Το Wesak είναι η μεγαλύτερη γιορτή του Βουδισμού. Είναι η ημέρα που ο γεννήθηκε, φωτίστηκε και πέθανε ο Βούδας. Το Wesak γιορτάζεται κάθε χρόνο τον Μάιο την ημέρα της Πανσελήνου στον Σκορπιό. Για το 2019 αυτή η ημέρα αυτή είναι η 19η Μαΐου.

Είναι η εποχή που η Γαία/Γη δέχεται έναν καταιγισμό πληροφορίας, αγάπης και φωτός από τον ουρανό. Μια νέα εποχή αρχίζει. Μια νέα αρχή μπορεί να γράψει κάνει τη διαφορά στη ζωή σου αλλά και στη συνειδητότητα όλου του πλανήτη μας.

“Στην πανσέληνο του Wesak ένα κανάλι ανοίγει για την ανθρωπότητα το όποιο επιτρέπει στους εργάτες του Φωτός να έρθουν σε επαφή με ορισμένες ενέργειες που κανονικά δεν είναι διαθέσιμες ή προσβάσιμες. Αυτό επιτρέπει την ανάπτυξη της συνείδησης να επιταχυνθεί. Αυτή την ημέρα χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη γη στρέφουν την προσοχή τους στην ανύψωση της ανθρωπότητας αλλά και όλων των βασιλείων της γης, ώστε όλα τα όντα να απελευθερωθούν από την πλάνη, τη δυστυχία και τον πόνο.

Γινόμαστε το δοχείο για τις υψηλότερες πνευματικές ενέργειες ώστε να καλλιεργήσουμε τις πνευματικές αξίες εντός μας και να επαναφέρουμε την ύπαρξή μας σε ευθυγράμμιση, να θυμηθούμε ξανά την αληθινή μας φύση και να την εκφράσουμε μέσα στον κόσμο.

Οι ευλογίες που μεταδίδονται αυτή την ημέρα είναι ύψιστης σημασίας, καθώς προωθούν την αυτοσυνείδηση και την εκδήλωση του θεϊκού σχεδίου επί της γης.

Όποια κι αν είναι η υπηρεσία και η εργασία σας σε αυτή τη ζωή η ευλογία του Wesak θα σας δώσει την έμπνευση, το άνοιγμα και την ώθηση που χρειάζεστε για να τις εκδηλώσετε ώστε να ευεργετήσουν όλη την ύπαρξη”,  διαβάζουμε στο Angels House University.

“Σήμερα κάνε μια Ευχή,

σήμερα κάνε μια Πραγματικότητα,

μια Αλχημεία με τον Ουρανό

που έχεις μέσα σου,

η 27η Μοίρα του Σκορπιού

όπως γράφουν οι Αρχαίοι Μύστες,

είναι η Πύλη η πιο Μαγική,

εκεί που οι Ενορατικοί Εκστασιάζονται,

και Ταξιδεύουν στα Άστρα,

για να δουν τα μυστικά των Όντων

και να Φωτίσουν τα Σύμπαντα!

Σε κάθε Πανσέληνο

στον Άξονα Σκορπιού ~ Ταύρου

( Σελήνη στον Σκορπιό ~ Ήλιος στον Ταύρο)

έχουμε μια Μεγάλη Συνθήκη

από τα Αρχαία Χρόνια,

όπου λέγεται

πως Το Φως από το Μάτι του Ταύρου

από την Μεγάλη Άρκτο,

από τις Πλειάδες,

από τους Μεγάλους Μύστες,

περνάει στην Ψυχή της Ανθρωπότητας,

και οι Άνθρωποι Αφυπνίζονται*

Αυτό στην Ανατολή το Ονομάζουν

Εορτή του Βεσάκ*

Είναι η Στιγμή μιας Μεγάλης

Μεταμόρφωσης

κι Απελευθέρωσης,

που αρκούν ακόμα και μερικά

δευτερόλεπτα συνειδητότητας

ώστε να αφήσεις πίσω

παλιές συμπεριφορές

τρόπους σκέψεις

και κυρίως τρόπους Ύπαρξης*”

Γράφει η Αριάννα Παπακώστα που αξίζει να την ακολουθήσεις, πατώντας εδώ!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα