Η Βίκυ Χαντζή είναι κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρεις

Μια εβδομάδα πριν από το σεμινάριο με ρωτάει η Βίκυ αν έχω κλείσει τη θέση μου στο σεμινάριο που δίνει η ίδια. Της απαντάω πώς δεν το έχω κάνει και μου λέει ότι χρειάζεται να το κάνω άμεσα γιατί το σεμινάριο είναι ήδη sold out. Το πρώτο λεπτό που μπήκα στη γεμάτη αίθουσα κατάλαβα ότι είχε δίκιο. Λίγη ώρα μετά κατάλαβα και το γιατί.
Εδώ και καιρό έχω βγάλει τη λέξη πρέπει από το λεξιλόγιο μου. Όμως, το συγκεκριμένο βιωματικό σεμινάριο με την Βίκυ Χαντζή πρέπει να το παρακολουθήσεις.

Γιατί η μέλισσα κατορθώνει και πετάει με τα μικροσκοπικά φτεράκια της ενώ οι νόμοι της μηχανικής το θεωρούν αδιανόητο;
Γιατί δεν ξέρει ότι λογικά δεν μπορεί! Η μέλισσα απλά προσπαθεί να πετάξει και το καταφέρνει.
Μην αφήνεις κανέναν να σου λέει πως δεν μπορείς. Μπορείς, αρκεί να το πιστεύεις και να προσπαθήσεις.

 

Κάπως έτσι ξεκίνησε το σεμινάριο της Βίκυς. Έτσι, ξεμπερδέψαμε από νωρίς με τις εξωτερικές φωνούλες που σου φωνάζουν “δεν μπορείς”.
Σε λίγο θα ερχόταν η ώρα και των εσωτερικών που είναι, φαινομενικά μόνο, απίστευτα πιο δυνατές.

Ο τίτλος του σεμιναρίου έχει τον τίτλο “Η επιτυχία βήμα βήμα” και βασίζεται στο βιβλίο του συγγραφέα και εισηγητή σεμιναρίων αυτογνωσίας Jack Canfield που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Αν είσαι σε φάση εξέλιξης, εξερεύνησης, αυτοβελτίωσης, μπουρδουκλώματος, χωρισμού, δίαιτας, πόνου, χαράς, εξερεύνησης ή έμπνευσης τότε διάβασε όλα, μα όλα, τα βιβλία της Διόπτρα.

Η οργάνωση ήταν από τις καλύτερες. Η τιμή του σεμιναρίου ήταν  εξαιρετικά προσιτή και έπαιρνες δώρο και τους δυο τόμους του βιβλίου του Jack Canfield “Η επιτυχία βήμα βήμα” που κοστίζει 22 ευρώ.

“Η στρατηγική της επιτυχίας” είναι ο τίτλος του βιωματικού σεμιναρίου και μην σκέφτεσαι ότι η επιτυχία έχει να κάνει μόνο με τη δουλειά.
Δουλειά, σχέσεις, παιδιά, οικονομικά, φυσική κατάσταση, διατροφή, στόχοι, όλα παίζουν.

Ακολούθησε τα βήματα αυτών που ήδη έχουν φτάσει εκεί που θέλεις να φτάσεις, κέρδισε χρόνο και ενέργεια και τελικά, φτάσε μακρύτερα.

 

Μεταμόρφωσε την καθημερινότητα σου
Υλοποίησε έξυπνα τους στόχους σου
Κατάκτησε την υπεροχή στη δουλειά σου
Προσέλκυσε πλούτο και αφθονία στη ζωή σου

Και επειδή χωρίς έμπνευση δε γίνεται να πάμε μακριά στη ζωή μας, στο τέλος του σεμιναρίου υπάρχουν πολλές ιστορίες ανθρώπων που έκαναν τη διαφορά και πέτυχαν τη διαφορά στη δουλειά τους και τη ζωή τους. Ιστορίες καθημερινών ανθρώπων από τη χώρα μας, σαν εσένα κι εμένα, που έχει γνωρίσει η Βίκυ μέσα από τη δουλειά της ωε δημοσιογράφος, που μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση και να καταφέρουν κάτι μοναδικό.

  • Ο 24χρονος που μπήκε στη λίστα του Forbes εκμεταλλευόμενος τα φύκια και κάνοντας αντικείμενα από αυτά,
  • το ζευγάρι που έβαλε βρώσιμο χρυσό στο μέλι που παράγει και που τώρα το πουλάει στις καλύτερες αγορές του κόσμου,
  • δυο φίλες από την επαρχία που προμηθεύουν την Ευρώπη με τα σύκα τους απογειώνοντας την επιχείρηση τους,
  • ο 60χρονος αθλητής του τρίαθλου που λίγα χρόνια πριν ήταν υπέρβαρος, νωθρός, δυστυχισμένος και στην κόψη των ασθενειών.

Όλοι ξεκίνησαν με μικρές αλλαγές και τελικά πέτυχαν κάτι ξεχωριστό βήμα βήμα.

Αυτό που δεν υπάρχει στο βιβλίο, και που κατά τη γνώμη μου υπήρξε και ένα μεγάλο συν στο σεμινάριο, είναι ο διαλογισμός. Ναι, ο διαλογισμός! Είναι εντυπωσιακό πώς περισσότερα από 200 άτομα όλων των ηλικιών, που ίσως ποτέ πριν δεν είχαν κάνει διαλογισμό μπόρεσαν και έκλεισαν τα μάτια, συγκεντρώθηκαν, αφέθηκαν στη μουσική και με την καθοδήγηση της Βίκυς, έζησαν 10 λεπτά διαλογισμού, ξεμπλοκαρίσματος, ευγνωμοσύνης, ξεκαθαρίσματος, ενδυνάμωσης. Ήταν μια εμπειρία που έκανε τη διαφορά.

Στο τέλος, ρώτησα την Βίκυ για αυτόν τον διαλογισμό. Μου είπε ότι τον βρήκε από συγκεκριμένη πηγή αλλά ότι τον εξέλιξε βάζοντας και δικά της στοιχεία. Γι΄ αυτό και ήταν τόσο αποτελεσματικός. Γιατί τον έχει δουλέψει τόσο πολύ η ίδια που τον έφερε κοντά στη δική μας ψυχοσύνθεση και στις δικές μας ανάγκες.
Σου υπόσχομαι να τον μεταφέρουμε εν καιρώ και στο Α New LiFe μας για να μπορέσεις να τον χαρείς κι εσύ.

“Η Βίκυ είναι κάθε φορά και καλύτερη”, μου έλεγε ο Μάκης Πουνέντης που έχει παρακολουθήσει και το προηγούμενο σεμινάριο της Βίκυς.

Καλή συνέχεια, αγαπημένοι
Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε -και μπορούμε πολλά- για να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα!

από την Καίτη Φαρμάκη

 

*Το βιβλίο του Jack Canfield “Η επιτυχία βήμα βήμα” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και μπορείς να το βρεις εδώ!

*Συνδέσου και με την Βίκυ Χαντζή στο Facebook για να μαθαίνεις και για τα σεμινάρια της.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.