οι Τοξότες κάντε τώρα τις αλλαγές που χρειάζεται γιατί οι εκλείψεις που έρχονται σε έξι μήνες σας αφορούν άμεσα και τότε τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο… ευγενικά.

Αιγόκερως

Σχέσεις, συνεργασίες και γάμος είναι στο μάτι του κυκλώνα και στο κέντρο της έκλειψης προκαλώντας σημαντικές αλλαγές ειδικά αν έχεις γεννηθεί 19-23 Δεκεμβρίου.

Ένας νέος κύκλος αλλάζει στον γάμο αλλά και στις πιο σημαντικές συνεργασίες ή στους πιο σημαντικούς σου συνεργάτες. Σίγουρα και με τις προηγούμενες εκλείψεις κατάλαβες τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου και τώρα είναι ώρα για μια καινούργια αρχή. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα χωρίσεις, όμως σίγουρα θα χρειαστεί να αποχωριστείς συνήθειες και καταστάσεις προκειμένου να μπορέσει να ανοίξει ο καινούργιος κύκλος που απαιτεί από εσένα η έκλειψη στις 21 Ιουνίου προκειμένου να ζήσεις πραγματικά καλά.

Η αλήθεια είναι ότι θα πιεστείς περισσότερο από άλλα ζώδια καθώς εσύ, πρώτα από όλους, δυσκολεύεσαι να σπάσεις θεσμούς, κατεστημένο και συνήθειες. Όμως, τώρα είναι η ώρα για να κάνεις μια ηρωική αλλαγή. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας με τη στάση τους θα σε αναγκάσουν σχεδόν να κάνεις ό,τι δεν αποφάσιζες εδώ και καιρό. Κάνε το τώρα καθώς έχουμε μια ακόμα έκλειψη σε 15 ημέρες η οποία επίσης σε αφορά άμεσα.

Κάνε λίγο πίσω στις σχέσεις σου με τους άλλους για να βρεθεί μια καλή λύση που θα ωφελήσει και τις δυο πλευρές.

Υδροχόος

Είναι μια έκλειψη που δεν θέλει να σε ταλαιπωρήσει και να αλλάξει τη ζωή σου ριζικά. Όμως θα σε αναστατώσει ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις, με το καθημερινό σου πρόγραμμα, στις σχέσεις με συναδέλφους αλλά και με θέματα υγείας.

Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στις συνήθειες σου. Φτιάξε τη διατροφή σου, δώσε σημασία με τι θρέφεις τον οργανισμό σου, ξεκίνα ένα πρόγραμμα άσκησης, βάλε καλές συνήθειες στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Αν συνεχίσεις να ζεις με τρόπο που δεν εξυπηρετεί τη υγεία και την ισορροπία σου δεν θα σου δοθεί εύκολα… συγχωροχάρτι.

Προσοχή κάπως στις πόσες υποχρεώσεις μπορείς να αναλαμβάνεις και καλό είναι να ξεκαθαρίσεις πόσα από όλα όσα κάνεις μέσα στην ημέρα είναι πραγματικά ωφέλιμα για εσένα και όχι απλά ένα βάρος.

Επιπλέον, οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου είναι πιθανόν να περάσουν μια κρίση ή ενδέχεται κάποιος συνάδελφος να φύγει ή ένας καινούργιος να έρθει στο εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό να σε επηρεάσει. Σε κάθε περίπτωση, αν δράσεις προληπτικά δεν θα έχεις σοβαρές ανατροπές στη ζωή σου.

Ιχθείς

Για μια ακόμα φορά και για μια ακόμα έκλειψη, εσύ είσαι κάπου άλλού και βλέπεις τους άλλους να επηρεάζονται και να παιδεύονται. Η έκλειψη στις 21 Ιουνίου δεν σε επηρεάζει αρνητικά. Θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που διασκεδάζεις, που δημιουργείς, που φλερτάρεις. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα δείτε τη γοητεία σας να εκτοξεύεται και τις προτάσεις να έρχονται από εκεί που δεν τις περιμένετε.

Οι σχέσεις με τα παιδιά σου θα περάσουν από μια μικρή κρίση για να συνεχίσουν στο εξής σε νέα βάση. Αν είσαι σε μια φάση που θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι αυτό αρχίζει να ξεκαθαρίζει και ξεκινάει ένας ευνοϊκός κύκλος για αυτό που θέλεις.

Όμως, αυτό που θα σε μπερδέψει περισσότερο, είναι το ότι ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης πλανήτης σου, γυρνάει ανάδρομος στις 22 Ιουνίου φέρνοντας παλιές καταστάσεις στην επιφάνεια και ένα μπέρδεμα για το τι θέλεις να κάνεις, ποιος πραγματικά είσαι και πώς θα φτιάξεις τη νέα σου ζωή.

Να θυμάσαι ότι αυτό το διάστημα οι πλανήτες θέλουν να περνάς καλά και να γεμίζεις με χαρά τον κόσμο γύρω σου. Θα το καταφέρεις, πιστεύεις;

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα