Υπάρχουν κάποια βιβλία που απλά δεν μπορείς να σταματήσεις να τα διαβάζεις!
Η Άννυ έμεινε σε μια ερημική παραλία της Κύθνου για ώρες προκειμένου να διαβάσει λιιιιγο ακόμα από το αστυνομικό, συναρπαστικό βιβλίο της!

“Είναι γεγονός, όσο κι αν είναι κλισέ, ότι το καλοκαίρι διαβάζω λίγο περισσότερο σε σχέση με τον χειμώνα, καθώς τα προγράμματα είναι πιο ελαστικά. Οι ώρες στην παραλία είναι ιδανικές για να προχωρήσεις γρηγορότερα ένα βιβλίο.
Ωστόσο το φετινό ηλιακό έγκαυμα το χρεώνω στον κύριο Πέρσον, αφού το “κάθομαι λίγο ακόμα, μέχρι να τελειώσω αυτό το κεφάλαιο” έγινε 9 κεφάλαια σερί, με τον ήλιο κατακέφαλα – η καταιγιστική πλοκή δεν μου επέτρεπε να αφήσω το βιβλίο.

Ένα από τα βιβλία που διαβάζω φέτος το καλοκαίρι είναι το δεύτερο μέρος της τριλογίας “Η ιστορία ενός εγκλήματος”, του Λέιφ Πέρσον, με τίτλο “Άλλη εποχή, άλλη ζωή”.
Έχοντας διαβάσει το πρώτο μέρος (το οποίο συνδέει τον δολοφονημένο πρωθυπουργό της Σουηδίας, Ούλοφ Πάλμε, με τη CIA – θέμα για το οποίο επανέρχεται και στο τρίτο μέρος), συνέχισα με χαρά στο δεύτερο.
Αυτό που μου αρέσει πολύ στον συγκεκριμένο συγγραφέα είναι ότι, με αφορμή ιστορικά γεγονότα που έχουν σημαδέψει την ιστορία της χώρας του, υπονοεί πως η ειδυλλιακή σουηδική κοινωνία δεν είναι και τόσο ειδυλλιακή, αλλά κρύβει διαφθορά και βία. Πέρα από αυτό, πρόκειται για καλογραμμένα αστυνομικά θρίλερ, που διαδραματίζονται στη Σουηδία, μια χώρα με την οποία νιώθω ότι συνδέομαι μεταφυσικά. Διαβάζοντάς τα είναι σαν να “περπατάω” σε μέρη γνωστά-άγνωστα.

Καλό Καλοκαίρι
Άννυ Ζερβού”

Το βιβλίο “ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΗ ΖΩΗ” του Λέιφ Πέρσον
κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.