27 Οκτωβρίου 2016. Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια. Δεν ξέρω αν μου φαίνεται ότι δημιούργησα το A NeW LiFe μου σαν εχθές ή σαν να το έχω μια ολόκληρη ζωή.

Ένα πρωινό του Μαΐου του 2016 μια καλεσμένη μας ακύρωσε την τελευταία στιγμή στην εκπομπή “Κάν’ το όπως ο Άκης” και ο κλήρος έπεσε σε εμένα να πάω να μαγειρέψω μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη.
Το είχαμε συζητήσει ότι θα το κάναμε κάποια στιγμή αλλά δεν το είχαμε προγραμματίσει. Όμως, το είχε προγραμματίσει το… συμπανάκι κι αυτό έφτανε.

Εγώ θα έφτιαχνα δυο vegan συνταγές, σε μια εποχή που το vegan δεν ήταν καθόλου της μόδας. Έτσι περιμέναμε ότι λίγοι θα έδειχναν ενδιαφέρον. Τελικά όμως πήγε πιο καλά από όσο υπολογίζαμε τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε τηλεθέαση.
Εκείνη την ημέρα έφτιαξα vegan σοκολατένια μους αβοκάντο κι έναν πράσινο χυμό.

Στο γύρισμα, κι ενώ είχα αρχίσει να “βομβαρδίζω” με πληροφορίες τον Άκη για όλα τα καλά που είχαν μέσα αυτά που έφτιαχνα και το πόσο θα αναπνεύσει το κάθε κύτταρο,
μού λέει “και γιατί δεν φτιάχνεις ένα site να τα μοιράζεσαι όλα αυτά;”

Η αλήθεια είναι ότι ήταν η 1000ή ίσως φορά που το άκουγα. Εκείνη την ώρα χαμογέλασα. Το συμπανάκι όμως μου είχε στείλει ένα ακόμα μήνυμα. “Κάν’ το” μου φώναζε. Τον Αύγουστο του 2016 έκλεισα το όνομα, βρήκα τον Άγγελο να μου φτιάξει το site, τον Δημήτρη να μου φτιάξει το logo με την κορώνα κι άρχισα να γράφω ασταμάτητα.

Το budget μου ήταν συγκεκριμένο όμως όλοι δέχτηκαν να δουλέψουν με όσα μπορούσα να διαθέσω. Σαν μιλημένοι από το συμπανάκι…

Τρία χρόνια μετά η ορμή μου έχει μεγαλώσει, το πάθος μου έχει γίνει αστείρευτο πια, η ζωή μου έχει αλλάξει.

Πάνω από όλα πιστεύω στην έμπνευση!
Δεν υπάρχει κάτι που να έχω κάνει στη ζωή μου χωρίς να υπάρχει έμπνευση.
Μικρή άκουγα ραδιόφωνο στο σπίτι μου και ήθελα να μιλάω κι εγώ εκεί.
Όταν πήγα στο ραδιόφωνο άκουγα αγαπημένους μου παραγωγούς με λύσσα και σημείωνα στο μυαλό μου τα καλά τους στοιχεία για να τα πάρω κι εγώ. Ακόμα το κάνω.
Τώρα, όταν θέλω να γυμναστώ βλέπω videos της Kayla Itsines ή μπαίνω στο Yoga International.
Όταν θέλω να μην γράφω/μιλάω θεωρητικά αλλά βιωματικά και άμεσα παρακολουθώ το Yoga Girl.
Όταν θέλω να πάρω μια απόφαση διαβάζω ξανά και ξανά το Εγχειρίδιο του Πολεμιστή του Φωτός.
Όταν θέλω να μιλήσω δημόσια βλέπω εκατοντάδες ομιλίες TEDx.
Όταν θέλω να μάθω κι άλλα για τη διατροφή, βλέπω ντοκιμαντέρ: Forks over knives, Earthlings, The Game Changers.
Όταν θέλω να βρω τη δύναμη μέσα σου για να κάνω οτιδήποτε βλέπω και διαβάζω Tony Robbins.
Και πάντα μα πάντα όταν βρίσκω έναν άνθρωπο που κάτι με ενδιαφέρει σε αυτόν κάνω πολλές ερωτήσεις. Δηλαδή; Γιατί; Πώς; Και τον κοιτάζω στα μάτια. Η εμπειρία του ενός είναι θησαυρός για έναν άλλον.

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι η έμπνευση έρχεται από τον ουρανό αλλά έρχεται και από τη γη. Από μια συζήτηση, ένα επίτευγμα, μια αποτυχία, έναν θυμό, μια συνάντηση, μια απόφαση, μια αλλαγή, μια κουβέντα.

Τρία χρόνια μετά
κι αν ανέβω σήμερα σε ένα βουνό ή αν βρεθώ στο κέντρο της πόλης
θα φωνάξω με όλη μου τη Δύναμη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

ΣΕ ευχαριστώ
Καίτη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.