Ο Tony Robbins σε βάζει στον δρόμο των σωστών αποφάσεων

Κάθε φορά που κοιτάς τη ζωή σου όπως είναι, δεν θέλεις να ρωτήσεις τον εαυτό σου “Γιατί η ζωή μου είναι έτσι τώρα;” Και καταλήγεις στο συμπέρασμα πώς ό,τι κι αν έχω επιτύχει ή οτιδήποτε με κάνει δυστυχισμένο είναι το αποτέλεσμα των αποφάσεων που έχω πάρει.

Πολλές φορές οι φαινομενικά μικρές αποφάσεις ήταν και αυτές που διαμόρφωσαν απόλυτα το τις ζωές μας. Κάθε μια από αυτές είχε συγκεκριμένο αντίκτυπο και αποτέλεσμα.
Πόσοι από εσάς μπορείτε να σκεφτείτε μια απόφαση που πήρατε τα τελευταία 5, 10 ή 15 χρόνια που αν είχατε επιλέξει διαφορετικά, η ζωή σας τώρα θα ήταν εντελώς διαφορετική;

Εάν έρθετε σε ένα από τα σεμινάρια μου θα δείτε ότι επικεντρώνουμε και γινόμαστε αποτελεσματικοί γιατί δουλεύουμε μέρα νύχτα, ουσιαστικά και βαθιά και ξεριζώνουμε παλιές πεποιθήσεις,
Αν φεύγοντας από εκεί η ζωή σου αλλάξει για πάντα, σίγουρα δεν θα είμαι εγώ αυτός που έκανε την αλλαγή. Εγώ παρέχω το περιβάλλον, κάποιες στρατηγικές και κάποια εργαλεία αλλά ΕΣΥ είσαι που θα το κάνεις. Το μόνο που αλλάζει ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ είναι ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Ο Δημιουργός μας, ή όποιος ή ό,τι πιστεύεις ότι σου έδωσε το δώρο της ζωής, σου δίνει εμπειρίες. Όμως εσύ επιλέγεις τι θα κάνεις με όσα έρχονται στον δρόμο σου.

Αυτή είναι η πρόσκληση μου για εσένα: Διάλεξε καλά.

Ναι, είναι αλήθεια: Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον άνεμο, τη βροχή ή τις άλλες ιδιοτροπίες του καιρού. Αλλά μπορούμε να στρέψουμε τα πανιά μας προς τον άνεμο και να πλεύσουμε προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Τα βιβλία του Tony Robbins κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.