Ήταν κάποτε ένας άνθρωπος που απλά βγήκε μια βόλτα. Περπατώντας, εντελώς τυχαία βρήκε τον δρόμο που τον οδήγησε στον παράδεισο…

Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ τυχερός γιατί ενώ συνέχιζε να είναι ζωντανός βρέθηκε στον παράδεισο. Αφού περπάτησε και θαύμασε όσα είδε ένιωσε να πεινάει πραγματικά. Και ευχήθηκε να είχε φαγητό να φάει. Εκείνες τις στιγμές σκέφτηκε όλα τα φαγητά που έχει δοκιμάσει στη ζωή του και του άρεσαν πραγματικά. Και τότε ξαφνικά και θαυμαστά αυτά τα φαγητά και άλλα πολλά εμφανίστηκαν μπροστά του και ξεκίνησε να τρώει.

Μετά ένιωσε μια μεγάλη δίψα. “Αχ, και να είχα κάτι να πιω”. Και τότε σκέφτηκε όλα αυτά που υπάρχουν και θα μπορούσαν να τον ξεδιψάσουν. Και ξαφνικά και θαυμαστά εμφανίστηκαν μπροστά του όλα αυτά που είχε φανταστεί και ακόμα περισσότερα. Και ήπιε και τα χάρηκε.

Με λίγο αλκοόλ να κυλάει στο αίμα του σκέφτηκε τι είχε συμβεί. “Μα είναι δυνατόν αυτό που συνέβη; Μάλλον θα υπάρχουν φαντάσματα εδώ που τα κάνουν αυτά.” Και τότε εμφανίστηκαν φαντάσματα που άρχισαν να τον καταδιώκουν.

“Θα με σκοτώσουν” είναι το επόμενο που σκέφτηκε αυτός ο άνθρωπος και τελικά, είχε δίκιο. Τον σκότωσαν…

“Η μεγαλύτερη μου ευχή είναι να καταλάβει ο κάθε άνθρωπος πως ο ίδιος είναι Δημιουργός και όχι απλά ένα δημιούργημα. Ο καθένας έχει τη δύναμη να δημιουργήσει τον κόσμο του”, λέει ο Sadhguru!

Στο video How to Manifest What You Really Want ο Sadhguru λέει πολλά περισσότερα από αυτή την ιστορία…

 

Καίτη Φαρμάκη 

 

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα