Τι είναι το “τυχαίο” και τι το “άτυχο”; Τι είναι το “θέλημα θεού” και τι η “Συν-Δημιουργία”; Πώς μπορείς να κάνεις πραγματικότητα όσα επιθυμείς και γιατί κάποια πράγματα απλά δε θα γίνουν ποτέ;

Τι είναι Συν-δημιουργία;

“Η φύση της Συν- Δημιουργίας είναι η εξής: Συν-Δημιουργία είναι όταν ο άνθρωπος βάζει την πρόθεση για μια υλοποίηση και ζητά από το Πνεύμα να τη φέρει σε πέρας. Όταν το Πνεύμα βάζει την πρόθεση για μια υλοποίηση και ζητά από τον άνθρωπο να τη φέρει σε πέρα, αυτό το έχετε ονομάσει Σύμπτωση.

Όταν το Πνεύμα βρίσκεται στη διαδικασία διεκπεραίωσης τέτοιων υλοποιήσεων, τότε είναι που ευθυγραμμίζουμε ενέργειες στη δική σας διάσταση. Συχνά το βλέπετε αυτό ως ένα χέρι βοήθειας που έρχεται και αλλάζει τον κόσμο σας. Έχετε δώσει πολλά ονόματα σε αυτό, όπως “γραμμένο από τη μοίρα”, “τυχερό” ή “ατυχία”, ανάλογα με το πώς το κρίνετε εσείς. Μερικές φορές χρησιμοποιείτε λέξεις όπως “τυχαίο συμβάν” και αυτό που εμάς μας φαίνεται πιο αστείο είναι όταν το αποκαλείτε “θέλημα Θεού”, γιατί σίγουρα είναι τέτοιο. Αυτό που βλέπετε ως “τυχερό” είναι συχνά μια υλοποίηση που εσείς οι ίδιοι θέσατε σε κίνηση. Αυτές είναι οι συγχρονικότητες για τις οποίες σας ζητάμε να δημιουργήσετε χώρο στη ζωή σας. Είναι πολύ συχνά ο τρόπος με τον οποίο το Πνεύμα σας επιστρέφει τη Συν-Δημιουργία σας.

Οι Συν-Δημιουργίες σας επιστρέφουν με την ίδια ακριβώς δόνηση που τις εκπέμψατε, και αυτό συχνά σας κάνει να μην τις αναγνωρίζετε όταν επιστρέφουν. Συχνά τις ονομάζετε τυχαία περιστατικά. Ένα αντικείμενο μελέτης που τώρα έρχεται στο προσκήνιο είναι η τέχνη του να αφήνετε χώρο για τη συγχρονικότητα στη ζωή σας. Με ξεκάθαρη πρόθεση είναι δυνατόν να δημιουργήσετε το κενό που χρειάζεται για να φέρει ένα συγχρονιστικό τρόπο ζωής στον οποίο τίποτα που δεν χρειάζεστε απ’ έξω. Τέτοια ήταν η ζωή του διδασκάλου που ονομάσατε Ιησού. Η μελέτη αυτή είναι γεμάτη τιμή, και θα συμπληρώσει την τριάδα των εργαλείων υλοποίησης.

Μέσα στον καθένα σας υπάρχει μια σύνδεση που σας καθορίζει ως άτομο. Αυτή είναι η σύνδεση σας με τον ανώτερο εαυτό σας. Παρόλο που κατά καιρούς μπορεί να τη νιώθετε αδύναμη, η σύνδεση υπάρχει πάντοτε μέσα στον καθένα σας. Στην πραγματικότητα, η σύνδεση αυτή καθορίζει το πού αρχίζει ένα άτομο και σταματά το άλλο. Χωρίς αυτή τη σύνδεση η ενέργεια θα έρεε ανεξέλεγκτα. Είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσουμε λέξεις για να περιγράψουμε αυτή τη σύνδεση, επειδή ο καθένας τη νιώθει διαφορετικά. Η καλύτερη περιγραφή γι΄αυτήν είναι η μια εσωτερική γνώση. Υπάρχουν φορές στη ζωή σας που έχετε πλήρη σύνδεση με τον ανώτερο σας εαυτό. Αυτές είναι εμπειρίες αναμνήσεων, που στην καρδιά σας τις αναγνωρίζετε ως αληθινές. Το να σας πει κάποιος άλλος ότι αυτό ήταν απλώς ένα όνειρο, ή φαντασία, δεν σας πτοεί, γιατί η αλήθεια είναι ριζωμένη βαθιά μέσα στην ψυχή σας. Αυτή είναι μια σύνδεση που μπορείτε να βιώνετε αρκετά συχνά.

Μπορείτε να ενισχύσετε τη σύνδεση σας με πρόθεση και πρακτική. Αυτή η σύνδεση είναι η εσωτερική σας δύναμη. Εξασκήστε την, και μάθετε να την εμπιστεύεστε. Πάντοτε θα συνδέεται με τη βιολογία σας σε ορισμένους τομείς. Έχουμε δώσει ασκήσεις που βοηθούν να εντοπίσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τομείς. Βρείτε πρώτα αυτές τις περιοχές της βιολογίας σας και παρατηρείστε τα αισθήματα εκεί. Είναι ακριβή βαρόμετρα και είναι τα φυσικά εργαλεία μέτρησης και διάκρισης. Εξασκηθείτε καλά σε αυτόν τον τομέα, γιατί αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο της διάκρισης στις δικές σας Συν-Δημιουργίες. Διαθέστε την ενέργεια σας μόνο σε εκείνες που συνηχούν με την καρδιά σας.

Διάβασε εδώ την Καθυστέρηση της Υλοποίσης. Γιατί αργούν όσα θέλεις να γίνουν; 

Υπάρχουν πολλά επίπεδα υλοποίησης. Η Συν-Δημιουργική διαδικασία είναι το επίπεδο όπου βάζεις τον εαυτό σου στη φυσική ροή της Συμπαντικής ενέργειας και επιτρέπεις στις υλοποιήσεις σου να έρθουν προς εσένα. Το Συν στη Συν-Δημιουργία είναι η κοινή προσπάθεια ανθρώπου και πνεύματος. Αφού η υλοποίηση αυτού του είδους περιλαμβάνει και το πνεύμα, είναι ένα είδος υλοποίησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για το ανώτερο καλό όλων των ενδιαφερομένων. Ο άνθρωπος έχει Ελεύθερη επιλογή στις υλοποιήσεις του, αλλά το πνεύμα έχει μια προδιάθεση προς το φως. Επομένως, όλες οι Συν-Δημιουργίες πρέπει να είναι για το ύψιστο καλό, αλλιώς απλά δε θα υλοποιηθούν.

Από το βιβλίο “Η ρομφαία του Μιχαήλ”
Στηβ Ρόθερ & Γκρουπ
Εκδόσεις Κρύων

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.