από την Καίτη Φαρμάκη

Η Πανσέληνος στις 24 Ιουνίου είναι η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού. Είναι η Πανσέληνος της Φράουλας καθώς είναι η εποχή που μαζεύονται οι ώριμες φράουλες. Όμως οι ζουμερές, κόκκινες φράουλες είναι ίσως το τελευταίο φρούτο που θα σκεφτόσουν για μια Πανσέληνο στο φιλόδοξο και ελάχιστα παιχνιδιάρικο ζώδιο του Αιγόκερω. Όμως η ζωή είναι όπως η Πανσέληνος: γεμάτη αντιθέσεις και μυστήριο!

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω ολοκληρώνεται στις 24 Ιουνίου 2021 στις 21:40.
Είναι υπερπανσέληνος καθώς το φεγγάρι φαίνεται να είναι έως και 14% πιο μεγάλο και έως και 30% πιο φωτεινό. Ρομαντικό και επιβλητικό ταυτόχρονα…

 

Από την Πανσέληνο επηρεάζονται κυρίως:

 

Αιγόκεροι γεννημένοι 22 – 26 Δεκεμβρίου

Καρκίνοι γεννημένοι 22 – 26 Ιουνίου

Ζυγοί γεννημένοι 24 – 28 Οκτωβρίου

Κριοί γεννημένοι 21 – 25 Μαρτίου

 

και όσοι έχετε Σελήνη ή Ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια και κυρίως ανάμεσα στην 1η με 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Είναι μια Πανσέληνος που φωτίζει υπερβολικά, επαγγελματικά και θέματα καριέρας. Πιθανώς εκεί τώρα να κλείνει ένας κύκλος για να ανοίξει σύντομα ένας καινούργιος.

Μια αλλαγή έρχεται είτε στον τομέα της καριέρας, όχι απλά της δουλειάς σου, είτε στον τομέα του σπιτιού σου ειδικά αν έχεις γεννηθεί προς στο τέλος Μαρτίου. Μια γνωριμία ή μια επαφή με κάποιο άτομο εξουσίας θα φέρει εξελίξεις. Είναι μια Πανσέληνος που σε επηρεάζει άμεσα γι’ αυτό και θα δεις εξελίξεις. Παράλληλα, ο κυβερνήτης πλανήτης σου Άρης στον Λέοντα σε έχει κάνει να μην κρατιέσαι, πραγματικά!

Πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώθεις ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε κρατάνε μακριά από το σπίτι σου ή και το αντίθετο.

Ταύρος

Αυτή είναι μια ωραία και ευνοϊκή Πανσέληνος για εσένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος Απριλίου. Δεν θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σου, όμως θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα και που φιλοσοφείς τη ζωή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μην αφήσεις την ευκαιρία να φύγει χωρίς να ανοίξεις λίγο το μυαλό σου. Βάλε αισιοδοξία στη ζωή σου και άνοιξε τους ορίζοντες σου.

Πολύ καλή εποχή για ταξίδια, ειδικά μακρινά. Η μόνη δυσκολία είναι ότι ενώ θα θέλεις να ασχολείσαι μόνο με τη… μεγάλη εικόνα οι μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν αρκετά.

Προσοχή οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας καθώς η αντίθεση Αφροδίτης Πλούτωνα ξυπνάει πολλά πάθη και προβλήματα σε οικονομικά και αισθηματικά.

Δίδυμοι

Είναι κάπως ουδέτερη αυτή η Πανσέληνος για εσένα. Βέβαια, είσαι σε μια καλή φάση καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος και δίνει ρεσιτάλ στο δικό σου ζώδιο. Έτσι θα δεις τις υποθέσεις σου να κινούνται ενώ, επιτέλους, θα μπορέσεις και να συνεννοηθείς με όσους χρειάζεται.

Η Πανσέληνος του Ιουνίου επηρεάζει τα βαθιά συναισθηματικά σου αλλά και δάνεια, τράπεζες, διατροφές, κάρτες, κληρονομικά θέματα. Είναι μια καλή περίοδος να δεις ποιες είναι οι τοξικές καταστάσεις στη ζωή σου και να κάνεις κάτι για να ελευθερωθείς από αυτές.

Ευκαιρία για αναγέννηση αλλά και για πολύ… σεξ, να ξέρεις.

Καρκίνος

Με κάθε Πανσέληνο αναστατώνεσαι, πόσο μάλλον με την Πανσέληνο του Ιουνίου που γίνεται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Η Σελήνη απέναντι από τον Ήλιο σου σε καλεί να επικεντρώσεις τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Γάμος, σοβαρή σχέση και στενές συνεργασίες είναι κάτω από το φως του φεγγαριού. Έτσι θα τονιστούν, ακόμα και υπερβολικά, τα υπέρ και τα κατά κάθε σημαντικής σχέσης που έχεις. έχει έρθει η εποχή να γίνει η σχέση σου ακόμα πιο δυνατή αλλά και να ολοκληρωθούν κάποιες σχέσεις.

Πάντως, η καλή σχέση του Δία με τον Ήλιο και τη Σελήνη μόνο κερδισμένο μπορεί να σε βγάλει! Enjoy the changes, λοιπόν! Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας πιέζεστε πολύ από την αντίθεση Αφροδίτης Πλούτωνα. Προσοχή σε πάθη και πιέσεις.

Λέων

Η επόμενη Πανσέληνος θα σε αφορά άμεσα, άρα τώρα βρες την ευκαιρία να γεμίσεις με δυνάμεις, σωματικές και ψυχικές, για να βγεις δυναμικά μπροστά σε λίγο καιρό και να δρομολογήσεις εξελίξεις. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να προσέξεις τώρα αρκετά τη φυσική σου κατάσταση, να ξεκουραστείς και να κάνεις πιο υγιεινές επιλογές αλλιώς -κι ας είσαι Λέων- δεν θα αντέξεις.

Φρόντισε να δομήσεις ένα πιο λειτουργικό πρόγραμμα υποχρεώσεων, ξεκουράσου, γυμνάσου, φρόντισε τα κατοικίδια σου και την υγεία σου και ετοιμάσου για τα γενέθλια σου που πλησιάζουν!

Παρθένος

Να μια ωραία Πανσέληνος για εσένα. Πάντα τα πήγαινες καλά με τον Αιγόκερω και τώρα θα μπει μια ακόμα σφραγίδα στη “σχέση” σας. Έχεις μια θαυμάσια παιχνιδιάρικη διάθεση, είσαι σε δημιουργική φάση ενώ αν έχεις παιδιά θα τα χαρείς περισσότερο. Καλή εποχή και για να αποκτήσεις ένα παιδάκι, αν το θέλεις.

Ο Δίας στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο φέρνει αρκετές ευκαιρίες σχετικά εύκολα σε σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες. Ακόμα και ανάδρομος κάτι καλό φέρνει.

Μην παρασυρθείς από πίεση, υπερβολές και πάθος. Εκμεταλλεύσου τα καλά της Πανσελήνου που είναι η χαρά, οι στόχοι που μπορείς να βάλεις αλλά και η γοητεία.

Ζυγός

Η αλήθεια είναι ότι αυτή δεν είναι μια ανέφελη περίοδος. Βλέπεις, η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα δημιουργεί ανασφάλειες, κακή επιλογή συντρόφου και οικονομικές απώλειες. Θα μου πεις “μα καλά, όλα αυτά τα κακά θα με βρούνε;”. Η απάντηση είναι όχι. Όμως θα χρειαστεί να προσέχεις λίγο περισσότερο και να έχεις καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Όσον αφορά στην Πανσέληνο, γίνεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που αφορά στο σπίτι, στην οικογένεια, στον χώρο που μένεις. Εκεί ένας κύκλος κλείνει για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Ίσως πολλές υποχρεώσεις να σε κρατούν μακριά από το σπίτι σου και αυτό να σε πιέζει.

Για να σου πω και κάτι καλό, ο Ήλιος στους Διδύμους σε βοηθάει να γελάσεις, να διασκεδάσεις αλλά και να γοητεύσεις… τα πλήθη!

Σκορπιός

Κανονικά θα ήταν μια Πανσέληνος που απλά θα έφερνε το δροσερό αεράκι της επικοινωνίας να σε ανανεώσει, όμως η αντίθεση Πλούτωνα και Αφροδίτης φέρνει εντάσεις, ζήλια, κτητικότητα, έμμονες ιδέες αλλά και ένα ωραίο πάθος στη σχέση σου. Λίγη προσοχή αυτές τις ημέρες, λοιπόν, για να μην παρασυρθείς από τα…

κακά πάθη. Κατά τα άλλα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει πολλές συζητήσεις, προτάσεις και νέα. Ίσως μια συζήτηση που έκανες να φτάνει σε ένα συμπέρασμα ή σε ένα αποτέλεσμα. Προσοχή σε ό,τι λες, σου λένε και σε τι υπογράφεις. Προσοχή και σε έγγραφα.

Πολύ πιθανό να κουραστείς από την πολλή σκέψη τις επόμενες εβδομάδες. Μια βόλτα ή ένα ταξίδι, είναι σίγουρο ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης

Αφού πέρασε η προηγούμενη Πανσέληνος, που ήταν και έκλειψη, δεν έχεις να φοβάσαι πολλά. Τα δύσκολα πέρασαν και οι αλλαγές στη ζωή σου έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους. Η Πανσέληνος του Ιουνίου γίνεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά αλλά και με την αυτοπεποίθηση σου. Καθώς η Πανσέληνος κάνει μια καλή γωνία με τον Δια μόνο καλά μπορούν να έρθουν σε εσένα σε αυτούς τους τομείς.

Προσοχή στις υπερβολές στα έξοδα και στην υπερασιοδοξία όσον αφορά σε όσα χρήματα θα έρθουν σε εσένα.

Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να καταλάβεις πόσο αλλά και πόσα αξίζεις και να ξεκινήσεις να διεκδικείς και να τα αποκτάς.

Αιγόκερως

Πώς νιώθεις με την Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο; Αν κοιτάξεις πίσω στη ζωή σου θα διαπιστώσεις ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάποιος κύκλος κλείνει, κάποιες νέες αποφάσεις παίρνεις, κάπου αλλού κατευθύνεσαι. Θα έχεις αρκετές συναισθηματικές μεταπτώσεις -από τη χαρά στα δάκρυα και από το σ’ αγαπώ στο άφησε με μόνο- αλλά και αυτά είναι στο πρόγραμμα, κι ας μην σου συμβαίνουν συχνά.

Κάνε απολογισμό των όσων έχεις ή δεν έχεις καταφέρει, πάρε τη δύναμη και την ενέργεια της Πανσελήνου και προχώρησε μπροστά. Ο Δίας σε καλή όψη με Ήλιο και Σελήνη σε βοηθάνε πολύ!

Υδροχόος

Η επόμενη Πανσέληνος, αυτή του Ιουλίου, θα γίνει στο δικό σου ζώδιο οπότε το καλύτερο που έχει να κάνεις τώρα είναι να ξεκουραστείς, να μαζέψεις δυνάμεις, να δώσεις σημασία στη διαίσθηση σου. Δεν είναι εποχή για εξωτερική δράση. Μείνε μακριά από ό,τι και από όποιον σε γεμίζει με αρνητική ενέργεια. Να ξέρεις ότι αυτή η Πανσέληνος ξυπνάει φόβους και προκαλεί λίγο περισσότερο άγχος. Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σε φοβίσει. Οι φόβοι όταν έρχονται στην επιφάνεια είναι γιατί ήρθε η ώρα να τους… εξοντώσεις.

Ξεκουράσου, κοιμήσου, δες όνειρα και θυμήσου ότι αν θέλεις να κάνεις κάτι κρυφά – σχέση, επαφές, συναντήσεις- τώρα είναι μια καλή περίοδος.

Ιχθείς

Αυτή η Πανσέληνος έρχεται για να σε κάνει χαρούμενο! Συνάντησε φίλους, δούλεψε ομαδικά για να βγεις κερδισμένος, βάλε νέους στόχους, άνοιξε τον κύκλο σου. Η Πανσέληνος σε καλή γωνία με τον Δια στο δικό σου ζώδιο σε κάνουν -ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου- αρκετά τυχερό και με ωραία ενέργεια για να πετύχεις όσα θέλεις.

Ένα ακόμα καλό είναι ότι η Πανσέληνος αυτή φέρνει κοντά σου ανθρώπους που θέλουν να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν. Λίγη προσοχή στις υπερβολές και όλα είναι καλά, τυχερό μου Ψαράκι!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα