Είναι πιθανό να είσαι ερωτευμένος με 25 άτομα ταυτόχρονα;

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους οι 25 είναι… λίγοι! 

Καλή εβδομάδα σε όλους μας! Αστρολογικά θα είναι μια τρελή εβδομάδα καθώς την Τετάρτη θα έχουμε Πανσέληνο! Θα είναι μια ιδιαίτερη Πανσέληνος αλλά λεπτομέρειες θα έχουμε τηνΤετάρτη.
Σήμερα θα μιλήσουμε για τα ευχάριστα. Για την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα και των οικονομικών που μπήκε στους Διδύμους τη Παρασκευή και θα μείνει εκεί έως και τις 7 Αυγούστου! Σπάνια μένει τόσο πολύ σε ένα ζώδιο άρα αξίζει την προσοχή μας.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έχει να κάνει με έναν έρωτα που είναι πολλά λόγια και λίγα έργα… Καθόλου περίεργο αυτή την εποχή καθώς ο καθένας μας θα είναι σπίτι του. Έτσι, τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και οι διαδικτυακοί έρωτες θα είναι στα πάνω τους. Επίσης, το διπλό/τριπλό/πολλαπλό ταμπλό θα είναι κάτι το συνηθισμένο για τους επόμενους τέσσερις μήνες!

Κριός

“Πολύ μπλα μπλα”, αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τα ερωτικά σας μέχρι και τον Αύγουστο. Θα μιλάτε πολύ και με καλύτερο τρόπο, θα καταφέρνετε πολλά με τα λόγια, θα επικοινωνείτε περισσότερο, και οι σχέσεις με τα αδέλφια σας θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο υπολογίζετε. Καλή περίοδος για εσάς, σε γενικές γραμμές.

Ταύρος

Τα οικονομικά σας ευνοεί η Αφροδίτη στους Διδύμους. Πολύ πιθανό να έχετε έσοδα και από δυο πηγές. Καθόλου άσχημα καθώς αυτή η επιρροή θα πάει μέχρι και τον Αύγουστο. Ερωτικά, μην περιμένετε και θαύματα. Επίσης, θα σας ανοίξει πολύ η όρεξη γι΄ αυτό προσοχή στο πόσο τρώτε.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη είναι το δικό σας κορίτσι από την Παρασκευή έως και τις 7 Αυγούστου ως ορθόδρομη και ανάδρομη. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Θα ομορφύνετε, θα γίνετε περισσότερο γοητευτικοί, θα έχετε τύχη στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας. Προσοχή μόνο στην επιπολαιότητα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο μας συνήθως δίνει και μια τάση για τεμπελιά. Μην υποκύψετε, ναι;

Καρκίνος

Δεν θα μπορείτε να χαρείτε την Αφροδίτη στους Διδύμους όσο θα θέλατε και όσο σας αξίζει καθώς θα θέλετε να κρυφτείτε τουλάχιστον στα ερωτικά σας. Τώρα είναι καλή εποχή για να φροντίσετε την ψυχική σας υγεία, για να μειωθούν τα άγχη σας αλλά και για να κάνετε κρυφές σχέσεις και οικονομικές συμφωνίες, πονηρούληδες!

Λέων

Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι πολύ πιθανό να μπλέξει τα ερωτικά σας με τα φιλικά σας. Κάποιος φίλος/φίλη θα σας ερωτικά ή θα τον/τη δείτε εσείς και θα υπάρξει εξέλιξη στη σχέση σας. Επίσης, αν έχετε μαλώσει με κάποιον φίλο σας τώρα είναι ευκαιρία για να τα ξαναβρείτε.

Παρθένος

Κάποιες υπερβολές θα τις κάνετε ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας. Ίσως να κάνετε κάποιες σπατάλες για τα επαγγελματικά σας, π.χ. να αγοράσετε νέα ρούχα ή υπολογιστή για τη δουλειά. Επίσης, υπάρχουν πιθανότητες μια σχέση με συνάδελφο να γίνει ερωτική και να αναστενάξουν τα γραφεία. Εύνοια στα επαγγελματικά σας και γενικότερα.

Ζυγός

Πάμε στοίχημα ότι θα είστε από τους πρώτους που θα ταξιδέψουν μόλις επιστρέψουμε στην… πολυτραγουδισμένη κανονικότητα; Θα κάνετε σχέδια για ταξίδια αν και η πραγματική ευκαιρία είναι, αν έχετε εκκρεμότητες με σπουδές, να τις τελειώνετε μέχρι τον Αύγουστο που έχετε εύνοια σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, πιθανό σενάριο είναι και ένας έρωτας από το εξωτερικό.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας, τα χρέη σας και τους διακανονισμούς σας επηρεάζει αλλά και ευνοεί η Αφροδίτη στους Διδύμους. Οπότε, τι χρειάζεται να κάνετε; Να συγκρατηθείτε και να τελειώνετε με οικονομικά αλλά και καρμικά χρέη. Στην ερωτική σας ζωή, πυροτεχνήματα μέχρι και τον Αύγουστο.

Τοξότης

Πολύ σας πηγαίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους καθώς φέρνει κοντά σας κάποιον καλό σύντροφο ή μπορεί και να σας ξαναερωτεύεται το ταίρι σας. Όσοι είστε σε σοβαρή σχέση ξεκινάτε να συζητάτε για γάμο. Πολύ πιθανό να έχετε όχι μία αλλά δύο επαγγελματικές προτάσεις για συνεργασίες και να… μπουρδουκλωθείτε για λίγο.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα πάνε ανέλπιστα καλά μέχρι και τον Αύγουστο με την Αφροδίτη στους Διδύμους, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχετε και ένα φλερτ με συνάδελφο. Γενικότερα πάντως, είναι μια καλή εποχή για να βάλετε σε μια καλή σειρά το καθημερινό πρόγραμμα σας.

Υδροχόος

Πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι σας πηγαίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους. Θα θέλετε να φλερτάρετε και να χαρείτε, αξία ανεκτίμητη ιδιαίτερα τώρα που έχετε τον Κρόνο στο ζώδιο σας και νιώθετε την πίεση να αυξάνεται. Καλή εποχή για τη σχέση με τα παιδάκια σας.

Ιχθείς

Ξεκινάει μια περίοδος με υπερβολές και σπατάλες. Τα πιο πολλά χρήματα σας θα τα ρίξετε στο σπίτι σας, για να το φτιάξετε ή για να το ομορφύνετε, ή στα μέλη της οικογένειας σας. Επειδή αυτό θα συμβαίνει για τέσσερις μήνες μην τα δώσετε όλα από την αρχή. Αν έχετε μαλώσει με κάποιο μέλος της οικογένειας καλή εποχή για να ξαναγαπηθείτε.

Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα