Την 1η Αυγούστου γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα!
Μια Νέα Σελήνη γεμάτη με λάμψη και με όρεξη για χαρά, διασκέδαση αλλά και σεξ. Γιατί, πώς αλλιώς θα εκτονωθεί τόση φωτιά αν όχι με σεξ και δημιουργικότητα;
Όμως, επειδή σε κάθε παραμύθι υπάρχει και ένας… δράκος, θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο παραπάνω τις εντάσεις, τις ρήξεις, τον εγωισμό και την υπερβολική ορμή!

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα κορυφώνεται την 1η Αυγούστου στις 6:12 το πρωί. Επηρεάζει:

 

Λέοντες γεννημένους 30/7 – 2/8

Ταύρους γεννημένους 27 – 30/4

Σκορπιούς γεννημένους 28 – 31/10

Υδροχόους γεννημένους 27 – 30/1

 

και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις 6-10 μοίρες  των παραπάνω ζωδίων.

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία: 

  • Να χαρούμε και να το δείξουμε
  • Να προβάλουμε τα ταλέντα μας
  • Να προβάλουμε οτιδήποτε μας κάνει ξεχωριστούς
  • Να φωτιστούμε διώχνοντας τα σκοτάδια από την ψυχή και τη ζωή μας
  • Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας
  • Να υπερασπιστούμε με πάθος οτιδήποτε είναι δίκαιο
  • Να εκφράσουμε κάθε συναίσθημα του με τον πιο μεγαλειώδη τρόπο
  • Να βάλουμε ως προτεραιότητα στη ζωή μας ό,τι μας παθιάζει δημιουργικά
  • Να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας
  • Να ελευθερώσουμε και να δώσουμε πολλή χαρά στο παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας

Κριός

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι σαν να γίνεται για να ευχαριστήσει εσένα και μόνο! Με τόσους πλανήτες στον Λέοντα, Ήλιο, Σελήνη, Άρη και Αφροδίτη, παίρνεις φωτιά στα ερωτικά σου. Οι αδέσμευτοι Κριοί θα το ζήσετε πολύ έντονα έχοντας πολλές πολλές κατακτήσεις και παρτάροντας ατελείωτα.
Επειδή όμως η πολλή φωτιά φέρνει και αρκετές εντάσεις, προσοχή σε τσακωμούς και απρόσμενες ρήξεις με τα παιδιά σου ή με ανθρώπους με τους οποίους φλερτάρεις αυτό το διάστημα.

Ταύρος

Όλοι οι Ταύροι, αλλά ειδικά οι γεννημένοι τον Απρίλιο δεν θα καλοπεράσετε με αυτή τη Νέα Σελήνη και με τόσους πλανήτες, Ήλιο, Σελήνη, Άρη και Αφροδίτη, στον Λέοντα να κοντράρονται με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Θα υπάρξουν εντάσεις στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Ρήξεις, παροδικές ή πιο μόνιμες, με μέλη της οικογένειας ενώ κάποιες ζημιές στο σπίτι θα σας χαλάσουν την ηρεμία και την ανάγκη για χαλαρές διακοπές.
Πολύ πιθανό να έχετε και απρόσκλητους επισκέπτες. Το αναφέρω γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δεν σας αρέσουν οι… εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Έρχεται με πρωτόγνωρη ορμή αλλά δεν θα σε ταλαιπωρήσει με σοβαρά θέματα η Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Αυτή η νέα Σελήνη θα σου δώσει τη φόρα που χρειάζεσαι για να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις με πάθος. Πολλή σκέψη, πολλή συζήτηση και πολλές ιδέες σε ένα μυαλό που δεν θα σταματήσει να τρέχει με 100.
Ασφαλώς και θα χρειαστεί να προσέξεις κάποια πράγματα. Προσοχή στο πόσο γρήγορα ή στο πόσο απερίσκεπτα οδηγείς. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν στον δρόμο. Και τέλος, προσοχή σε σχέσεις με τα αδέλφια σου ή με γείτονες. Αν προσέξεις αυτά τα θέματα, ο Αύγουστος θα περάσει μια χαρά για εσένα.

Καρκίνος

Αφού πέρασε ο Ιούλιος με τις εκλείψεις του στο κεφάλι σου, πάρε μια βαθιά αναπνοή και απόλαυσε τον Αύγουστο, ακόμα και με τα προβληματάκια του. Αφού έκανες τα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου, τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Έρχονται έξοδα που δεν τα περίμενες κι αυτό σου προκαλεί αρκετή ένταση και άγχος.
Όμως, ακριβώς επειδή θα υπάρχει αρκετή κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών, θυμήσου ότι τώρα είναι ευκαιρία να διεκδικήσεις αυξήσεις ή έσοδα.
Ζήτα και θα σου δοθεί, με λίγα λόγια!

Λέων

Είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος για εσένα αλλά και με αρκετό τρέξιμο σε κάθε τομέα της ζωής σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις τόση ενέργεια που θεωρείς τον εαυτό σου ακούραστο, ανίκητο και ακαταμάχητο. Όμως είναι όντως έτσι; Η αλήθεια είναι ότι έχεις και θα έχεις τόση ενέργεια που, όντως, θα καταφέρεις πολλά, όμως θα έχεις και μεγάλη νευρικότητα και υπερδιέγερση.
Χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο καθώς η ένταση και οι ρήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα εξαιτίας του υπέρμετρου ενθουσιασμού ή της υπερβολικής ενέργειας σου.
Όμως, σε κάθε περίπτωση, η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σού δίνει την ευκαιρία να κάνεις άμεσα μια νέα αρχή στη ζωή σου σε ό,τι σε αφορά προσωπικά.
Ανακάλυψε τον νέο σου εαυτό, λοιπόν!

Παρθένος

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που αντί να έχει ενέργεια θα νιώθει πιο κουρασμένο από ποτέ, αυτό είναι το δικό σου ζώδιο. Οπότε, καλό είναι να ξεκουραστείς όσο μπορείς αλλά και να μην δώσεις σημασία, όσο γίνεται, στα άγχη και στους φόβους σου που θα ξεπηδάνε από μέσα σου εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν θα έχεις διάθεση για βόλτες ή συναναστροφές και ενώ αυτό που χρειάζεσαι είναι ξεκούραση, θα δυσκολευτείς πολύ για να βρεις ηρεμία.
Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο που σε αφορά αυτόν τον μήνα αλλά σύντομα θα μάθεις όλα όσα ειπώθηκαν ή έγιναν πίσω από την πλάτη σου. Προσοχή στην υγεία σου.
Από τις 23 Αυγούστου και μετά ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο θα σου δώσει την ενέργεια και την ώθηση που τώρα νιώθεις ότι σου λείπει.

Ζυγός

Γενικά με τους Λέοντες τα πηγαίνεις μια χαρά. Έτσι και αυτή η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δεν θέλει να σε ταλαιπωρήσει πολύ. Το καλό είναι ότι θα γνωρίσεις πολλούς καινούργιους φίλους. Θα είναι ένας Αύγουστος που θα θέλεις να είσαι με τους καινούργιους και γεμάτους ενέργεια φίλους σου. Η μόνη παγίδα είναι ότι ο Άρης βάζει το δικό του… μπουρλότο στις φιλικές σου σχέσεις.
Έτσι, οι εντάσεις με παλιούς και καινούργιους φίλους, οι τσακωμοί και οι ρήξεις είναι στο πρόγραμμα. Όλο αυτό μπορεί να εκτονωθεί αν κάνετε όλοι μαζί κάτι που θα “κάψει” την υπερβολική ενέργεια φέρνοντας και πάλι την ισορροπία που τόσο επιθυμείς.

Σκορπιός

Όλοι κρα και εσύ τσίου αυτόν τον Αύγουστο. Όλοι θα ξεκουράζονται και εσύ θα ασχολείσαι με θέματα καριέρας. Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ, κυρίως μέχρι και τις 23 Αυγούστου, κάνοντας σε να μην απολαύσεις ξεκούραστες ή ανέμελες διακοπές.
Θα υπάρχει αρκετή ένταση που θα προκληθεί είτε από την πολλή δουλειά που θα προκύψει ξαφνικά είτε από διαφωνίες και συγκρούσεις για επαγγελματικά θέματα. Τώρα, πιο πολύ από ποτέ, θα θέλεις να ασχοληθείς όλα τα επαγγελματικά σου.
Να προσέχεις ιδιαίτερα τις ρήξεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο.

Τοξότης

Το ξέρεις ότι ο Λέων σε αγαπάει ιδιαίτερα, έτσι δεν είναι; Αυτή η Νέα Σελήνη, αλλά και η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, δεν θέλουν να σε ταράξουν ιδιαίτερα. Το καλό είναι ότι ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά από καιρό και έτσι οι υποθέσεις σου ξεκινούν να κινούνται και πάλι.
Αν και τα οικονομικά σου εξακολουθούν να… δέχονται χτυπήματα, η διάθεση σου φτιάχνει, όπως και η φιλοσοφία για τη ζωή σου.
Τώρα είναι ευκαιρία να κυκλοφορήσεις, να μετακινηθείς, να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να μορφωθείς. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις, είναι εντάσεις με συγγενείς ή με άτομα από το εξωτερικό. Και κάποια προσοχή αν ταξιδέψεις στο εξωτερικό.

Αιγόκερως

Τα καλά νέα είναι ότι η λίμπιντο σου θα γνωρίσει μεγάλες δόξες αυτόν τον μήνα. Θα θέλεις να έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου και να νιώσεις ότι έχετε μια βαθιά και ουσιαστική σχέση.
Τα δύσκολα νέα είναι ότι παλιές πληγές, παλιά θέματα, παλιά λάθη, πάθη, χρέη και παλιές υποθέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε παιδέψουν κυρίως ψυχολογικά. Θα σκεφτείς πολύ τα γιατί έτσι ώστε να βρεις μια άκρη για να μπορέσεις να προχωρήσεις.
Ο Αύγουστος, γενικά, είναι ένας καλό μήνας για τα οικονομικά σου. Βεβαίως και θα έχεις έκτακτα έξοδα όμως είναι και ο μήνας των έκτακτων εσόδων.
Οπότε, σεξ και χρήμα θα δώσουν τη δική τους χροιά στον Αύγουστο. Μα ποιος είσαι;;;;

Υδροχόος

Με ένα αχ στην άκρη των χειλιών σου θα είσαι αυτόν τον μήνα. Οι τόσοι πλανήτες, Ήλιος, Σελήνη, Άρης, Αφροδίτη στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο του Λέοντα, φέρνουν όλη την ενέργεια της φωτιάς στις πιο στενές σου σχέσεις και συνεργασίες. Νέα ξεκινήματα, νέες σημαντικές γνωριμίες αλλά και εντάσεις ακριβώς σε αυτόν τον τομέα. Όμως υπάρχει και αρκετή κούραση. Οι άλλοι σε εξουθενώνουν με συμπεριφορές ή απλά με το να… υπάρχουν.
Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή για όλο τον Αύγουστο οι γεννημένοι τον Ιανουάριο τόσο σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ιχθείς

Δεν πρέπει να έχεις κανένα παράπονο από το καλοκαίρι του 2019. Όταν οι περισσότεροι παιδεύονταν εσύ έλυνες τις υποθέσεις σου σαν να έκανες μια βόλτα στην παραλία. Η Νέα Σελήνη αλλά και τόσοι πλανήτες στον Λέοντα σχεδόν σε υποχρεώνουν να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με το καθημερινό σου πρόγραμμα αλλά και με την υγεία, τη διατροφή και την άσκηση σου. Ίσως χρειαστεί, ναι μέσα στον Αύγουστο, να τακτοποιήσεις πολλές εργασιακές εκκρεμότητες, όμως μικρό το κακό.
Ίσως να υπάρξουν εντάσεις με συναδέλφους.
Μόλις λύσεις όλες τις μικρές και εμγάλες εκκρεμότητες που θα προκύψουν αναπάντεχα, θα περάσεις μια χαρά αυτόν τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού του 2019!
Και πάλι, μπράβο για την τύχη αυτό το καλοκαίρι.

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.