Η Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποείται τα ξημερώματα της Τετάρτης και έχει “βαφτιστεί” Ροζ Πανσέληνος καθώς πραγματοποιείται την εποχή που ανθίζουν τα ροζ-φούξια λουλούδια Φλοξ.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού επηρεάζοντας όλους μας αλλά κυρίως Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Κριός

Η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στις πιο σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Και καθώς κάθε σχέση έχει τα προβλήματα της σίγουρα θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα ώστε να μπορέσετε και να τα λύσετε. Υπάρχει αρκετή ένταση και πιεστικές καταστάσεις για όλους μας και ειδικά για εσάς που έχετε τα γενέθλια σας αυτές τις ημέρες. Πάρτε λίγο χρόνο προτού αποφασίσετε κάτι οριστικό.

Ταύρος

Πολύ πιθανό να έχετε αρκετές εντάσεις με συναδέλφους όπως και να προκύψουν παραπάνω υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν τις είχατε δει να… έρχονται. Αυτό σας προκαλεί ένταση η οποία επηρεάζει και την υγεία σας. Οπότε, προσοχή στο εργασιακό περιβάλλον και την υγεία σας.

Δίδυμοι

Είστε οι τυχεροί της παρέας καθώς η Πανσέληνος δεν σας επηρεάζει άμεσα ενώ παράλληλα έχετε και την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο να σας ευνοεί. Βέβαια, θα χρειαστεί να δείξετε κάποια προσοχή στη σχέση με τα παιδιά σας αλλά και στο ένα, ή και περισσότερα φλερτ, που έχετε αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Είναι μια αρκετά πιεστική Πανσέληνος για εσάς, ειδικά για οικογενειακά θέματα και ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι κοντά στις 8 Ιουλίου. Είτε μένετε με τους γονείς σας είτε με τη δική σας οικογένεια οι καταστάσεις γίνονται έντονες και πιεστικές και εσείς βρίσκεστε στη μέση. Πολύ πιθανό να ξεκινήσετε να σκέφτεστε μια ανακαίνιση, μετακόμιση, πώληση ή άλλα σχετικά με το ακίνητο σας.

Λέων

Η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στον τρόπο που επικοινωνείτε, στις ειδήσεις που θα μάθετε ή στο μεταφορικό σας μέσον. Πολλά θα πείτε, πολλά θα μάθετε, έγγραφα και πληροφορίες θα έρθουν στα χέρια σας. Προσοχή στον τρόπο που μιλάτε και στις εντάσεις που θα προκύψουν με αδέλφια ή με γείτονες.

Παρθένος

Τα οικονομικά σας θα δείτε καθαρά και μάλλον θα τρομάξετε από την κατάσταση τους. Σε κανέναν μας δεν αρέσει να βλέπει τα οικονομικά του να έχουν θέματα, όμως ήρθε εποχή να δείτε τη συνολική εικόνα και να δώσετε λύσεις. Πάντως, για να λέμε και τα καλά, υπάρχει προοπτική και για κάποιο έξτρα έσοδο όπως και για μια αποπληρωμή.

Ζυγός

Η σημερινή Πανσέληνος έχει το δικό σας πρόσωπο. Όλο το φως της Πανσελήνου πέφτει επάνω σας, φωτίζει τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα σημεία σας ενώ τονίζει την ανάγκη να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Βέβαια, καθώς δεν είναι μια εύκολη Πανσέληνος όλο αυτό γίνεται με ένταση, με εκνευρισμό και με πίεση. Αποφύγετε την έντονη κριτική αλλά και την αυτοκριτική ειδικά αν έχετε γεννηθεί κοντά τις 8 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Να προσέξετε λίγο περισσότερο την υγεία σας και να φροντίσετε να κοιμάστε καλά. Απλά αλλά βασικά πράγματα. Πολλά συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας όμως πολύ γρήγορα θα βγουν και αυτά στο φως. Πολύ πιθανό να ετοιμάζετε κάτι που ακόμα το κρατάτε κρυφό αλλά που θα το εμφανίσετε κοντά στην Πανσέληνο του Μαΐου. Με το καλό! Μέχρι τότε λίγη προσοχή.

Τοξότης

Οι φιλικές σχέσεις και αλλά και κάθε σχέση που έχει να κάνει με ομαδική προσπάθεια φωτίζεται από αυτή την Πανσέληνο. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πιθανώς να προκύψει κάποιον φίλο σας κάτι ευχάριστο ή κάτι πιεστικό και δυσάρεστο. Ίσως κάποιος φίλος να έχει την ανάγκη σας ή εσείς τη δική του. Πάντως τώρα είναι η ευκαιρία να ολοκληρώσετε στόχους που είχατε θέσει και να προχωρήσετε.

Αιγόκερως

Οι γεννημένοι κοντά στις 8 Ιανουαρίου θα ζήσετε έντονα τη σημερινή Πανσέληνο η οποία επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά σας. Κάποια ένταση με ανώτερο σας, θέματα που αφορούν την κοινωνική σας εικόνα, κάτι που θα προκύψει απροειδοποίητα και θα σας κάνει να ταραχτείτε αρκετά. Οι γεννημένοι το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο επίσης να προσέξετε αρκετά με τις εντάσεις.

Υδροχόος

Κανονικά, δεν θα σας επηρέαζε αρνητικά η σημερινή Πανσέληνος, όμως το τετράγωνο Άρη Ουρανού εξακολουθεί να σας επηρεάζει και να μεγενθύνει προβλήματα, εντάσεις, συγκρούσεις και ρήξεις. Πάντως, με αυτή την Πανσέληνο θα μπορέσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να πάρετε μια ανάσα παρά τα όσα συμβαίνουν.

Ιχθείς

Τι χρωστάτε και σε ποιον; Ό,τι χρωστάτε από οικονομικό μέχρι… καρμικό τώρα θα το δείτε πιο καθαρά και θα πιεστείτε να το τακτοποιήσετε και να το ξεπληρώσετε. Γενικά, προσοχή με τα οικονομικά σας, με τα χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλους, με τα δάνεια σας. Τώρα είναι μια καλή εποχή για να βάλετε ένα τέλος σε ό,τι χρειάζεται να τελειώσει.

Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα