Πριν από λίγο καιρό διάβαζα ένα post από τη Yoga Girl και αν είχα καπέλο θα το έβγαζα!!!
Αν έχεις κάτι να πεις, κάτι να μεταδώσεις, αν θέλεις κάποιο ταλέντο σου να εκφραστεί και κάποιο έργο σου να πάει σε όλο και περισσότερους, γίνε ψώνιο! Φώναξε το, διαφήμισε το.
Αν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο άφησε πίσω σου τη χαζοσυστολή και όρμα!

Βασικά, δεν έχεις να πολεμήσεις μόνο τη χαζοσυστολή αλλά και να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Τον φόβο ότι δεν είσαι αρκετός, ότι δεν θα τα καταφέρεις, ότι υπάρχουν άλλοι είναι πιο καλοί από εσένα, ότι μάλλον είσαι ένα τίποτα και ότι αν εκτεθείς θα το καταλάβουν όλοι. Κουραφέξαλα!

Κανείς δεν μπορεί να το κάνει όπως εσύ!
Αν έχεις ένα ταλέντο, μια ιδέα που αξίζει να διαδοθεί,

αν έχει κάτι να πεις, κάτι να μοιραστείς

κι αν έχεις δουλέψει πάνω σε αυτό

βγες έξω

και δώσε του να καταλάβει!

Κι αν έχεις κάτι να μοιραστείς που θα κάνει τον κόσμο καλύτερο αλλά δεν στρώνεσαι να δουλέψεις πάνω σε αυτό, τι περιμένεις;

Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που έχεις και το να τον αφήνεις να περνάει χωρίς να γίνεσαι κάθε μέρα και λίγο καλύτερος, είναι κάτι σαν ύβρις.

Σκέψου, δούλεψε, τελειοποίησε, διάδωσε το μήνυμα σου.
Ακόμα κι αν ένας άνθρωπος μάθει από την εμπειρία σου και την εξέλιξη σου θα είναι κέρδος.

Ο άνθρωπος δεν φοβάται μήπως αποτύχει. Τρέμει μήπως και πετύχει

και έτσι χάσει τη δικαιολογία του “εγώ ο καημένος”!

Αφορμή γι΄ αυτό το κείμενο στάθηκε η απάντηση της Rachel Brathen aka Yoga Girl σε μια ακόλουθο της στο instagram που της έγραψε:
“Διαφήμιζες τόσο πολύ το βιβλίο σου που δεν ήθελα να το αγοράσω. Τώρα που ηρέμησες, θα το πάρω”.
Και έπεσε ο κεραυνός Brathen στο κεφάλι της ακολούθου! Αφού αρχικά το Yoga Girl ντράπηκε που διαφήμιζε το βιβλίο που έγραψε, που τόσο αγαπούσε και που τόσο πίστευε ότι μπορεί να προσφέρει στον κόσμο, κούνησε το κεφάλι της, πήρε πίσω τη δύναμη της και έγραψε με λίγα λόγια ότι αν έχεις κάτι να πεις πες το με όλη σου τη δύναμη και άσε τους άλλους να λένε ό,τι θέλουν.

Άλλωστε σε όποιον αρέσουμε. Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!

Υ.Γ. Το βιβλίο της Rachel Brathen “To Love and Let go” που μιλάει για το πένθος που ξεκίνησε με τον θάνατο της καλύτερης της φίλης, “Το να θρηνείς βαθιά και να αγαπάς δυνατά είναι συχνά τα δυο μισά ενός όλου” έγραψαν για το βιβλίο που είναι στις λίστες με τα ευπώλητα στις ΗΠΑ.

Όρμα!

Love U
Καίτη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.