Η ζωή γίνεται καλύτερη όχι μόνο όταν προσθέτεις σε αυτήν ανθρώπους σκέψεις και εμπειρίες, αλλά και όταν απελευθερώνεσαι απ΄ ό,τι δε σε εξυπηρετεί πλέον. Με λίγα λόγια, 6 πράγματα που χρειάζεται να σβήσεις από τον σκληρό του μυαλού σου, ώστε να προχωρήσεις μπροστά.

  1.  Άνθρωποι που δεν νοιάζονται για εσένα. Όσο πιο πολύ νοιάζεσαι για αυτούς, τόσο περισσότερο επιλέγουν να σε αγνοούν. Επικέντρωσε στον εαυτό σου! Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.
  2. Τοξικοί άνθρωποι. Κρατήσου μακριά τους και μην αφήνεις την αρνητική ενέργεια να σε επηρεάσει.
  3. H ηλικία σου. Ποτέ δεν είναι πολύ αργά. Και ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς. Κάνε αυτό που θέλεις πραγματικά και σε ευχαριστεί τώρα.
  4. Το παρελθόν σου. Ναι, σε έχει κάνει τον άνθρωπο που είσαι σήμερα, όμως δε χρειάζεται να επιτρέπεις σε κάθε βαρίδι από το παρελθόν να σε κρατάει πίσω.
  5. Τα πρότυπα ομορφιάς. Υπάρχουν τόσα πρότυπα ομορφιάς όσα και άνθρωποι. Μην εγκλωβίζεσαι σε ξένα στάνταρτς. Είσαι όμορφος με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Αποδέξου το και θα διασκέδασε το.
  6.  Τι σκέφτονται οι άλλοι. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Κάνε το καλύτερο που μπορείς για εσένα και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.

από την Καίτη Φαρμάκη

Διάβασε εδώ, 5 τρόπους για να αποκτήσεις ξανά ή για πρώτη φορά, δυνατή αυτοπεποίθηση!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

(1) Σχόλιο

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.