Shakila – Ioanna Brati

Πολλές φορές αγοράζουμε ένα ορυκτό με την προσδοκία μίας συγκεκριμένης βοήθειας. Αυτό είναι πραγματικά μία πολύ καλή ιδέα καθώς τα ορυκτά έχουν πλούσια ενέργεια η οποία μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά εκεί που τη χρειαζόμαστε.

Ας δούμε όμως τους λόγους που μπορεί η ενέργεια να μη μας δώσει τα αποτελέσματα που θα θέλαμε:

1. Τα ορυκτά πρέπει να είναι πάντοτε ενεργειακά καθαρισμένα και προγραμματισμένα.

2. Παρατηρήστε το φεγγάρι: στην Πανσέληνο ή στη Γέμιση φορτίζετε και ενεργοποιείτε ενώ στη Χάση αποκόπτετε και αφήνετε πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους.
Μην σας παραξενεύει – όλο το Σύμπαν κινείται σε κυκλική ροή. Φανταστείτε μία θάλασσα. Στην παλίρροια γεμίζουμε και τροφοδοτούμαστε ενώ στην άμπωτη καθαρίζουμε και αποδεσμεύουμε.

3. Επιλέγουμε σοφά τους βοηθούς μας: μία μαύρη Τουρμαλίνη δε θα μπορέσει ποτέ να σας βοηθήσει να ελκύσετε, για παράδειγμα, έναν σύντροφο, εφόσον ο πυρήνας της δονείται στην ενέργεια της προστασίας και της ενεργειακής ασφάλειας. Αντιθέτως, μία ροζ Τουρμαλίνη, θα ελκύει ενέργειες και καταστάσεις κατάλληλες για να προσκαλέσουν τον έρωτα στη ζωή σας.

4. Οι σωστοί συνδυασμοί δημιουργούν μεγαλύτερη ενεργειακή δίνη. Είναι σαν να γίνεστε ένα τεράστιο vortex ενέργειας το οποίο καλεί δυναμικά.

5. Όλα τα παραπάνω, για να λειτουργήσουν στο μέγιστο, χρειάζονται τη δική σας εμπιστοσύνη στον εαυτό και στην ενέργεια, προσήλωση στον στόχο και επιμονή.

Κάθε μέρα, να αφιερώνετε χρόνο ώστε να συναντιέστε με το Σύμπαν και να το ρωτάτε «Ποιο ειναι το σημερινό σου δώρο για μένα;»

Κρατήστε το ορυκτό σας και οραματιστείτε καθαρά αυτό που χρειάζεστε να ελκύσετε. Επαναλαμβάνετε θετικές δηλώσεις.

Αν, για παράδειγμα, θέλετε μία καλύτερη εργασία, επαναλάβετε αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, κρατώντας μία πράσινη Αβεντουρίνη, «Καλώ την ενέργειά σου να πλημμυρίσει την αύρα μου και να τη μετατρέψει σε ένα μαγνήτη θετικών ευκαιριών για τον επαγγελματικό μου τομέα. Τώρα καλώ την καλύτερη εργασία για εμένα, με τις καλύτερες ευκαιρίες και τις καλύτερες οικονομικές απολαβές γιατί το αξίζω.» Τονώνετε την πίστη στον εαυτό. Πώς θα ελκύσετε κάτι όμορφο, αν εσωτερικά πιστεύετε ότι δεν το αξίζετε;

Πίνετε κρυσταλλικό νερό που βοηθά σε αυτό το σκοπό – από Κιτρίνη, Κεχριμπάρι και χρυσό Λαβραδορίτη. Μην ξεχνάτε πως, οι κρύσταλλοι ναι μεν δονούνται σε ιδιότητες που ταιριάζουν με τη σκέψη και τα συναισθήματά μας, οι βαθμίδες όμως εκπόρευσης του δυναμικού τους εξαρτώνται από το πώς συσχετίζετε εσείς τη δική σας ενέργεια μαζί τους.

6. Ας πούμε ότι ο ροζ Χαλαζίας εκπέμπει αγάπη από το 1 έως το 10. Το κάθε επίπεδο έχει άλλη ενεργειακή δύναμη. Άλλη ισχύ έχει το επίπεδο 2 και άλλη το επίπεδο 8. Έτσι, αν ταυτιστείτε με τα πρώτα επίπεδα, δεν θα έχει τόση ισχύ η πρόθεσή σας. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, όπως το αυτοσαμποτάζ, η κρυφή αγωνία προς την εξέλιξη, ενώ όσο πιο πολύ ανεβαίνετε στην κλίμακα, τόσο πιο καθαρά και ισχυρά θα ακουστεί η πρόθεσή σας στο Σύμπαν.

Να βλέπετε την καλή πλευρά τον πραγμάτων και επενδύετε σε αυτήν. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να χάνεται στην αρνητική ενέργεια. Πιστέψτε σε εσάς και αφήστε τον ορυκτό σας βοηθό να δημιουργήσει τη θετικότερη ενέργεια για εσάς!

Ακολουθήστε τη  Shakila Ιωάννα Μπράτη  στο Facebok

και  επισκεφθείτε το www.shakila.gr για πολλά ενδιαφέροντα θέματα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.