Τι είναι αυτό που φέρνει κοντά Harry και Meghan και τι είναι αυτό που τους δυσκολεύει;

Η συναστρία είναι ένα μεγάλο κομμάτι της αστρολογίας με τους δικούς της κανόνες και τη δική της δυναμική. Πολύ απλά, παίρνουμε τα ωροσκόπια δύο ανθρώπων και βλέπουμε πώς συνδέονται μεταξύ τους. Κάθε συναστρία έχει τις εύκολες όψεις της, όπου όλα κυλούν αβίαστα, και τις απαιτητικές όπου χρειάζεται προσπάθεια για να υπάρξει συνεννόηση.


Επίσης υπάρχουν οι όψεις που δείχνουν πόσο “εξυπηρετεί” ο ένας τον ανώτερο σκοπό του άλλου.
Υπάρχουν οι κλασικές όψεις ζευγαριού, δηλαδή αυτές που σχεδόν σίγουρα φέρνουν δυο ανθρώπους κοντά, και οι κλασικές όψεις έντασης, παγωμάρας ακόμα και χωρισμού.
Ας δούμε λοιπόν, τι γίνεται με τη συναστρία του πιο πουσυζητημένου ζευγαριού!

Και πάλι να θυμάσαι ότι ένα ωροσκόπιο είναι απλά ο χάρτης και όχι η ίδια η περιοχή.
Μπορεί να δείξει τα πάντα, όμως το πώς θα βιώσεις εσύ το “ταξίδι” σου στη συγκεκριμένη “περιοχή” είναι θέμα της δικής σου ελεύθερης βούλησης.

Η Μέγκαν Μαρλκ είναι Λέων με Σελήνη στον Ζυγό και Ωροσκόπο στον Καρκίνο.
Έχει τα γενέθλια της στις 4 Αυγούστου, πολύ κοντά στις μοίρες της έκλειψης που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Η έκλειψη είναι πάντα δείκτης αλλαγών. Έτσι, η Meghan Markl πέρασε από την κατάσταση της σχέσης σε γάμο.
Γι’ αυτό τον λόγο και δε χρειάζεται ποτέ κανείς να ανησυχεί (πολύ) για τις εκλείψεις. Οι αλλαγές που φέρνουν στη ζωή ενδέχεται να είναι και πολύ ευχάριστες.

Η Meghan έχει Σελήνη (οικογένεια, σπίτι, κατοικία, ρίζες) στον Ζυγό από την οποία πέρασε πριν λίγα χρόνια ο Ουρανός φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στη ζωή της. Αλλαγές που είχαν να κάνουν τόσο με τον τόπο κατοικίας της, την οικογένεια της, το συναίσθημα αλλά και με τη δημοτικότητα της.

Η Αφροδίτη της (αισθηματικά, χρήματα) είναι στην Παρθένο. Αυτή είναι και μια από τις πιο δύσκολες θέσεις για την Αφροδίτη. Όμως, όπως κάθε δύσκολη όψη, αν μάθεις να τη διαχειρίζεσαι σωστά, μπορεί να λειτουργήσει μα καλό τρόπο. Και να η απόδειξη!
Επιπλέον η Αφροδίτη της κάνει ένα θαυμάσιο τρίγωνο με τη Σελήνη στον Ταύρο του Harry και αυτό δείχνει όχι μόνο την αγνή αγάπη μεταξύ τους αλλά και μια φιλικότητα που θέλουν να έχουν.
Ακόμα και μια δύσκολη Αφροδίτη αν κάνει καλές όψεις με έναν προσωπικό πλανήτη του συντρόφου μας, η δυσκολία της μετριάζεται αρκετά.

Επιπλέον, ο Βόρειος Δεσμός της (ο προορισμός μας στη ζωή) είναι στο… βασιλικό ζώδιο του Λέοντα. Βέβαια, δεν παντρεύονται πρίγκιπα όσοι έχουν Βόρειο Δεσμό στον Λέοντα, όμως σκοπός αυτού του βόρειου Δεσμού είναι να ξεχωρίσεις από τους πολλούς και να γίνεις ο ένας ή η μια.

Ο Harry είναι ένα χαρισματικό και αξιαγάπητο άτομο. Παρθένος με Σελήνη στον σταθερό Ταύρο. Αγαπάει τις απολαύσεις, το φαγητό, τη σταθερότητα, το άγγιγμα, την πολυτέλεια, την ομορφιά, την αρμονία.

Η Αφροδίτη του -ο τρόπος που αγαπάει είναι στον Ζυγό. Μια από τις καλύτερες θέσεις στην οποία θα μπορούσε να είναι η Αφροδίτη.
Ξέρει να αγαπά, να μοιράζεται, να μην είναι φορτικός, να συναναστρέφεται με χάρη.
Ο Ουρανός, ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών, μόλις πέρασε από την Αφροδίτη του φέρνοντας την αντισυμβατική αυτή επιλογή συζύγου αλλά και την απόφαση για γάμο.

Ο Ωροσκόπος του στον Αιγόκερω, τον κάνει ανθεκτικό στις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες. Δείχνει κάπως πιεσμένα ή και δύσκολα παιδικά χρόνια, όμως καθώς περνάει ο Χρόνος-Κρόνος, η ζωή του και ο ίδιος γίνεται όλο και καλύτερος και πιο ανθεκτικός.

Τι λένε όμως τα δυο ωροσκόπια όταν τα φέρουμε το ένα πάνω στο άλλο για τη συναστρία;

Πρώτα από όλα έχουν ωροσκόπους σε Καρκίνο και Αιγόκερω. Αυτά τα ζώδια είναι συμπληρωματικά και πάντα μια τέτοια τοποθέτηση δείχνει ότι ο γάμος, η συνεργασία ή η φιλία θα πάνε καλά με τον έναν να σκέφτεται και να δρα για το καλό του άλλου.

Όμως τι γίνεται με την έλξη που νιώθουν μεταξύ τους;
Πρώτα από όλα, ο δικός της Πλούτωνας αγκαλιάζει σφιχτά έως ασφυκτικά τη δική του Αφροδίτη.
Αυτή από μόνη της είναι μια όψη πάθους και μια όψη που δείχνει ότι πρόκειται για μια βαθιά, βαριά, καρμική και έντονη σχέση. Λίγοι μπορούν να ξεφύγουν από αυτή την όψη. Ίσως και να είναι δύσκολο να χωρίσουν, αν το αποφασίσουν ποτέ.
Είναι μια όψη που δείχνει και σεξουαλικό πάθος που και από άλλες όψεις στη συναστρία τους δείχνουν ότι δε θα τους λείψει ποτέ.

Τα δυο φώτα (Ήλιος και Σελήνη) είναι σε όψη τετραγώνου. Θα έχουν κάποιες δυσκολίες και κυρίως στην καθημερινότητα και στη σχέση τους όμως το σημαντικό σε μια συναστρία είναι τα φώτα να σχηματίζουν όψεις. Και αυτοί το έχουν.

Ο καταλύτης Ουρανός που έκανε τη διαφορά

Ο πλανήτης Ουρανός έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη σχέση τους. Πρόκειται για μια σχέση και έναν γάμο πέρα από τα συνηθισμένα.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ουρανός και η Σελήνη τόσο του Harry όσο και της Meghan, πειράζουν ο ένας τον άλλον συνεχώς.
Αυτή είναι και η αιτία που οι δυο τους δύσκολα θα βαρεθούν μεταξύ τους αλλά και που σαν ζευγάρι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο.
Στη συνέντευξη που έδωσαν στον αρραβώνα τους ανέφεραν ότι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα και να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο με τις δράσεις τους. Και έχουν όλα τα αστρολογικά… εφόδια αυτό τους το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Επιπλέον, αυτές οι όψεις κάνουν τον έναν να ξυπνάει πάντα συναισθήματα στον άλλον ακόμα κι αν κάποιες φορές και αναπάντεχα ή εκρητικά.

Υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορείς να δεις, να παρατηρήσεις και να σκεφτείς για μια συναστρία όμως αυτά είναι από τα πιο σημαντικά.
Άλλωστε η ζωή δε θέλει πολλή ανάλυση! Θέλει πάθος και στόχους.
Και το ζευγάρι Harry-Meghan τα έχει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.
Μακάρι να τα χρησιμοποιήσουν για να γευτυχήσουν αλλά και για να κάνουν τη διαφορά σε αυτόν τον κόσμο.

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.