Με αυτά τα λόγια στο κεφάλι μου ξύπνησα σήμερα! Αν ήμουν γκουρού θα έλεγα ότι είχα μια φώτιση αλλά καθώς δεν είμαι λέω ότι πήρα ένα μήνυμα από το μέρος από όπου έρχονται όλες οι πληροφορίες, η έμπνευση και η δύναμη.

Δεν ξέρω αν ευθύνεται η Μεγάλη Επίκληση που την έχω συνέχεια στον νου μου αυτό το διάστημα.

Για να διαβάσεις τη Μεγάλη Επίκληση, πάτησε εδώ!

Αλλά η λέξη “πλοηγήσει” έκανε για εμένα τη μεγάλη διαφορά. Είναι σαν ο πλανήτης μας να είναι σε μια θάλασσα και μόνο τα γερά σκαριά με τις καλές πυξίδες και τους καλούς Καπετάνιους θα καταφέρουν να βρουν τον τόπο τους.

Πάντως, ακόμα κι όσοι αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να πιάσουν στεριά, ότι δεν επιθυμούν να να συνεχίσουν να είναι προσ-γειωμένοι τους περιμένει μια άλλου είδους συναρπαστική εμπειρία, είμαι σίγουρη. Η ενέργεια στο σύμπαν δεν χάνεται. Απλά, αλλάζει μορφή.

Η Μεγάλη Διάνοια γνωρίζει το τώρα, το πριν και το μετά.

Γνωρίζει το Γιατί και τον Σκοπό!

Γνωρίζει τη θέση του καθενός μας στο παζλ, ή στο μάτριξ, που λέγεται ζωή

και τον ρόλο μας στην υλοποίηση αυτού που λέγεται “Μεγάλο Σχέδιο”.

Η Μεγάλη Διάνοια ξέρει το Σχέδιο και θέλει να το διαχύσει και στις δικές μας διάνοιες. Πόσο κρατάς τη διάνοια σου ανοιχτή στα Μηνύματα;
Πόσο αντιστέκεσαι στην αλλαγή; Πόσο μένεις κολλημένος σε αυτά που ήξερες μέχρι τώρα; Πότε θα βρεις τη θέληση να αφεθείς για να βρεθείς στον δρόμο σου;

Η Μεγάλη Διάνοια θα μας πλοηγήσει έξω από το πρόβλημα.
Η δική μου και η δική σου διάνοια θα μας οδηγήσει όλους στο χρυσό μας σημείο στην κατάλληλη στιγμή!

Καίτη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα