Η Gisele έχει πιάσει το νόημα της καλής ζωής
Η Gisele έχει ένα εντυπωσιακά υπέροχο σώμα και ευτυχώς και μια αντίστοιχη φιλοσοφία ζωής. Εκτός από την ενεργή συμμετοχή της για τη σωτηρία των τροπικών δασών και τη δράση της για τη μείωση της κατανάλωσης πλαστικού, φροντίζει να έχει στη διατροφή της μόνο ό,τι την ωφελεί!
Ο chef και διαιτολόγος της αποκαλύπτεί τι τρώει και τι δεν υπάρχει ούτε ως δείγμα της διατριοφής της.
Ο chef και διατροφολόγος της οικογένειας Allen Campbell σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε όλα τα μυστικά της διατροφής της οικογένειας της Gisele. Ο Cambell θεωρεί ότι είναι δύσκολο να δουλεύεις για τη Gisele, αν και κατά τη γνώμη μας, δεν είναι και τόσο. Οι οδηγίες για τη διατροφή της ίδιας και της οικογένειας της είναι αυστηρές μεν, απλούστατες δε!
«Το 80% της διατροφής τους αποτελείται από λαχανικά.
Αγοράζω τα πιο φρέσκα λαχανικά. Αν κάτι δεν είναι οργανικό, δεν το χρησιμοποιώ…
Και πολλά δημητριακά ολικής αλέσεως: καστανό ρύζι, κινόα, φασόλια. Το υπόλοιπο 20% είναι άπαχο κρέας: οργανικές μπριζόλες, πάπια, και κοτόπουλο. Όσο για ψάρι, συνήθως μαγειρεύω σολομό
Επίσης, καθόλου λευκή ζάχαρη, καθόλου λευκό αλεύρι, καθόλου όξινο γλουταμινικό νάτριο.
Χρησιμοποιώ ωμό ελαιόλαδο αλλά ποτέ δεν μαγειρεύω με αυτό. Μαγειρεύω μόνο με λάδι καρύδας και βάζω μόνο ροζ αλάτι Ιμαλαΐων, ποτέ το κοινό ιωδιούχο αλάτι.
Απαγορεύονται ο καφές, η καφεΐνη και τα γαλακτοκομικά».