Τι λέει το χρώμα των ρούχων σου για εσένα;

Ανοίγεις τη ντουλάπα σου και βλέπεις όλη την παλέτα των χρωμάτων ή μόνο ένα δυο; Το κάθε χρώμα έχει τη δική του δόνηση και μεταφέρει το δικό του μήνυμα. Ποιο χρώμα διάλεξες να φορέσεις σήμερα, ποιο απεχθάνεσαι και τι λέει το χρώμα που αγαπάς για εσένα;

Το ξέρεις ότι τίποτα δε συμβαίνει τυχαία, ναι; Το ξέρεις ότι μαι ημέρα μπορεί ένα ρούχο να σε ξετρελαίνει και μια εβδομάδα μετά να μην μπορείς ούτε στην ιδέα να το φορέσεις. Διαλέγεις τα ρούχα σου υποσυνείδητα και έτσι υποσυνείδητα περνάνε και τα μηνύματα στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι.

Το χρώμα στα ρούχα σου μπορεί να δείχνει δύναμη ή αδυναμία, χαρά ή θλίψη
Ένα χρώμα μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση αλλά και το αντίθετο. Οπότε, διάλεξε με ένστικτο ίσως και με πονηριά κάποιες φορές.

Εάν απεχθάνεσαι ένα χρώμα, το πιο πιθανό είναι ότι δεν το θέλεις καθώς δεν έχεις αποδεχθεί κάποιο κομμάτι του εαυτού και της προσωπικότητας σου. Ή γιατί το έχεις συνδέσει με κάποια δυσάρεστη εμπειρία του παρελθόντος. Όποια και να είναι η αιτία, μπορείς επιλέγοντας το, έστω και σε μικρές δόσεις, να κάνεις βήματα όσον αφορά τις αδυναμίες ή τους φόβους σου. Γιατί οι αδυναμίες και οι φόβοι είναι για να ξεπερνιούνται.

Μαύρο
Πρόκειται για το πιο κοινό χρώμα στα ρούχα και για ένα από τα πιο διαχρονικά. Στέλνει το μήνυμα της ισχύος, της κομψότητας αλλά και ένα χρώμα που δηλώνει εξουσία. Το μαύρο δείχνει και ένα αναλυτικό μυαλό, ανεξαρτησία και κάποιον που έχει ισχυρή θέληση -θυμήσου και τον Στηβ Τζομπς που φορούσε μόνο συγκεκριμένα μαύρα ρούχα-. Είναι το ιδανικό χρώμα για να μην τολμήσεις συνδυασμούς και να είσαι ασφαλής. Όπως είναι και το ιδανικό χρώμα αν θέλεις κάτι να κρύψεις ή να περάσεις απαρατήρητος.

Μπλε
Το μπλε έχει αμέτρητες σχεδόν αποχρώσεις αλλά όλες δείχνουν την ανάγκη σου για επικοινωνία και ηρεμία. Είναι ένα χρώμα που ξεχωρίζει και καθώς όλοι αγαπούν το μπλε εξασφαλίζεις και τη θετική αντιμετώπιση.
Αν αγαπάς αυτό το χρώμα και το φοράς συχνά, θέλεις να οδηγείς εσύ τη ζωή σου και να μην επηρεάζεσαι από τους άλλους. Έχεις μια ξεχωριστή ευφυΐα όπως μια καλή αίσθηση του χιούμορ. Σου αρέσει να σκέφτεσαι με ασυνήθιστο τρόπο και να είσαι δημιουργικός. Το συγκεκριμένο χρώμα δηλώνει ηρεμία ή φιλοδοξία ανάλογα με τις αποχρώσεις του.

Καφέ
Αν σήμερα επέλεξες να φορέσεις κάτι καφέ ή αν αγαπάς να φοράς καφέ ρούχα, είσαι ένα άτομο στο οποίο μπορεί κάποιος άνετα να στηριχτεί. Είσαι αυτό που δείχνεις, σταθερός και λογικός ενώ αγαπάς τα απλά πράγματα στη ζωή που σου δίνουν χαρά. Είσαι αυθεντικός, ισορροπημένος, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις και πολλές φορές, η φωνή της λογικής για τους ανθρώπους γύρω σου.

Κάνε εδώ, το τεστ με τα χρώματα που θα αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα σου άμεσα και διασκεδαστικά

Γκρι
Είναι το χρώμα της ισορροπίας και της ουδετερότητας. Μην ξεχνάς ότι συνδυάζει το μαύρο με το λευκό. Το διαλέγεις γιατί προσδίδει λίγη κομψότητα παραπάνω. Αν είναι το βασικό χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου είναι πολύ πιθανό να δείχνει ότι περνάς μια βαρετή ή καταθλιπτική περίοδο στη ζωή σου. Όταν το συνδυάζεις με άλλα, κυρίως απαλά, χρώματα το σίγουρο είναι ότι αισθάνεσαι άνετα και ότι επιθυμείς και οι άλλοι να νιώσουν άνετα μαζί σου.

Πράσινο
Είναι το χρώμα της φύσης αλλά και το χρώμα του τσάκρα της καρδιάς. Ένα τέτοιο χρώμα δε θα μπορούσε παρά να δείχνει την αγάπη σου για τα ανοιχτά μέρη, όπου θα μπορείς να αναπνέεις και να κινείσαι ελεύθερα ικανοποιώντας και την ανάγκη σου για ηρεμία και ειρήνη στο περιβάλλον σου. Εάν επιλέγεις συχνά το πράσινο χρώμα, αγαπάς να απολαμβάνεις τα πράγματα, να είσαι χαλαρός και να έχεις ουσιαστική επαφή με τους άλλους. Μην ξεχνάς πάντως ότι τόσο η παραλλαγή όσο και το χακί, αν και πράσινα χρώματα έχουν να κάνουν με μάχες και πόλεμο. Οπότε, ποιο πράσινο επιλέγεις;

Πορτοκαλί
Το ξέρεις ότι είναι το χρώμα που μπορεί να νικήσει την κατάθλιψη και ένα χρώμα απόλυτα θεραπευτικό; Όταν δεν έχεις τα κέφια σου, κάτι πορτοκαλί σε όσα φοράς θα σε “αναγκάσει” συνειδητά ή ασυνείδητα να γίνεις καλά και να επανέλθει η χαρά στη ζωή σου. Είναι ένα χρώμα που φέρνει κοντά σου άλλους ανθρώπους και που σε βοηθάει να κάνεις νέους φίλους.

Ροζ
Είναι ένα χρώμα που δείχνει την πρόθεση ή την ανάγκη σου για αγάπη και τρυφερότητα. Ένα χρώμα που έχει συνδεθεί με τα κοριτσάκια. Αν και είναι συνδεδεμένο με τη θηλυκότητα εδώ και αρκετά χρόνια το επιλέγουν και αρκετοί άνδρες. Φαίνεται ότι η αγάπη και η τάση για σύνδεση που εκπέμπει το ροζ δεν έχουν φύλο. Είναι ένα χρώμα που ηρεμεί και που μπορεί να σε φέρει κοντά με την αγάπη σου.

Μωβ
Είναι το χρώμα του πλούτου αλλά και της πνευματικότητας. Δείχνει ότι την ημέρα που επέλεξες το συγκεκριμένο ρούχο είχες ανάγκη και από εσωτερική καθοδήγηση. Έχεις μια ισχυρή διαίσθηση που ενισχύεται από το συγκεκριμένο χρώμα. Δείχνει ότι αγαπάς τις τέχνες και ότι έχεις μια βαθιά ευαισθησία.

Κόκκινο
Ένα έντονο, δυνατό, επιβλητικό χρώμα. Φορώντας κάτι κόκκινο αποκλείεται να περάσεις απαρατήρητος. Συμβολίζει τη δύναμη, την αποφασιστικότητα, το πάθος και τη σεξουαλικότητα. Μπορεί να σου δώσει δύναμη μια ημέρα που νιώθεις αδύναμος αλλά και να σε κάνει να ξεχωρίσεις ακόμα και μια ημέρα που δε θα το ήθελες και πολύ. Οπότε να το διαλέγεις με σοφία ή και με μέτρο. Να ξέρεις ότι οι έρευνες έδειξαν ότι το κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα του ζευγαρώματος τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Αχ, αυτό το ένστικτο…

Λευκό
Είναι το χρώμα της αγνότητας, της καλοσύνης, της ισχύος, της καθαρότητας και ένα χρώμα που έχει θετικό αντίκτυπο στους άλλους. Αν το επιλέγεις συχνά είσαι ένας άνθρωπος με θάρρος, ειλικρινής και με αυτοπεποίθηση που δε θέλει να κρύψει απολύτως τίποτα αλλά που δεν επιθυμεί και να “λερωθεί” από όσα συμβαίνουν γύρω του.

Κίτρινο
Ένα χρώμα που εκπέμπει ζωντάνια αλλά και εξυπνάδα. Εάν χρειάζεσαι έξτρα ενέργεια για τη δουλειά, τις υποχρεώσεις ή για τις εξετάσεις σου, το κίτρινο χρώμα μπορεί να σου την παρέχει. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να σου φτιάξει το κέφι μια ημέρα που θα νιώθεις κάπως πεσμένος. Δείχνει επίσης έναν εύστροφο άνθρωπο και κάποιον που λειτουργεί πολύ καλά με τη λογική του.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.