…και μια φωτογραφία από τα δικά μου κραγιόν για να μπερδευτούμε όλες μαζί

Όσα κραγιόν κι αν έχεις ποτέ δεν είναι αρκετά. Στην τσάντα μου μέτρησα 5 κραγιόν και lip balm κι αν έψαχνα λίγο ακόμα, θα έβρισκα κι άλλα.
Ο Φρόυντ όταν έλεγε ότι πολλοί έχουν μείνει στο στοματικό στάδιο της ανάπτυξης μάλλον είχε δει και τα κραγιόν μας…
Πώς είναι η άκρη από τα κραγιόν σου και τι λέει αυτό το σχήμα για το χαρακτήρα σου;

Διαγώνια άκρη

Σου αρέσει να λες τα πράγματα όπως είναι ενώ δεν διστάζεις να κυνηγήσεις ό,τι θέλεις. Είναι τόση η παρορμητικότητα σου που τις περισσότερες φορές βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα και παίρνεις αποφάσεις στο λεπτό. Όμως οι άνθρωποι σε αγαπούν και δεν τους πειράζει το γεγονός ότι είσαι… σίφουνας. Σε μια παρέα ή σε ένα πάρτι είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το καλό είναι ότι αποδέχεσαι πλήρως το ποια είσαι και τι κάνεις.

Με καμπύλη C

Δημιουργική, πιστή, έμπιστη και ρομαντική. Πολλές φορές οι άλλοι πιστεύουν ότι πετάς στα σύννεφα αλλά δεν ξέρουν πόσο ωραία είναι εκεί πάνω γι’ αυτό και σε κοιτούν καμία φορά περίεργα. Είσαι ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού σου όμως όταν πρόκειται γι’ αυτούς που αγαπάς ξεχνάς την όποια κριτική κι απλά τους δείχνεις την αποδοχή και την αγάπη σου.

Στρογγυλεμένη άκρη

Σου αρέσει η οργάνωση και τα τακοποιημένα πράγματα. Όμως καταφέρνεις να μην είσαι η… περίεργη της παρέας. Ξέρεις να περιποιείσαι τους άλλους, να είσαι μια καλή οικοδέσποινα και να τους φέρνεις όλους κοντά. Οι φίλοι σε αγαπάνε και θεωρούν ότι είσαι η αιτία που βρίσκονται και περνάνε τόσο καλά. Είσαι από τους πρώτους που θα προσφέρουν στήριξη σε κάποιον που έχει ανάγκη.

Επίπεδη κλίση

Ακόμα και μετά τη χρήση το κραγιόν σου μοιάζει άψογο. Κάπως έτσι είσαι και στη ζωή σου. Είσαι φιλόδοξη και ξέρεις να εργάζεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Το χαρακτηριστικό σου είναι ότι και μετά από ώρες δουλειάς δείχνεις άψογη ίσως απλά επειδή… μπορείς.

Επίπεδη άκρη

Θέλεις ισορροπία στη ζωή σου και θεωρητικά και πρακτικά. Πιθανώς να κάνεις γιόγκα ή να έχεις ταλέντο στο να υπάρχει αρμονία στο περιβάλλον σου. Πάντα, όταν θέλεις να πάρεις μια απόφαση, βλέπεις και ζυγίζεις και τις δυο πλευρές. Παρά την ήπια φύση σου είσαι μια καταπληκτική αρχηγός στην παρέα, στην οικογένεια ή και στη δουλειά σου. Μήπως είσαι ένας άγγελος;

Και εδώ είναι τα δικά μου κραγιόν. Και (σχεδόν) στρογγυλεμένη άκρη και επίπεδη κλίση και επίπεδη άκρη και καμπύλη C.  Άρα κάνω γιόγκα, είμαι οργανωμένη, φιλόδοξη, έμπιστη και… άγγελος. Κι εγώ όπως κι εσύ, είμαστε πολλά πράγματα μαζί.

Με λίγη προσπάθεια θα γίνουμε τελικά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Και πάντα με λίγο κραγιόν στα χείλη για να… μας φωτίζει.

Πολλά πολλά φιλιά

Καίτη 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.