Χρώματα, αντικείμενα, τοποθέτηση και κόλπα για το πιο παθιασμένο δωμάτιο του σπιτιού σου

 1. Κράτησε το χώρο κάτω από το κρεβάτι σου καθαρό. Έτσι θα κυκλοφορεί περισσότερο η ενέργεια που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις ενώ κοιμάσαι. Καλό είναι να μην επιλέγεις κρεβάτι με συρτάρι ή αποθηκευτικό χώρο κάτω από στρώμα.
 2. Το στρώμα απορροφά πολύ ενέργεια και γι αυτό καλό είναι να αντικαθίσταται συχνά, σύμφωνα με το feng shui. Ενδιάμεσα χρειάζεται να το γυρίζεις αλλά και να αφήνεις να το βλέπει ο ήλιος για μερικές ώρες κάθε 3-4 μήνες.
 3. Να έχει το κρεβάτι σου ένα καλό, στέρεο προσκέφαλο καθώς με αυτόν τον τρόπο προστατεύεις τη ζωτική ενέργεια.
 4. Καλό είναι το προσκέφαλο του κρεβατιού να μη μοιράζεται τον ίδιο τοίχο με την πόρτα ή με το μπάνιο.
 5. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν καθρέφτες στην κρεβατοκάμαρα. Το να υπάρχει ένας καθρέφτης ειδικά απέναντι από το σημείο που κοιμάσαι είναι αιτία για να μην κοιμάσαι καλά και να μην ξεκουράζεσαι όσο χρειάζεται.
 6. Να μην κοιμάσαι δίπλα σε ανοιχτό παράθυρο ή κάτω από φεγγίτη καθώς θα ξυπνάς μονίμως κουρασμένος.
 7. Κλείσε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας όσο κοιμάσαι αλλά και την πόρτα του μπάνιου.
 8. Βγάλε μεγάλα αντικείμενα από τον τοίχο που είναι το προσκέφαλο του κρεβατιού ή βαριά φωτιστικά που βρίσκονται πάνω σχεδόν από το κεφάλι σου όταν είσαι ξαπλωμένος. Και στις δυο περιπτώσεις σου δημιουργούν άγχος και δε μπορείς συνειδητά ή ασυνείδητα να χαλαρώσεις αρκετά.

 

Χρώματα

 • Το πράσινο έχει μια ιδιαίτερα χαλαρωτική δράση.
 • Το μπλε αν και είναι χαλαρωτικό, είναι ένα ψυχρό χρώμα. Οπότε μάλλον δεν είναι κατάλληλο για μια κρεβατοκάμαρα ζευγαριού.
 • Το κίτρινο είναι ένα ζωντανό χρώμα που σε καμία περίπτωση, και ειδικά σε μεγάλες δόσεις μέσα στο δωμάτιο, δε θα σε αφήσει να χαλαρώσεις και να έχεις ένα ήσυχο ύπνο.
 • Ξέρεις ότι υπάρχει χρώμα απιστίας; Το ροδακινί είναι ένα χρώμα που ευνοεί ειδικά τις παράνομες σχέσεις. Οπότε πρόσθεσε το ή απόκλεισε το ανάλογα με την περίσταση.
 • Κάθε απόχρωση του κόκκινου, συμπεριλαμβάνονται το ροζ αλλά και το σομόν, ευνοεί την ερωτική διάθεση. Βέβαια, το κόκκινο σε μεγάλες δόσεις μέσα στην κρεβατοκάμαρα θα φέρει πολύ γιανγκ, δηλαδή ένταση, οπότε δε θα κοιμάσαι καλά και δε θα ξεκουράζεσαι.

 

Σε ποια κατεύθυνση να τοποθετήσεις το κρεβάτι σου

-Το προσκέφαλο Βόρεια αν θέλεις ηρεμία. Είναι η καλύτερη θέση αν σε ταλαιπωρεί η αϋπνία.

-Το προσκέφαλο Νότια δεν είναι μια καλή θέση αν θέλεις ηρεμία στην κρεβατοκάμαρα. Είναι τέλεια τοποθέτηση όμως αν θέλεις πολύ πάθος,

-Ανατολικά να θέλεις να εξελιχθείς και να είσαι παραγωγικός σε κάθε τομέα της ζωής σου. Είναι μια θαυμάσια θέση για να ξυπνάς ανανεωμένος κάθε μα κάθε πρωί.

-Και Δυτικά αν θέλεις να αυξήσεις το πάθος αλλά και το εισόδημα σου. Πιθανόν όμως να μην μπορείς και να σηκωθείς από το κρεβάτι καθώς αυτή η τοποθέτηση ευνοεί και την τεμπελιά…

 

Για να έρθει η σχέση

 • Βάλε αντικείμενα σε ζεύγη αν θέλεις να προσελκύσεις μια σχέση ή να διατηρήσεις τη συντροφικότητα στην ήδη υπάρχουσα. Μπορείς να βάλεις δυο πίνακες, δυο πάπιες, δυο κεριά, δυο βάζα.
 • Το ροζ χρώμα στην κρεβατοκάμαρα βοηθά αρκετά στο να μαλακώνουν οι καρδιές και να κυκλοφορεί το αίσθημα της αγάπης και του έρωτα.
 • Αν θέλεις να φέρεις μια σχέση στη ζωή σου, βάλε έναν πίνακα ή μια φωτογραφία με ένα ερωτευμένο ζευγάρι ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι σου ώστε να είναι το πρώτο που βλέπεις όταν ξυπνάς και το τελευταίο πριν κοιμηθείς.
To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

(1) Σχόλιο

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.