Τα αστρολογικά νέα του Ιουλίου

Το μόνο σίγουρο και σταθερό είναι η αλλαγή και αυτή την Τετάρτη 7 Ιουλίου η ζωηρή Αφροδίτη στον Λέοντα θα κάνει μια δυναμική όψη με τον ασυμβίβαστο Ουρανό που είναι στον Ταύρο.
Δυο φορές τον χρόνο αυτά τα ουράνια σώματα συναντιούνται σε μια προκλητική γωνία τετραγώνου 90 μοιρών, που θα βάλει  φωτιά στα πάθη.

Αν και αυτή η συνάντηση είναι αρκετά σύντομη σε διάρκεια, έχει σημαντική επίδραση και μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά εύφλεκτες περιοχές.

Όμως, μπορεί να προκαλέσει πυροτεχνήματα μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Θεωρητικά, αυτή είναι η στιγμή που μπορείς να βρεις τη δύναμη να οδηγήσεις την αισθηματική αλλά και ερωτική σου ζωή εκεί που εσύ θέλεις.

Τα όρια συνεχώς διευρύνονται γιατί εσύ τα ανοίγεις πηγαίνεις πέρα από περιορισμούς που είχες μέχρι τώρα. Με τον επαναστάτη Ουρανό στον παραδοσιακό Ταύρο θα χρειαστεί να ζήσεις έναν σταθερό έρωτα με ανατρεπτικό τρόπο. Πώς θα γίνει αυτό; Η Αφροδίτη και ο Ουρανός θα σου δείξουν τον τρόπο. Το έχουν κάνει και στο παρελθόν…

Οι ευαισθησίες είναι ένα δώρο κι αυτό είναι κάτι που τονίζεται από τη γεμάτη ενσυναίσθηση Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10 Ιουλίου. Θα το καταλάβετε, ίσως και με δύσκολο τρόπο, όσοι βάζετε τη δουλειά πάνω από τις σχέσεις. Αν και γενικότερα είναι πιο ασφαλές να κρύβεις τα συναισθήματα σου πίσω από ένα προστατευτικό καβούκι, όπως κάνει και το καβούρι, το σύμβολο του Καρκίνου, ίσως αυτή η αμυντική στάση τελικά να σου στερήσει τη νίκη.

Μην περιμένεις ούτε λεπτό παραπάνω για να ανοιχτείς και να δείξεις όσα νιώθεις. Ακόμα κι αν δεν πάρεις άμεσα την αποδοχή που θέλεις, οι σπόροι της εμπιστοσύνης που τώρα φυτεύεις θα αποδώσουν καρπούς έως και την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου του 2022.

Πόσο καλά φροντίζεις τον εαυτό σου; Αν είσαι ο τύπος που φροντίζει πολύ τους άλλους, ετοιμάσου για μια μεγάλη αλλαγή ξεκινώντας να φροντίζεις με τον εαυτό σου! Κάνε σου δώρο μια καλή διατροφή που θα σε βοηθήσει να είσαι περισσότερο ισορροπημένος και υγιής. Λαχανικά, φρούτα, καθαρό νερό όπως και συμβουλές από ανθρώπους που σε νοιάζονται και σε αγαπάνε.

Η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης θα σε κάνει να βάλεις στο πρόγραμμα μεγάλες αλλαγές στο σπίτι σου. Θέλεις πλέον έναν χώρο που να σε αντιπροσωπεύει και να σε εμπνέει. Προτού γκρεμίσεις τοίχους και ξεκινήσεις αλλαγές, συμβουλέψου ειδικούς και σκέψου πώς θα επηρεαστεί η ζωή των ανθρώπων που μένεις μαζί. Έχεις τόση επιθυμία για αλλαγή που μπορεί να τους… ξεχάσεις!

Την Κυριακή 11 Ιουλίου ο αγγελιοφόρος Ερμής μπαίνει στα συναισθηματικά νερά του Καρκίνου και θα παραμείνει εκεί έως και τις 28 Ιουλίου κάνοντας μας όλους περισσότερο ευσυγκίνητους.
Τις τελευταίες 10 εβδομάδες (!) ο Ερμής στους Διδύμους μας έκανε να ασχολούμαστε με ραντεβού, ιδέες, επικοινωνία, μετακινήσεις, δουλειές και να ξεχνάμε τους ανθρώπους στο σπίτι μας. Όμως τώρα ξεκινάνε τα οικογενειακά τραπέζια και οι οικογενειακές συναντήσεις ενώ θα απολαύσουμε όλοι μας βόλτες στην παραλία κάτω από τον αστροφώτιστο ουρανό για να γεμίσουμε ενέργεια και για να έρθουμε σε επαφή με τον πυρήνα μας.

Όσο θα είναι ο Ερμής στο σπίτι του Καρκίνου θα σε βοηθήσει να κάνεις τον χώρο σου περισσότερο… δικό σου. Κάνε τον χώρο σου το δικό σου καταφύγιο αλλά και τον χώρο που εργάζεσαι μια ιερή όαση παραγωγικότητας. Τρυφερά συναισθήματα που τα έκρυβες τόσον καιρό στο καβούκι του υποσυνειδήτου σου είναι έτοιμα να εκδηλωθούν, σε φίλους, ημερολόγια, θεραπευτές ή σε κουτιά με χαρτομάντιλα. Οι συνειδητοποιήσεις που θα κάνεις όταν ανοιχτείς θα φέρουν στο φως τα “διαμαντάκια” σου. Γιατί να τα κρατάς κρυμμένα;

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες φρόντισε να βρεθείς στις πιο ωραία και ενεργειακά μέρη και επίτρεψε στην ύπαρξη σου να γίνει το όργανο μέσα από το οποίο θα εκφραστούν η Μούσα, η έμπνευση, η δημιουργία.

 

Από τις AstroTwins

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα