Η Εύη θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη συγγραφέας η ίδια. Να αποσύρεται από τον κόσμο μας για κάποιες ώρες της ημέρας γράφοντας, και μετά να επιστρέφει για να χαρεί τη ζωή που τόσο αγαπάει. Σήμερα γράφει για το βιβλίο που “ψάρεψε” πέρυσι το καλοκαίρι σε μια υπαίθρια αγορά! Θα το πάρει και εφέτος μαζί της στις διακοπές για να… παιδέψει και λίγο τον Δημήτρη της διαβάζοντας του αποσπάσματα!

H Εύη Βιβσβάρδη είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός και την ακούς στα δελτία ειδήσεων του ΛΑΜΨΗ 92,3!

Έχει το δικό της απίθανα ενδιαφέρον site www.igynaika.gr   ενώ τη βρίσκεις και στο Facebook. 

“Η αγαπημένη μου καλοκαιρινή συνήθεια,από παιδί, είναι να ψαχουλεύω τις καρότσες με βιβλία που βρίσκω σε νησιά και καλοκαιρινούς προορισμούς.
Ξεκίνησε πριν από τουλάχιστον 25 χρόνια από την πλατεία της Ζακύνθου.

Το βιβλίο που αγαπώ γι’ αυτό το καλοκαίρι, αλλά το “ψάρεψα” το προηγούμενο καλοκαίρι στο Αγκίστρι (κι ένας θεός ξέρει πότε θα αφήσω στην άκρη) έχει τίτλο “Ιστορία της Φιλοσοφίας” του Ν. Ι. Λούβαρη.
Εκδόσεις Νίκας

Δυόμιση χιλιάδες χρόνια Φιλοσοφίας σε 430 σελίδες !
Ολα τα φιλοσοφικά συστήματά, οι σχολές, η δυτική αλλά και η φιλοσοφία των Ανατολικών λαών.
Βράχμα,Κάρμα,Ταό!
Πυθαγόρας, Ηράκλειτος, Σωκράτης, Αριστοτέλης, Ντεκάρτ, Ρουσσώ, Καντ, Γαλιλαίος, Σοπενχάουερ, όλοι εκτίθενται στο σύγγραμμα αυτό κι εγώ μαζί τους προσπαθώ να κατανοήσω τον κόσμο.
Αυτό που με συναρπάζει είναι πως ίσως δε θα τον καταλάβω ποτέ… χαχαχα

Αυτό αγαπώ στα καλοκαίρια και γι’ αυτό κι έχω να διαβάσω μυθιστορήματα από την μετεφηβεία:
Λατρεύω να ταξιδεύω πάνω σε μεγάλες ιδέες και σπουδαία νοήματα, με το κυματάκι, τον αέρα και το αντηλιακό να μη μ’ αφήνουν να μένω στον βυθό των σελίδων. Και να διαβάζω πάλι και πάλι την ίδια πρόταση! Αγαπώ να διαβάζω φιλοσοφία και ψυχολογία!

Τα τελευταία 11 χρόνια το καταδιασκεδάζω γιατί διαβάζω, συχνά μεγαλόφωνα, και στον άντρα μου προσπαθώντας να του εξηγήσω κάτι που πολλές φορές μου παίρνει ώρα να καταλάβω!

Όλοι προσπαθούμε συχνά να καταλάβουμε, να αναλύσουμε, και υπεραναλύσουμε καμιά φορά, διάφορα που συμβαίνουν  στη ζωή μας.
Υπάρχει όμως και η ανεμελιά του να μην καταλαβαίνεις!
Και η ανεμελιά είναι δικαίωμα! Χαχαχα

Ο Αριστοτέλης λέει ότι ο Λόγος είναι καθαρή ενέργεια, όπως ο Θεός, και γι’ αυτό είναι άφθαρτος κι αθάνατος.

Σας στέλνω, λοιπόν, ευχές με λόγια που εσείς αγαπάτε και που περιγράφουν το ιδανικό καλοκαίρι για τον κάθε έναν για να σας ακολουθούν άφθαρτες από καλοκαίρι σε καλοκαίρι !”

Πολλά καλοκαιρινά φιλιά
Εύη Βισβάρδη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.