Frozen

Δηλώνει κρυουλιάρα κι όμως, κάθε μα κάθε εβδομάδα, μπαίνει στους -190 για 2-3 λεπτά, ζώντας την απόλυτη εμπειρία της Cryosauna. Πώς είναι να κάνεις Cryosauna, κρυώνεις όντως τόσο πολύ και γιατί είναι η καλύτερη θεραπεία για κιλά, αντιγήρανση αλλά και χαλάρωση;
Διάβασε την εμπειρία της Κατερίνας Παπαμιχαήλ!

“Η πιο συχνή ερώτηση που ακούω όταν μαθαίνει κάποιος ότι κάνω Cryosauna είναι: “Και έζησες::::” Η δεύτερη πιο συχνή είναι “Μα είναι ΟΚ να μπεις σε τόοοσοοο κρύο;”. Κι ας με βλέπουν μπροστά τους ζωντανή, αρτιμελή και… μια χαρά.

Το σίγουρο είναι ότι η αίσθηση είναι μοναδική και ότι η ενέργεια σου ανεβαίνει τόσο που ό,τι και να έχεις σου περνάει.

Όχι, δεν παθαίνεις κάτι στους -190 βαθμούς της Cryosauna. Στους -190 βαθμούς κάπου στη γη -αν υπήρχε αυτή η θερμοκρασία- σίγουρα θα πάθαινες διάφορα. Όμως στο περιβάλλον της Cryosauna, το μόνο που νιώθεις είναι ένα κρύο χωρίς υγρασία. Γι’ αυτό και δεν είναι βασανιστικό. Γι’ αυτό και δεν είναι επιβλαβές.

Αν θα έπρεπε να το περιγράψω θα σου έλεγα ότι είναι σαν να είμαι επάνω σε ένα πολύ πολύ παγωμένο σύννεφο. Όπου το λέω γελάνε αλλά αυτή είναι η αίσθηση. Επίσης νιώθω σαν να μην υπάρχει βαρύτητα και ότι το σώμα μου είναι πιο ελαφρύ.

Η αλήθεια είναι ότι ναι, κρυώνω. Δε μπορώ να σου πω ότι κάθε φορά είμαι άνετα. Όμως να σου πω κάτι; Μόνο η πρώτη φορά είναι και αυτή στην οποία ένιωσα το περισσότερο κρύο. Από εκεί και πέρα ο εγκέφαλος έχει καταγράψει αυτή τη νέα εμπειρία, και καθώς κρυώνω κάπως λιγότερο αρχίζω να παρατηρώ το σώμα μου μέσα στην καμπίνα με το υγρό άζωτο και ενώ η θερμοκρασία πέφτει-πέφτει… Κάποιες ημέρες νιώθω περισσότερο κρύο στα πόδια, ειδικά αν είναι πιασμένοι οι μύες μου ενώ κάποιες άλλες το νιώθω στην κοιλιά ή τους γοφούς. Ναι, γυναικολογικά είμαι μια χαρά. Πάντα ήμουν αλλά και θα είμαι καθώς με το κρύο της Cryosauna οι όποιες φλεγμονές “τρομάζουν” και γίνονται μικρότερες.

Τις ημέρες που νιώθω ότι έχω κάποια κατακράτηση υγρών αντί να κάθομαι και να νιώθω χάλια και βαριά μπαίνω στην Cryosauna. Εντωμεταξύ μέσα στην καμπίνα της Cryosauna, δεν κάθομαι “άγαλμα”. Κάθε δέκα δευτερόλεπτα περίπου, ο συνεργάτης του κέντρου, που είναι παρών κάθε μα κάθε δευτερόλεπτο της θεραπείας, μου λέει να γυρίζω. Έτσι υπάρχει και κάποια κίνηση.

Το βολικό -γιατί κι αυτό έχει σημασία- είναι ότι κάνω Cryosauna και αμέσως μετά μπορώ να επιστρέψω σε ό,τι έχω ή χρειάζεται να κάνω. Δεν υπάρχει υγρασία, δεν χαλάνε μαλλιά ή μακιγιάζ, δεν χρειάζεται να κάνω ντους μετά. Απλά βγάζω τα ρούχα μου μένω με τα εσώρουχα ή το με μαγιώ, φοράω μπουρνούζι, γάντια και μπότες που μου παρέχει η Cryosauna Hellas, και ορμάω στην καμπίνα.

Ναι, γκρινιάζω σχεδόν πάντα γιατί είμαι κρυουλιάρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αλλά η έκρηξη ενδορφινών που νιώθω και η άμεση ξεκούραση των μυών, με αποζημιώνουν κάθε φορά.

Εντωμεταξύ, δεν είναι μια ακριβή θεραπεία. Αν και μόνο που είναι θεραπεία, εμένα μου λέει πολλά. Διάβαζα ότι Cryosauna κάνει και ο Tony Robbins. Τη γνώρισε όταν η μαμά του, που έπασχε από αρθρίτιδα, έψαχνε κάτι για να την κάνει καλά. Η μαμά του έγινε καλά και ο ίδιος διαφημίζει τα οφέλη της Cryosauna όπου οπότε μπορεί.

Δεν πρόκειται για μια οικονομικότατη θεραπεία. Όμως είναι κάτι που μπορείς να κάνεις μια φορά την εβδομάδα και να το αντέξεις οικονομικά. Αγοράζοντας πακέτο από συνεδρίες, η τιμή μειώνεται μέχρι και 40% περίπου. Με ένα τηλεφώνημα σε ένα κέντρο Cryosauna Hellas και θα πάρεις όσες πληροφορίες θέλεις.

Όχι, δεν θα έκανα Cryosauna κάπου αλλού. Καθώς το υγρό άζωτο θέλει μια ειδική μεταχείριση δεν θα πήγαινα κάπου, όπου ο οποιοσδήποτε που δεν έχει την κατάλληλη ειδίκευση, θα χειριζόταν το μηχάνημα. Οπότε καλύτερα σε πιστοποιημένα κέντρα που θα σου προτείνει η αντιπροσωπεία της Ελλάδας, CRYOSAUNA HELLAS. Και σιγουριά, και εγγυημένο αποτέλεσμα και τελικά και καλύτερη τιμή.

Τα οφέλη της Cryosauna είναι πολλά. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ ή να τηλεφωνήσεις σε ένα πιστοποιημένο κέντρο της Cryosauna Hellas για να ρωτήσεις ό,τι θέλεις και να έχεις συγκεκριμένες απαντήσεις.

Πολλά φιλιά

Κατερίνα Παπαμιχαήλ

 

Η Κατερίνα Παπαμιχαήλ είναι υπεύθυνη επικοινωνίας της CRYOSAUNA HELLAS και τη βρίσκεις στα κεντρικά της Cryosauna Hellas, Κηφισίας 44, Μαρούσι, 210 61 80 400

info@cryosauna.gr

www.cryosauna.gr

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.