Ένα από τα καλύτερα σεμινάρια που παρακολούθησα ποτέ ήταν αυτό της Εβίτας Ζαχαριάδου για το Human Design System! Πρόκειται για το Σύστημα Ανθρώπινου Σχεδιασμού. Μια μέθοδος που θα σε βοηθήσει, όσο λίγες, να καταλάβεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για εσένα να ζεις, να παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις, να δρας ακόμα και να… τρως!
Και τα μαθήματα γι’ αυτό το σεμινάριο ξεκινούν άμεσα. 

Την Εβίτα Ζαχαριάδου τη γνώρισα ως αστρολόγο και κάθε φορά που συζητάμε αστρολογικά μένω έκπληκτη από τις γνώσεις της αλλά και από την… κβαντική της σκέψη!

Πάντα λέω ότι η Εβίτα είναι η καλύτερη αστρολόγος που έχω γνωρίσει, κι έχω γνωρίσει αρκετές.
Πριν από περίπου δέκα χρόνια η πάντα ανήσυχη πνευματικά Εβίτα, έλεγε ότι η αστρολογία είναι μια θαυμάσια μέθοδος που όμως κάτι της λείπει και ότι κάπου έχει κάποια κενά που δεν σου επιτρέπουν να κάνεις ακριβείς προβλέψεις -ίσως αυτό να είναι το λιγότερο- αλλά να κατανοήσεις πώς πραγματικά λειτουργεί ο κάθε άνθρωπος σαν σύστημα.

Κάνε ένα flash back και σκέεψου:

Σου πάνε όλα καλά όταν κυνηγάς τα πράγματα που θέλεις

ή μήπως ανήκεις στην κατηγορία εκείνη που χρειάζεται να περιμένει ώσπου να παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία;

Το να σου αναλύει η Εβίτα τον Human Design χάρτη σου,
είναι μια εμπειρία που χρειάζεται να τη ζήσεις σε ένα από τα προσωπικά ραντεβού που μπορείς να κάνεις μαζί της.

 Ο Human Design System χάρτης σου καταστρώνεται από την ημερομηνία γέννησης σου και σου δίνει αμέσως τον τύπο σου, την στρατηγική σου, το προφίλ σου, την εξουσία σου.
Με απλά λόγια σού αποκαλύπτει τι λειτουργεί καλύτερα για εσένα.

Ένιωσα μεγάλη έκπληξη όταν έμαθα ότι μόνο το 8% των ανθρώπων χρειάζεται να κυνηγάει αυτό ή αυτόν που θέλει.

 


Όλοι οι υπόλοιποι κυνηγώντας και απαιτώντας, απλά “σπάμε τα μούτρα μας”
.
Και βλέποντας χάρτες δικών μου ανθρώπων επιβεβαιώθηκε πλήρως ότι λίγοι είναι γεννημένοι για να κυνηγάνε με πείσμα αυτό που θέλουν. Οι υπόλοιποι χρειάζεται να κάνουμε άλλα πράγματα.

Ο Human Design χάρτης χωρίζεται σε συνειδητό και ασυνείδητο κομμάτι, γιατί όντως είμαστε μια μίξη και των δυο. Ξέρουμε πολλά για τον εαυτό μας αλλά υπάρχουν και πολλά ακόμα που ενώ υπάρχουν δεν τα συνειδητοποιούμε καν.

Πριν από κάποια χρόνια παρακολούθησα και εγώ και εγώ το πεντάμηνο σεμινάριο της Εβίτας Ζαχαριάδου για το Human Design System στον χώρο στο Azima New Age Place. Τώρα είναι σε εξέλιξη ένα ακόμα τέτοιο σεμινάριο.

Αυτός που ακολουθεί είναι ο δικός μου Human Design System χάρτης.
Το ξέρω ότι σου φαίνεται απόλυτα ακαταλαβίστικος όμως πολύ πριν το τέλος του σεμιναρίου θα μπορείς να εξηγείς ο ίδιος τον δικό σου χάρτη. 

Τι λέει ο Human Design System χάρτης μου

Να σου συστηθώ λοιπόν σύμφωνα με το Human Design System:

-Είμαι γεννήτορας που σημαίνει ότι ανήκω στο 67% του πληθυσμού. Έχω αρκετή ενέργεια για να κάνω όσα θέλω.

 

Ένα μεγάλο μυστικό είναι να μην πηγαίνω ποτέ για ύπνο έχοντας ενέργεια αξόδευτη γιατί αυτό απορυθμίζει το σύστημα μου. Αυτό σημαίνει επίσης ότι όταν έρθει η ώρα να ξεκουραστώ -ακόμα και αν είναι σε ώρα που δεν με εξυπηρετεί κοινωνικά- θα χρειαστεί να σεβαστώ αυτή την επιθυμία του κορμιού μου για να μπορέσω να συνεχίσω.

 

-Δε χρειάζεται να κυνηγάω εγώ τα πράγματα. Αυτά που κυνηγάω δε συμβαίνουν αλλά ακόμα και αν συμβούν δεν έχουν καλή εξέλιξη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χρόνο και ενέργεια κέρδισα απλά και μόνο γνωρίζοντας αυτή την πληροφορία.

 

-Τι μπορώ να κάνω; Να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να περιμένω να μου γίνει η κατάλληλη πρόταση ώστε να ανταποκριθώ.

 

Όταν το κατάλαβα, ένα μεγάλο βάρος άγχους έφυγε από τους ώμους μου και άρχισα να ακούω καλύτερα τις προτάσεις που μου έκαναν.

 

-Η στρατηγική μου είναι να ανταποκρίνομαι σε προτάσεις που μου γίνονται και να απαντώ με το “ο ο” (όχι) ή το “α α. α” (ναι), -ναι, φαίνεται πολύ παράξενο, το ξέρω-.

 

Όταν πήρα αυτή την πληροφορία ήταν να σαν είδα τη ζωή να περνάει μπροστά μου. Κάθε φορά που αυτοπροτάθηκα σε κάτι το πλήρωσα με περισσότερη ή λιγότερη κούραση, αντίσταση ίσως και απογοήτευση. Ενώ όποια πρόταση αποδέχτηκα με τον παραπάνω τρόπο, έφερε μαζί της όλη την εξέλιξη.

 

-Όταν νιώθω ανησυχία, θυμό και μπερδεμένη είναι το σήμα που μου λέει ότι είμαι σε μια κατάσταση που δε θα μου βγει σε καλό. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που το έμαθα κάθε φορά που νιώθω να ανησυχώ είναι το καμπανάκι που μου λέει ότι πρέπει να φύγω από έναν χώρο, μια κατάσταση, μια συζήτηση. Ανεκτίμητη πληροφορία γιατί δεν απαντάει η λογική αλλά το σώμα που ξέρει τι είναι καλό για εμένα, πριν από εμένα…

 

-Το προφίλ μου είναι 2/4. Είμαι ερημίτης-οπορτουνιστής που σημαίνει ότι έχω ανάγκη από μοναξιά για να λειτουργήσω αποτελεσματικά αλλά ταυτόχρονα έχω και ένα ευρύ κοινωνικό δίκτυο μέσα από το οποίο έρχονται όλες οι ευκαιρίες στη ζωή μου.

Το αστείο είναι ότι όταν μου συμβαίνει κάτι εγώ νομίζω ότι το κρύβω αλλά στα μάτια των άλλων αυτό το κάτι είναι απολύτως ορατό. Μια ακόμη ψευδαίσθηση μου που γκρεμίστηκε με αυτή την πληροφορία.

 

-Επίσης, όσο προχωρούσαν τα μαθήματα έμαθα για τον χώρο αλλά και για το φαγητό που μου κάνουν καλό. Εκεί που συναντάω ελάχιστη αντίσταση είναι οι ανοιχτές αγορές (σε ένα τέτοιο μέρος συνάντησα τον σύντροφο μου, σε τέτοια μέρη κάνω τις σημαντικές συναντήσεις μου), ενώ το φαγητό είναι καλό για εμένα όταν είναι ζεστό, ανεξαρτήτου ποσότητας ή ποιότητας. Μιαμ…

από την Καίτη Φαρμάκη

 

μαζί με την Εβίτα Ζαχαριάδου
To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.