Το “Κορμί” είναι 54 ετών με ένα σώμα εικοσάχρονης. Σε συνέντευξη της στο Ηarpers Bazaar της Αυστραλίας μίλησε για τη μεγάλη vegan αλλαγή που έκανε στη διατροφή της όταν έγινε 50.

Δεν ήταν τα 50 που την πείραξαν αλλά το γεγονός ότι, ακόμα και η Elle, άρχισε να βάζει κιλά γύρω από τη μέση και τους γοφούς της. Εντωμεταξύ, η ενέργεια της άρχισε να μειώνεται όλο και περισσότερο.

Επιπλέον, ένιωθε ληθαργική, δεν κοιμόταν καλά, δεν είχε και πολλή όρεξη για να κάνει πράγματα.

Με το που κατάλαβε ότι έμπαινε σε ένα μεταβατικό στάδιο στη ζωή της, αποφάσισε να κάνει αλλαγές που θα την έκαναν να είναι, να νιώθει και να δείχνει καλύτερα.
Άλλωστε το να μεγαλώνεις είναι αναπόφευκτο αλλά το να γερνάς είναι απλά προαιρετικό…

Σε συνεργασία με τον διατροφολόγο της άλλαξε τη διατροφή της σε vegan και αλκαλική.

Δηλαδή, σταμάτησε να καταναλώνει κάθε ζωικό προϊόν, ξεκίνησε μια διατροφή βασισμένη στα φυτικά προϊόντα ενώ έκοψε και τη ζάχαρη.

“Μέσα σε λίγες εβδομάδες είδα μεγάλη διαφορά. Καταρχάς, το δέρμα μου έγινε πολύ καλύτερο. Είχα κάποιες κηλίδες που νόμιζα ότι ήταν από τον ήλιο αλλά τελικά ήταν από τη ζάχαρη. Το δέρμα μου έδειξε σχεδόν αμέσως πιο νεανικό και γεμάτο”.

Ταυτόχρονα έχασε κιλά καθώς μειώθηκαν ή εξαφανίστηκαν οι λιγούρες που φέρνει η κατανάλωση ζάχαρης, βελτιώθηκε η πέψη, ξεκίνησε να κοιμάται καλύτερα και να είναι περισσότερο ισορροπημένη συναισθηματικά. Η ενέργεια της επανήλθε δυναμικά!

Κάθε μεταβατικό στάδιο στη ζωή χρειάζεται και τον κατάλληλο χειρισμό. Και η Elle, από τις ιέρειες του wellness στην Αυστραλία, φαίνεται ότι πέτυχε… διάνα!

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

(1) Σχόλιο

  • ΧΡΗΣΤΟΣ CHRISTOS (20/08/2021)

    Καίτη γειά σου!! Ειμαι ο χρηστος Φιορος και εχουμε συναντηθει σε σεμιναρια Φασουλη!!. Οπως και τοτε ετσι και τωρα σου λέω ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Που εκανες το anewlife!! Διαβαζω τα αρθρα σου και χαιρομαι!!! …. ωστόσο σχολιάζω.. α) ωραίο ισως (αν το πιστευεις) καποια περισσοτερα αρθρα για ανδρες.. β) ποιά ειναι η διατροφη που ακολουθεί η elle ;; (Θα ηταν ωραιο να “έχουμε την συνταγή επιτυχίας”..) … αν και εχεις τοσα αρθρα για vegan style .. είναι παντα εμπνευση η “συνταγη” αυτου που το εχει ήδη κάνει… καλή Συνεχεια!! Και ενα μεγαλο ευχαριστώ!! Mixed με πολύ ευγνωμοσύνη!!!

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.