από την Καίτη Φαρμάκη

Λίγο πριν να τελειώσει το ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα έχουμε μια Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου που μας βοηθάει να πάρουμε μια ανάσα. Καθώς δεν ήταν και το πιο ανέμελο καλοκαίρι της ζωής μας, με αυτή η Νέα Σελήνη είναι σαν να μας χαρίζει το σύμπαν μια δόση ενέργειας, αισιοδοξίας και τύχης. Όχι ότι πρόκειται για μια Νέα Σελήνη χωρίς εμπόδια όμως καμία σχέση με τα κύματα που παλέψαμε και με τα θέματα που ξεπεράσαμε ή ξεπερνάμε!

Κριός

Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο έως και τις 7 Ιανουαρίου είσαι σε μια διαρκή ένταση, δράση και πολεμική διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις όλο αυτό το διάστημα είναι να μην υποκύπτεις στον θυμό και την παρορμητικότητα και να κάνεις καλή διαχείρηση της ενέργειας που έχεις. Και βέβαια, να εκτονώνεσαι με τρέξιμο, γυμναστική ή και σεξ!

Τα καλά νέα είναι ότι η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε πολύ καλή όψη με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο σού δίνουν όλη την ενέργεια αλλά και την καλή τύχη που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Τι θέλεις να ξεκινήσεις προκειμένου να δείξεις τα ταλέντα σου; Τι καινούργιο μπορείς να κάνεις σε σχέση με τα παιδιά σου; Τι μπορείς να κάνεις για να διασκεδάσει η ψυχή σου λίγο περισσότερο; Το ξέρεις ότι μπορείς με αυτή τη Νέα Σελήνη να φωτίσεις τη ζωή των ανθρώπων γύρω σου;

Να θυμάσαι ότι τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να φλερτάρεις και να το χαρείς όσο λίγοι.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι κοντά στις 16 Απριλίου.

Ταύρος

 

Ποτέ δεν αισθάνεσαι θαύμα με τον Ήλιο να είναι στον Λέοντα, πάντα κάτι σε ενοχλεί, κάτι σε πιέζει και σε αγχώνει Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε τέτοια εποχή ένα οικογενειακό ή ένα θέμα με το σπίτι σου σε απασχολεί έντονα.

 

Από όλα τα ζώδια, το δικό σου και ένα-δυο ακόμα θα βιώσετε αυτή τη Νέα Σελήνη με κάποια πίεση παραπάνω.

 

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν καινούργια δεδομένα σε ό,τι αφορά στο σπίτι σου. Μια πώληση, μια μετακόμιση, μια επισκευή, άνθρωποι που μπορεί να μείνουν μαζί σου ή να φύγουν από το σπίτι ενώ κάτι που αφορά το σπίτι σου ως ακίνητο θα σε απασχολήσει πιεστικά.

 

Επειδή όμως σπίτι δεν είναι μόνο το οίκημα αλλά και οι άνθρωποι μας, πολύ πιθανό να υπάρξει ανάγκη να φροντίσεις μέλη της οικογένειας.

 

Η Νέα Σελήνη, με τα καλά και τα πιεστικά της, αφορά κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 17 Μαΐου.

 

Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο φέρνει ωραία νέα, γλυκιές συζητήσεις, ζεστά λόγια και εξομάλυνση σχέσεων ειδικά με τα αδέλφια.

Δίδυμοι

Αυτό που όλοι οι Δίδυμοι αγαπάτε να κάνετε πιο πολύ από όλα, αυτό και θα ζήσετε με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα.

Η επικοινωνία σου θα… πάρει φωτιά. Έτσι κι αλλιώς, αυτό το διάστημα με τον κυβερνήτη σου Ερμή στον Λέοντα τα μεγάλα και τα καλά λόγια τα έχεις στο τσεπάκι σου.

Τώρα θα διαπιστώσεις πόσο καλά θα σε καταλαβαίνουν και θα τους καταλαβαίνεις.

Πες αυτά που θέλεις, γράψε, τηλεφώνησε, συζήτησε για τις ιδέες σου, τα σχέδια και τις σκέψεις σου, κάνε συναντήσεις με τα αδέλφια σου.

Παράλληλα, θα έχεις τρελή όρεξη και ενέργεια για να κάνεις μικρές αποδράσεις, εκδρομές ή και βόλτες. Τώρα είναι σαν να έχεις βρει την ιδανική εξίσωση ανάμεσα στην κίνηση και την ξεκούραση.

Επιπλέον, αυτό το διάστημα και μέχρι και τις Σεπτεμβρίου τα οικονομικά σου δέχονται τα χάδια της Αφροδίτης στον Καρκίνο, οπότε, μην κάνεις παρορμητικές σπατάλες. Κάνε κινήσεις που θα σε κάνουν να κερδίσεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι για νέα ξεκινήματα στην επικοινωνία ή για να αποκτήσουν ένα νέο μεταφορικό μέσον είναι οι γεννημένοι κοντά στις 17 Ιουνίου.

Καρκίνος

 

Κάθε Νέα Σελήνη σε αφορά καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Σελήνη, έχει πάντα δουλειά να κάνει.

 

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα κάτι καλό συμβαίνει στα οικονομικά σου. Ίσως σύντομα να υπάρξει μια νέα πηγή εσόδων, ίσως να δεις χρήματα να μπαίνουν και να μένουν στον λογαριασμό σου.

 

Όμως, ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η Νέα Σελήνη θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που τόσο χρειάζεσαι. Θα υπάρξει ένα γεγονός που θα σε κάνει να αισθανθείς περισσότερη ασφάλεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

 

Το σίγουρο είναι ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις κινήσεις που θα κάνουν το πορτοφόλι σου και τον τραπεζικό σου λογαριασμό να πάρουν μια ανάσα.

 

Εντωμεταξύ, με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο έως και τις 6 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να μην κάνεις κινήσεις και αγορές που θα σε ομορφύνουν κι άλλο.

 

Η γοητεία σου είναι στα ύψη οπότε αν θέλεις να διασκεδάσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες ώστε μελλοντικά να δημιουργήσεις σχέση, τώρα είναι η ευκαιρία.

Λέων

Στο δικό σου ζώδιο γίνεται η Νέα Σελήνη του Αυγούστου και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να αφήσεις για λίγο την ξαπλώστρα, την καρέκλα, την αδράνεια και να ενεργοποιηθείς.

Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, είναι η ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή, να βάλεις νέους στόχους και να τους υλοποιήσεις, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, με την αυτοφροντίδα και γενικότερα με την εξέλιξη σου.

Μπορείς τώρα να κλείσεις τα μάτια σου, να οραματιστείς τον καινούργιο σου εαυτό και να κάνεις μια νέα αρχή.

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου σου δίνει ευκαιρίες, ενέργεια και ευστροφία για να τα πετύχεις όλα αυτά.

Παράλληλα, σου φέρνει και κάποια εμπόδια και δυσκολίες που τελικά θα σε κάνουν πιο δυνατό και περισσότερο αποφασισμένο για να ζήσεις το A NeW Me σχέδιο σου.

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αλλάξεις ό,τι θέλεις και στην εμφάνισή σου.

Κρυφές ερωτικές υποθέσεις αυτό το διάστημα.

Από τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι κοντά στις 19 Αυγούστου.

Παρθένος

 

Και ενώ όλοι νιώθουν κάπως καλύτερα και με περισσότερη ενέργεια εσύ το μόνο που θέλεις είναι να κοιμηθείς, να αποτραβηχτείς, να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα και ραντεβού που θα τα ξέρεις μόνο… εσύ. Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σε ανησυχεί.

 

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου πραγματοποιείται στο πιο σκοτεινό και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σου και γι’ αυτό χρειάζεσαι κάποιο χρόνο για να λύσεις εσωτερικά θέματα και για να τα βρεις με τον εαυτό σου.

 

Τώρα είναι η ευκαιρία να γιατρέψεις πληγές του παρελθόντος, να κάνεις κινήσεις που δεν θέλεις να μαθευτούν, να κάνεις ψυχανάλυση και κυρίως να κάνεις μια βουτιά μέσα σου για να ανακαλύψεις τραύματα αλλά και θαύματα. Δώσε προσοχή στα όνειρα και τη διαίσθηση σου.

 

Το καλό είναι ότι, παρά την εσωστρέφεια που νιώθεις, ο κυβερνήτης σου Ερμής, που είναι στον Λέοντα, κάνει μια καλή όψη και με τον Άρη

και μαζί δεν σου δείχνουν απλά το φως στην άκρη του τούνελ, αλλά σου δίνουν και την ενέργεια να το φτάσεις πιο σύντομα και πιο… χαμογελαστά!

Ζυγός

Νέοι φίλοι, νέα σχέδια, νέα όνειρα, νέοι followers! Σε όποια φάση ζωής κι αν βρίσκεσαι η Νέα Σελήνη του Αυγούστου φυσάει σαν ένα ωραίο απαλό αεράκι στη ζωή σου και φέρνει ωραία νέα και ωραίους νέους ανθρώπους.

Καθώς με τον Άρη στον Κριό έως και τον Ιανουάριο γίνονται τρελά ξεκαθαρίσματα στις πιο στενές σου σχέσεις, αυτό το… αεράκι χρειάζεται να το δεχτείς με χαμόγελο και να το εκμεταλλευθείς.

Η Νέα Σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα οτιδήποτε έχει να κάνει με συλλογική δουλειά και συνεργασίες για έναν κοινό σκοπό.
Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις νέα όνειρα και να βάλεις νέους στόχους.

Κάνε όνειρα σαν ένα Λιοντάρι: δηλαδή, μην βάλεις όρια στη φαντασία σου. Βρες τι σε εμπνέει και τι σε κινητοποιεί και θα βρεις την κατάλληλη ομάδα για να το κάνεις πραγματικότητα.

Extra πληροφορία: αυτό το διάστημα και μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο και αυτό σε κάνει πραγματικά περισσότερο ευαίσθητο, περισσότερο φροντιστικό στις σχέσεις σου, ενδεχομένως και -ακόμα περισσότερο- αναποφάσιστο.

Τέλος, σημείωσε ότι τώρα είναι ευκαιρία για να υπάρξει μια αύξηση στον μισθό σου.

Από τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι κοντά στις 19 Οκτωβρίου. 

Σκορπιός

 

Μα τι κάρμα είναι αυτό;;;; Όλοι να ξεκουράζονται το καλοκαίρι και εσύ να έχεις το μυαλό σου στη δουλειά!

 

Η αλήθεια είναι ότι με τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου στον Λέοντα είναι σαν να ανοίγει μια πόρτα στα επαγγελματικά σου.

 

Ίσως να υπάρξει μια πρόταση για μια καινούργια δουλειά, ασχολία ή καριέρα. Ίσως να αποφασίσεις να κάνεις κάτι δικό σου. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

 

Πάντως να είσαι έτοιμος να ακούσεις και κάποια μπράβο καθώς τώρα θα λάβεις την αναγνώριση για κάτι που έχεις πετύχει.

Βέβαια, όλα αυτά δεν θα γίνουν σαν να πηγαίνεις μια βόλτα στην εξοχή. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν εντάσεις, δυσκολίες, θυμός, αντιπαράθεση, κούραση. Αλλά ποιος Σκορπιός κόλλησε ποτέ σε κάτι από τα παραπάνω για να κολλήσεις εσύ τώρα;

 

Θυμήσου ότι είναι μια σημαντική εποχή για εξέλιξη. Οπότε, ακόμα και αν δεν νιώθεις σούπερ, προσποιήσου ότι είσαι και η επιτυχία θα ακολουθήσει.

 

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σού δίνει την αισιοδοξία που μπορεί να σου λείπει.

 

Προσοχή σε μεγάλα άτομα της οικογένειας και στις σχέσεις σου με άτομα εξουσίας.

 

Η Νέα Σελήνη με τα δύσκολα και τα καλά της επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους κοντά στις 19 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Αν υπάρχει αστρολογικός παράδεισος μάλλον τον ζεις αυτό το διάστημα.

Με τον Ήλιο στον Λέοντα έχεις πολλούς λόγους για να αλλάξεις κοσμοθεωρία και φιλοσοφία.

Με τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή στον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, να ξεκινήσεις σπουδές, να βγεις κερδισμένος σε νομικά θέματα ή να ασχοληθείς με ταξίδια ή τουρισμό.

Τώρα μπορείς να διαβάσεις, να παρακολουθήσεις σεμινάρια και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να ανοίξουν οι ορίζοντες σου.

Πιθανώς να περίμενες κάτι πιο φαντασμαγορικό όμως μην ξεχνάς όλες οι πραγματικά επιτυχημένες αλλαγές ξεκινάνε από μέσα μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από τη Νέα Σελήνη είναι οι γεννημένοι κοντά στις 18 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο κάτι καλό ενδέχεται να προκύψει στα οικονομικά σου ή σε θέματα με εφορίες, δάνεια, διακανονισμούς.

Με τον Άρη στον Κριό το ένα φλερτ διαδέχεται το άλλο και μπράβο σου. Πέρασε καλά γιατί το αξίζεις!

Αιγόκερως

 

Φτιάξε καφέ να τα πούμε. Όποια κι αν είναι η ημερομηνία γενεθλίων σου δεν έχεις περάσει και το πιο άνετο καλοκαίρι της ζωής σου με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα αλλά και τον Δία στο δικό σου ζώδιο.

 

Εντωμεταξύ μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου (!) ο Άρης από τον Κριό θα σφυροκοπάει τα οικογενειακά σου θέματα, οπότε δείξε ψυχραιμία και χάρισε αγάπη μήπως βρείτε άκρη και λύσεις.

 

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου φέρνει καλά νέα σε ό,τι έχει να κάνει με δάνεια, διακανονισμούς, εφορία, τράπεζες αλλά και με τα οικονομικά του συντρόφου σου. Μπορείς να βγεις κερδισμένος και σε κληρονομικά θέματα.

 

Το ωραίο με αυτή τη Νέα Σελήνη είναι ότι θα ξυπνήσει μέσα σου ο… τίγρης! Θα νιώσεις και πάλι έτοιμος να χαρείς το σεξ, να πάρεις δυνάμεις, να αναζωογονηθείς, να ενωθείς με το άλλο σου μισό με έναν ουσιαστικό τρόπο.

 

Δεν θα έρθουν τώρα στη ζωή σου συγκλονιστικά νέα ξεκινήματα όμως και όλα τα παραπάνω δεν τα λες και λίγα!

 

Σημείωσε ότι το κερασάκι στην τούρτα σου είναι η Αφροδίτη στον Καρκίνο που μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου με ένα της χαμόγελο διώχνει τους τσακωμούς μακριά.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές περιόδους όλου του χρόνου για εσένα. Και αυτό γιατί έχεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στις πιο σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου.

Μια πρόταση, μια απόφαση, μια νέα πόρτα που ανοίγει.

Ίσως να κάνεις ή να δεχτείς μια πρόταση γάμου ή μια πρόταση για μια νέα συνεργασία.

Πιθανώς να ενώσεις τις δυνάμεις σου με έναν συνέταιρο ή με έναν πρώην ανταγωνιστή σου. Μια νέα συνεργασία ή μια νέα σοβαρή σταθερή σχέση ξεκινάει.

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου σε συνδυασμό με τον Άρη στον Κριό σού δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη και ενέργεια για να κάνεις όσα χρειάζεται προκειμένου να προχωρήσεις, να εξελιχτείς και και να… ξεκολλήσεις.

Κάνε τώρα τα βήματα και τις κινήσεις σου.

Από τον Δεκέμβριο, ο μεγάλος κριτής, ο Κρόνος έρχεται στο δικό σου ζώδιο και θα νιώσεις και εσύ το βάρος, την πίεση και τον έλεγχο που φέρνει μαζί του. Οπότε, τώρα κάνε όσα χρειάζεται για να χαρείς και να εξελιχθείς ώστε να σε βρει σε μια καλή κατάσταση.

Από τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζεστε κυρίως οι γεννημένοι κοντά στις 16 Φεβρουαρίου.

Ιχθείς

 

Η επόμενη Νέα Σελήνη τον Σεπτέμβριο θα είναι εξαιρετικά σημαντική για το δικό σου ζώδιο. Καλό θα είναι, όμως, από τώρα να προετοιμάσεις το έδαφος, το σώμα, τον οργανισμό σου και τις συνθήκες για όσα πρόκειται να έρθουν σύντομα.

 

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στον Λέοντα σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου.

 

Βάλε σε μια νέα τάξη τη ζωή, τα συρτάρια και το σπίτι σου. Φρόντισε την υγεία σου. Κάνε μια καλύτερη και πιο καθαρή διατροφή. Ξεκίνα να γυμνάζεσαι για να πετάξεις τοξίνες και κιλά.

 

Ήδη έχει όση βοήθεια χρειάζεσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο ακόμα κι αν σου φαίνεται… απίθανο.

 

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο έως τις 6 Σεπτεμβρίου σου δίνει πολλούς πόντους ώστε να ξεπεράσεις όλους τους άλλους στο φλερτ, στη δημιουργία και σε κάθε είδους παιχνίδι.

 

Λίγη προσοχή στα οικονομικά σου μέχρι και τον Ιανουάριο (!) καθώς τα έξοδα σου δεν μαζεύονται τα άτιμα…

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα