από την Καίτη Φαρμάκη

Στα μέσα του μυστήριου μήνα Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η Νέα Σελήνη στο μυστήριο ζώδιο του Σκορπιού. Κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί και μια νέα αρχή. Όμως τι συμβαίνει όταν αυτή η νέα αρχή γίνεται σε ένα ζώδιο που αγαπά το σκοτάδι, τη βουτιά στο υποσυνείδητο, που ψάχνει την ουσία και που ζει για την αναγέννηση που ακολουθεί τον αναπόφευκτο “θάνατο”;
Είναι όλα κόντρα ή μήπως υπάρχει φως στο σκοτάδι;

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 15 Νοεμβρίου στις 7:07 το πρωί. Αν συνδυάσεις το ότι στην αριθμολογία το 7 είναι ο κατεξοχήν μοναχικός αριθμός τότε ίσως να σκεφτείς ότι κάποιος εκεί επάνω καταλαβαίνει τι μοναξιές περνάμε αυτό το διάστημα και για να χαμογελάσουμε μας στέλνει μια Νέα Σελήνη μυστήρια μεν, ελεύθερη από δύσκολες όψεις δε.

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου με τις καλές της όψεις είναι μια καλή ευκαιρία για κάθε ζώδιο να γεμίσει μπαταρίες για να αντιμετωπίσει τον νέο κύκλο εκλείψεων που ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου.

Από τη Νέα Σελήνη επηρεάζονται κυρίως: 

 

Σκορπιοί γεννημένοι κοντά στις 15 Νοεμβρίου

 

Ταύροι γεννημένοι κοντά στις 14 Μαΐου

 

Καρκίνοι γεννημένοι κοντά στις 15 Ιουλίου

 

Ιχθείς γεννημένοι κοντά στις 13 Μαρτίου

 

Λέοντες γεννημένοι κοντά στις 16 Αυγούστου

 

Υδροχόοι γεννημένοι κοντά στις 13 Φεβρουαρίου 

 

και όσοι έχετε Σελήνη, Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις 21-25 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δεν σε επηρεάζει άμεσα όμως γίνεται σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που φέρνει βαθιές και μεταμορφωτικές αλλαγές.

Για αρχή, θα δεις αλλαγές στα οικονομικά που διαχειρίζεσαι με άλλους: κοινό ταμείο στο σπίτι, δάνεια, εφορίες, διατροφές, επενδύσεις. Τις αλλαγές αυτές πιθανώς να τις κινήσεις εσύ καθώς θέλεις κάτι να βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Σε άλλα νέα, θα αποφασίσεις ότι το σεξ είναι κάτι που χρειάζεσαι στη ζωή σου για να ανανεωθείς και να ενωθείς με ουσία με ένα άλλο άτομο. Αφήνεις πίσω ό,τι σε κρατάει καθώς θέλεις επιτέλους να το ζήσεις.

Βέβαια, το πιο σημαντικό νέο είναι ότι στις 14 Νοεμβρίου ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Άρης, επανήλθε μετά από μήνες σε ορθή πορεία και έτσι εσύ ξαναβρίσκεις την ορμή, την ενέργεια και το… νεύρο σου και μαζί και τον εαυτό σου.

Κάνε βαθιές αλλαγές, άφησε πίσω ενδοιασμούς, φόβους και ντροπές, ασχολήσου με εκκρεμότητες και αυτή η υπόγεια Νέα Σελήνη θα φέρει στην επιφάνεια τους θησαυρούς σου.

Ταύρος

Μα δες καιρό που διάλεξε το νέο φεγγάρι να φέρνει νέες αρχές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όμως δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία το γεγονός ότι είσαι -και εσύ- κλεισμένος στο σπίτι. Ακόμα και έτσι ένας νέος κύκλος ανοίγει στον τομέα που έχει να κάνει με τις πιο στενές σου σχέσεις και τις πιο σημαντικές συνεργασίες σου. Ακόμα και ένας γάμος είναι στα πιθανά σενάρια.

Δεν ξέρω πόσο το νιώθεις όμως είσαι σε μια καλή φάση με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Ζυγό, σε ένα ζώδιο που σου δίνει ισχύ. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος Απριλίου αγκάλιασε τις αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός γιατί διαφορετικά θα σου τις φέρει κατακέφαλα.

Η Νέα Σελήνη είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση που έχεις ήδη ή για να αλλάξεις κάτι σε μια συνεργασία που σε αφορά άμεσα. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σταθερό στη ζωή σου τότε ανοίγει ο δρόμος για να δημιουργηθεί. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και διάθεση για νέα αρχή όσο κι αν αυτή πρόκειται να σε ξεβολέψει.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15 Νοεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα που αφορούν σε διατροφή, άσκηση, καθημερινό πρόγραμμα, υποχρεώσεις. Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο τώρα θα σου δοθεί μια πολύ καλή ευκαιρία. Αν υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι ανοίγει ένας νέος κύκλος στην αλληλεπίδραση σας.

Είναι ένα καλό διάστημα για να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι σου, να πετάξεις πράγματα από το σπίτι αλλά ακόμα και από τη διατροφή σου. “Καθάρισε” σου ψιθυρίζει στο αυτί η Νέα Σελήνη.

Με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή στον Σκορπιό δεν κάνεις και τις πιο φωτεινές σκέψεις όμως σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς σε βάθος όσα πρακτικά ή μεταφυσικά σε απασχολούν.

Προσπάθησε να καθαρίσεις και να ξεκαθαρίσεις τώρα γιατί στις 30 Νοεμβρίου ξεκινάει ένας κύκλος εκλείψεων που σε αφορούν άμεσα και που θα αλλάξουν πράγματα στη ζωή σου. Οπότε, τι τα θέλεις όσα δεν σε εξυπηρετούν πια;

Καρκίνος

Κάθεσαι και αναρωτιέσαι: “Εγώ γιατί να είμαι καλά τώρα όταν γενικότερα υπάρχει μια τέτοια κατάσταση;”. Μην αναρωτιέσαι, απλά ζήσε ό,τι καλό έρχεται τώρα. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θέλεις να περάσεις καλά, να φλερτάρεις, να δημιουργήσεις, να έρθεις πιο κοντά με τα παιδάκια σου ή με την παιδική χαρά που υπάρχει μέσα σου. Αυξάνεται η γοητεία σου, αυξάνονται οι θαυμαστές, αυξάνονται ακόμα και τα κέρδη σου. Είναι ευκαιρία να εκμεταλλευθείς την εύνοια που έχεις τη συγκεκριμένη εποχή ακόμα και δεν αισθάνεσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Γέμισε τις μπαταρίες σου με παιχνιδιάρικη ενέργεια, δείξε τα ταλέντα σου όπως κι αν είναι οι καταστάσεις και χαμογέλασε όσο μπορείς: κάνει τους άλλους να σε ερωτεύονται. Οι γεννημένοι κοντά στις 15 Ιουλίου έχετε τον Πλούτωνα να σας πιέζει οπότε ειδικά εσείς επιβάλλεται να πάρετε μια ανάσα και να μην αφήσετε την εύνοια να προσπεράσει.

Λέων

Πάντα μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει κάποια ένταση και πίεση ώστε να υπάρξει μια νέα αρχή στο σπίτι σου, είτε αφορά το ακίνητο είτε την οικογένεια ως μέλη. Θα ασχοληθείς πολύ με το σπίτι σου ίσως κάνοντας μαστορέματα, ανακαίνιση, διακόσμηση ενώ θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με μέλη της οικογένειας. Όπως ίσως φαντάζεσαι όλα αυτά δεν θα γίνουν σαν να πηγαίνεις μια βόλτα στην εξοχή.

Ο Νοέμβριος είναι πάντα ένας απαιτητικός μήνας για εσένα όσο είναι ο Ήλιος στον Σκορπιό πόσο μάλλον τώρα που εκεί βρίσκονται μαζί του η  Σελήνη και ο Ερμής. Τα ξεκαθαρίσματα σε ό,τι εσύ θεωρείς σπίτι σου είναι αναπόφευκτα. Κάνε ό,τι μπορείς αυτό το διάστημα γιατί από τον Δεκέμβριο ο Κρόνος στον Υδροχόο θα σε παρακολουθεί στενά και θα σε πιέζει απροκάλυπτα.

Παρθένος

Είναι μια ήπια Νέα Σελήνη για εσένα. Θέλεις να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις, να κάνεις βόλτες, οπότε ο κωδικός 6 θα δουλέψει πολύ για τους Παρθένους μας.

Κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με τα αδέλφια σου ή κάτι αλλάζει στις σχέσεις με τους γείτονες σου. Δεν είναι μια Νέα Σελήνη που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή αλλά δεν έχει σκοπό να σε δυσκολέψει ή να σε μπλέξει σε περίεργες καταστάσεις. Αν γράφεις ή αν η επικοινωνία είναι ο τομέας σου θα ξεκινήσεις κάτι με πολύ καλές προοπτικές.

Παράλληλα, ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ερμής, στον Σκορπιό σε κάνει ντεντέκτιβ, ψυχαναλυτή και μέντιουμ ταυτόχρονα. Σκέψου, φαντάσου, ανακάλυψε λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί. Και ετοιμάσου και εσύ για να παιδευτείς κάπως με τις εκλείψεις που ξεκινάνε στις 30 Νοεμβρίου.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο μάλλον περνάς τα δύσκολα με έναν πιο ήπιο τρόπο. Παρόλα αυτά όμως καλό είναι να μην πάρεις κάποιο ρίσκο και να διαφυλάξεις την ισορροπία και την ηρεμία σου σε ό,τι προκύψει αυτές τις ημέρες .

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια νέα αρχή στα οικονομικά σου. Ποιο είναι το εισόδημα σου, πόσα έρχονται, πόσα φεύγουν, πόσα μένουν, πώς θα γίνει να έχεις μια καλύτερη εικόνα για όλα τα παραπάνω ώστε να τα βελτιώσεις; Βάλε τα οικονομικά σου σε μια τάξη και σκέψου τη στρατηγική σου για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις.

Η αυτοπεποίθηση σου θα δέχεται τονωτικές ενέσεις για έναν μήνα. Enjoy!  Οι γεννημένοι κοντά στις 16 Οκτωβρίου κρατήστε γερά με την πίεση του Πλούτωνα. Όλοι οι Ζυγοί να ξέρετε θα ευνοηθείτε από το πέρασμα Κρόνου και Δία στον Υδροχόο.

Σκορπιός

Και όλα τα φώτα είναι στραμμένα σε εσένα. Όσο κι αν δεν σου αρέσει να είσαι ενθουσιώδης -προτιμάς το παθιασμένος- αισθάνεσαι και ξέρεις ότι ήρθε η ώρα για να κάνεις μια νέα αρχή.

Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο στις 15 Νοεμβρίου θα σου δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Ποιος πραγματικά είσαι όταν δεν είσαι σύντροφος, φίλος, συνεργάτης, γονιός; Τι θέλεις πραγματικά; Πώς θέλεις την εξωτερική σου εμφάνιση; Ασχολήσου με τον εαυτό σου, γίνε εγωιστής, βάλε εσένα στο κέντρο! Τώρα είναι η εποχή!  Όλα αυτά τα θέματα επανεξετάζονται από εσένα τον ίδιο.

Καθώς η η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δεν έχει δύσκολες όψεις όλα τα παραπάνω μοιάζουν να έρχονται φυσικά. Βέβαια, επειδή σαν Σκορπιός σου αρέσει να παιδεύεσαι λίγο παραπάνω ίσως σου πάρει λίγο καιρό για να καταλάβεις ότι η ισχυρή σου θέληση για να πετύχεις όσα θέλεις και λίγη βοήθεια από το σύμπαν αρκούν για να γίνεις αυτός που επιθυμείς.

Αν έχεις γενέθλια κοντά στις 15 Νοεμβρίου ετοιμάσου για μια αρκετά καλή χρονιά με νέες και ωραίες εξελίξεις στη ζωή σου.

Τοξότης

Και κάνει μια… κούραση που δεν περιγράφεται! Η αλήθεια είναι ότι το πιο κουραστικό διάστημα της χρονιάς είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου. Θέλεις να αποσυρθείς, να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που δεν θα τα μάθει κανένας άλλος.

Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορείς να κάνεις μια τεράστια χάρη στον εαυτό σου: να ξεκουραστείς, να μείνεις για λίγο στη σιωπή ακόμα και στη απομόνωση, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να δώσεις προσοχή στη διαίσθηση και στο ένστικτό σου, να αναγνωρίσεις φόβους και περιορισμούς που έχεις για να τους νικήσεις και να προσέξεις λίγο περισσότερο την υγεία σου.

Είναι σημαντικό να κάνεις όλα τα παραπάνω καθώς κύκλος των εκλείψεων που ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου αφορά άμεσα το δικό σου ζώδιο και εκεί θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις όλο σου το είναι για να βγεις κερδισμένος.

Αιγόκερως

Μου αρέσεις γιατί αυτό το διάστημα αρχίσεις να βρίσκεις ενδείξεις ότι η ζωή σου χαμογελάει κιόλας μετά από όσα… κοσμοϊστορικά έχεις περάσει.

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου φέρνει κοντά σου νέους φίλους, ακόμα και από το διαδίκτυο, μεγαλώνει τον ιστό σου, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στις φιλικές σου σχέσεις, φέρνει και νέες συμμαχίες. Πολύ πιθανό να γνωρίσεις νέους φίλους που θα σηματοδοτήσουν την αρχή ενός νέου κύκλου για εσένα. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα μπορέσουν να σε στηρίξουν ποικιλοτρόπως. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να κάνεις νέα όνειρα και νέα σχέδια.

Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Ιανουαρίου θα ξέρεις ότι ο Πλούτωνας δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να χαλαρώσεις, καθώς ακόμα σε έχει στο μάτι, όμως μια ανάσα χαλαρότητας και χαράς θα την πάρεις.

Υδροχόος

Να μια καλή ευκαιρία να δείξεις επιτέλους στους άλλους πόσο αξίζεις. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου γίνεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου αφορά σε θέματα καριέρας και αναγνώρισης. Οπότε, κάνε μια νέα αρχή σε όλα αυτά που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Μπορεί να είσαι ένα αρκετά ανεξάρτητο άτομο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλεις την αναγνώριση για όσα έχεις κάνει ή για όσα μπορείς να κάνεις ειδικά σε θέματα καριέρας.

Νέοι δρόμοι, νέες προοπτικές, νέες ευθύνες ίσως και νέες εντάσεις με άτομα εξουσίας έρχονται στη ζωή σου. Κάνε το καλύτερο που μπορείς ακόμα και σε αυτή την απαιτητική περίοδο βάζοντας τις βάσεις για κάτι που θα φέρει εξέλιξη στη ζωή σου. Και μην ξεχνάς ότι από τον επόμενο μήνα Κρόνος και Δίας στο δικό σου ζώδιο θα κάνουν τη ζωή σου αν μη τι άλλο απρόσμενα ενδιαφέρουσα.

Ιχθείς

Πολύ θα θέλαμε όλοι να ζούμε σαν Ιχθείς στη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Αυτό είναι το πιο κατάλληλο διάστημα του χρόνου για να δεις τη θετική πλευρά της ζωής, για να φιλοσοφήσεις και να οραματιστείς οτιδήποτε νέο υπάρχει μπροστά σου, για να ανοίξεις τους ορίζοντες και τα φτερά σου.

Τώρα είναι ευκαιρία να δουλέψεις στο μέλλον σου. Η εξελίξεις δεν θα είναι καταιγιστικές ή άμεσες, όμως θα είναι θετικές. Οπότε, συγκεντρώσου. Οραματίσου και μετά μπες σε δράση. Σε όλο αυτό σε βοηθάει αρκετά και ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό άρα και το μυαλό σου θα δουλεύει αρμονικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι γεννημένοι κοντά στις 14 Μαρτίου να προσέχετε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στη ζωή σας καθώς ο Ποσειδώνας δεν σας αφήνει να δείτε πράγματα καταστάσεις και ανθρώπους καθαρά.
Όλοι οι Ιχθείς μην θεωρήσετε την όποια εύνοια δεδομένη γιατί ο κύκλος των εκλείψεων που ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου θα έρθει και θα ταράξει τα νερά σας.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα