Λένε ότι κυνηγάς την αγάπη, αυτή σου ξεφεύγει. Γι΄ αυτό και σήμερα θα τη… ζωγραφίσεις.
Η δυναμική ενέργεια της mandala είναι πιο αποτελεσματική από όσο πιστεύεις. Καθώς το μυαλό ασχολείται με τις λεπτομέρειες, ο ανώτερος εαυτός στέλνει πιο καθαρά το σήμα του γι’ αυτό που θέλεις να προσελκύσεις.

Οπότε, τύπωσε αυτή τη mandala – καρδιά και γέμισε τη με τα δικά σου χρώματα.

 

 

Μετά, κάνε λίγα βήματα πίσω και παρατήρησε τη.

Τι αίσθηση σού δίνει; Είναι ευχάριστη, γοητευτική, χαρούμενη, ελκυστική ή μήπως λίγο πιο μπερδέμενη, βαρετή, υπερβολικά έντονη, περισσότερο άδεια ή πιο φορτωμένη από όσο σου αρέσει;

Αν κάτι δεν σου αρέσει στη mandala σου, μπορείς πάντα να ξαναπροσπαθήσεις μέχρι να δεις ένα αποτέλεσμα που θα αγαπήσεις.

Γιατί μόνο η αγάπη ελκύει την αγάπη.

Όσο ζωγραφίζεις κάνε σαν μικρό παιδί σχέδια στο μυαλό σου για αυτό που θέλεις να σου έρθει σαν δώρο. Ξεκάθαρα, με πάθος και βεβαιότητα.

Αν ψάχνεις την αγάπη, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την ελκύσεις.

Αλλά το να ξεμπερδέψεις το δικό σου κουβάρι,
το να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και το να αγαπήσεις αυτό που είσαι και αυτό που δημιουργείς είναι ο πιο γρήγορος, αποτελεσματικός, απολαυστικός και διασκεδαστικός.

από την Καίτη Φαρμάκη

Αν θέλεις να μάθεις κι άλλα για τη  mandala και πώς λειτουργεί σε συνειδητό και ασυνείδητο, πάτησε και διάβασε εδώ! 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.