από την Καίτη Φαρμάκη

Αντίο λογική

Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια ευκαιρία για μια δυνατή νέα αρχή. Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων και σε σύνοδο με τον πλανήτη Ποσειδώνα είναι μια καλή ευκαιρία όχι μόνο να ονειρευτούμε αλλά και να οραματιστούμε μια ζωή όπως τη θέλουμε. Όταν η πραγματικότητα είναι μια μεγάλη παγίδα, η Πίστη είναι ο μόνος δρόμος.

Πίστη, συμπόνοια, θυσία, διαίσθηση, φαντασία, όνειρο, ρομαντισμός, έμπνευση, ιδεαλισμός, ευαισθησία

αλλά

και απάτη, εξαπάτηση, αυταπάτη, θολούρα, ασάφεια, βάλτωμα, εξιδανίκευση, θυματοποίηση. τάσεις φυγής.

Όλες αυτές οι λέξεις και έννοιες περιγράφουν απόλυτα την καλή αλλά τη δύσκολη πλευρά των Ιχθύων. Άλλωστε ακόμα και το σύμβολο των Ιχθύων είναι απόλυτα περιγραφικό: το ένα ψάρι πηγαίνει στη μια κατεύθυνση και το άλλο στην αντίθετη. Οι Ιχθείς, με τη διττή τους προσωπικότητα, μπορεί να είναι η Μητέρα Τερέζα του Ζωδιακού αλλά και ο Νονός…

Με τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου θα δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία σε όλους μας, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκουμε, να γιατρέψουμε τις πληγές μας.

 

Τώρα με φροντίδα αλλά και με αποστασιοποίηση από το πρόβλημα θα βρούμε τις λύσεις αλλά και την εσωτερική ακλόνητη  πίστη ότι όλα μπορούν και θα πάνε καλά.

 

Ακόμα και αν δεις την πραγματικότητα λιγότερο ρεαλιστικά, θα μπορέσει να φέρεις την αλλαγή στη ζωή σου μέσω της πίστης, της άφεσης και της θεραπείας.

Οι Ιχθείς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και έτσι εμπεριέχει όλη τη σοφία, τις εμπειρίες αλλά και τα τραύματα των έντεκα ζωδίων που προηγούνται.

Όλοι οι Ιχθείς έχουν μια σοφία και μια εμπιστοσύνη σε όλα αυτά που δεν είναι ορατά με τα μάτια ή με τις αισθήσεις μας. Επίσης οι Ιχθείς είναι από μόνοι τους μια θάλασσα που μπορεί να σε ταξιδέψει, καμιά φορά και να σε πνίξει.

Το να βάλει ένας Ιχθύς όρια, ή το να βάλουμε όλοι όρια σε μια περίοδο Ιχθύων, είναι ένας άθλος που αν πραγματοποιηθεί θα φέρει μεγάλη ανταμοιβή.

Ένα ακόμα καλό στοιχείο αυτής της Νέας Σελήνης είναι ότι όλοι οι πλανήτες είναι ορθρόδρομοι. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι μόλις αποφασίσεις να δράσεις δεν θα συναντήσεις καθυστερήσεις. Όπως όλοι οι πλανήτες πηγαίνουν μπροστά, έτσι μπορείς να πας κι εσύ.

Ας μην χάσουμε άλλο χρόνο πονώντας ή ελπίζοντας. Σε λίγες ημέρες με το που θα μπει ο Ήλιος στον Κριό θα βρούμε όλη τη φόρα και την ενέργεια που χρειάζεται για να ξεπεταχτούμε μπροστά. Τώρα οραματιζόμαστε και πιστεύουμε. 

Από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 13 Μαρτίου επηρεάζονται κυρίως

 

Ιχθείς γεννημένοι 11 με 15 Μαρτίου

Παρθένοι γεννημένοι 14 – 18 Σεπτεβρίου

Καρκίνοι γεννημένοι 12 με 16 Ιουνίου

Σκορπιοί γεννημένοι 13 με 17 Νοεμβρίου
Τοξότες γεννημένοι 13 με 17 Δεκεμβρίου
Δίδυμοι γεννημένοι 12 με 16 Μαΐου

 

και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες ανάμεσα στις 21 με 25 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Οι Astrotwins με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς προτείνουν:

  • Σκανάρισε το υποσυνείδητό σου
  • Κάνε διαλογισμό
  • Επίτρεψε στη Ζωή να μιμηθεί την Τέχνη
  • Σταμάτα να συμβάλεις στη μόλυνση των θαλασσών με πλαστικό
  • Κάνε σκέψεις ή και αναδρομή σε προηγούμενες ζωές
  • Μάθε την τέχνη του να δίνεις χωρίς να εξαντλείς τον εαυτό σου ή τις πηγές ενέργειας σου. Υπάρχει τρόπος, να ξέρεις.
  • Ανοίξου και δέξου τη θεϊκή καθοδήγηση και λυτρώσου από πολλά από όσα σε βασανίζουν.

Κριός

Η επόμενη Νέα Σελήνη τον Απρίλιο θα γίνει στο δικό σου ζώδιο οπότε πράγματα που θέλεις  να κάνεις εδώ και καιρό θα βρεις τότε το κίνητρο, τις συνθήκες και την ενέργεια να τα ξεκινήσεις γεμάτος ορμή και δύναμη. Τώρα όμως, είναι μια εποχή για να κάνεις μια νέα αρχή σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Είναι το κατάλληλο διάστημα να κλειστείς στον εαυτό σου, να αφουγκραστείς τι θέλεις και να βρεις ποια είναι τα όνειρα που σε εμπνέουν πραγματικά. Αυτή είναι μια περίοδος εσωστρέφειας και σιωπής που αν δεν παρασυρθείς σε συζητήσεις και επαφές, θα βοηθηθείς ώστε να ξαναβρείς τη δύναμη σου. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου ο Άρης σε μια καλή γωνία με τον Ερμή σου δίνει καθαρό μυαλό προκειμένου να δράσεις όπως χρειάζεται!

Από τις 20 Μαρτίου με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο σου, ετοιμάσου για απογείωση. Μέχρι τότε… προσευχή!

Ταύρος

Να μια καλή Νέα Σελήνη για το δικό σου ζώδιο. Χωρίς να έχει τη δύναμη να σου αλλάξει τη ζωή, θα σε φέρει κοντά σε φίλους, ομάδες, ομοϊδεάτες, συνεργάτες και τελικά σε έναν κοινό στόχο ή σκοπό. Τώρα και για τον επόμενο μήνα σού δίνεται μια καλή ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να ανακαλύψεις τι καινούργιο θέλεις να κάνεις. Δεν είναι εποχή για να χαλαρώσεις και να χαρείς την… άνοιξη. Είναι καιρός να ανοιχτείς σε μια νέα προοπτική, σε έναν νέο στόχο και να αποκτήσεις νέους φίλους. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων κάνει αυτή την προσπάθεια σου πιο εύκολη. Από τις 21 Μαρτίου και μετά θα αποδυναμωθείς κάπως οπότε τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βάλεις νέους στόχους και να βρεις και τους κατάλληλους συμμάχους για να τους κατακτήσεις.

Πάντως, αν ασχολείσαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχεις ευκαιρίες να αυξήσεις την παρουσία σου, άρα και τη δύναμη σου, εκεί.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στους Ιχθείς μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σου. Τι καινούργιο ετοιμάζεις ή τι καινούργιο ετοιμάζεται για εσένα; Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα καριέρας. Αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά ή και τομέα δραστηριοποίησης τώρα θα δεις κάποιες πόρτες να ανοίγουν. Όλο αυτό δεν θα γίνει χωρίς ένταση, αγωνία ή χωρίς υπερβολές. Όμως όλα είναι μέρος του παιχνιδιού και τώρα που μπήκες στον χορό θα χορέψεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου ο Ερμής στον Υδροχόο σου δίνει ένα καθαρό και αποστασιοποιημένο μυαλό που δεν θα σε ξεγελάει. Όμως από τις 16 Μαρτίου και μετά, η κρίση σου να θολώνει, οπότε από αυτή την ημερομηνία και έπειτα δείξε περισσότερη προσοχή για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα.

Αυτό το διάστημα είναι μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσεις τη δημόσια εικόνα σου, τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι!

Καρκίνος

Κάθε Νέα Σελήνη, σε όποιο ζώδιο κι αν πραγματοποιείται, είναι η ευκαιρία σου για να κάνεις μια καινούργια αρχή σε διάφορους τομείς στη ζωή σου. Αυτό είναι ένα από τα “δώρα” που σου δόθηκαν καθώς γεννήθηκες σε αυτό το ξεχωριστό ζώδιο. Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στους Ιχθείς είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για όλους τους Καρκίνους αλλά ειδικά για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 13 Ιουνίου. Δεν θα σου αλλάξει τη ζωή όμως θα κάνει κάτι πιο σημαντικό: θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, να αλλάξεις αυτά που πιστεύεις, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό, να έχεις επιτυχία σε δικαστικά θέματα ή και σε θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, πιστοποιήσεων.

Αν αισθάνεσαι ένα βάρος, όπως όλοι μας, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη θετική πλευρά της κάθε κατάστασης και της ζωής. Αυτό δεν θα σε κάνει λιγότερο ρεαλιστή. Θα σε κάνει, όμως, περισσότερο έτοιμο για να προχωρήσεις μπροστά ελεύθερος από βαρίδια, ψυχολογικά βάρη και παλιές αντιλήψεις, θεωρίες πιστεύω που σε κρατούσαν πίσω.

Είσαι έτοιμος για το μέλλον;

Λέων

Η επόμενη Νέα Σελήνη θα έχει μεγαλύτερη επίδραση σε εσένα, όμως και η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ειδικά τα οικονομικά που διαχειρίζεσαι μαζί με άλλους. Δάνεια, εφορίες, κάρτες, τράπεζες, κληρονομικά, διατροφές, οικονομικά του/της συντρόφου. Όλα τα παραπάνω θέματα θα ενεργοποιηθούν, θα έρθουν στην επιφάνεια κι αν έχουν υπάρξει λάθη ή παραλείψεις θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες για να τα διορθώσεις. Καλό είναι να κάνεις τις κινήσεις σου τώρα που δεν υπάρχουν σημαντικά εμπόδια και καθυστερήσεις ώστε να ξεκαθαρίσει αυτός ο τομέας της ζωής σου.

Το καλό αυτής Νέας Σελήνης είναι ότι η λίμπιντο σου, άρα και η σεξουαλική σου ζωή, θα δεχτεί μια τόνωση που τόσο την έχεις ανάγκη ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι. Βαθιά συναισθήματα, ακόμα και ερωτήματα για το βαθύτερο νόημα της ζωής, θα σε βοηθήσουν καρμικά να κάνεις ένα ακόμα βήμα.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στους Ιχθείς είναι από τους πιο σημαντικούς σταθμούς ολόκληρης της χρονιάς για εσένα και για τις πιο στενές σου σχέσεις. Ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο και που θα δουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή τους. Και αυτό συμβαίνει γιατί επηρεάζονται οι πιο στενές σου σχέσεις και οι πιο σημαντικές συνεργασίες σου. Τι μπορείς να κάνεις για να έχεις το μεγαλύτερο όφελος; Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να αντιληφθείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για νέες σχέσεις και για νέες συνεργασίες. Σε σχέσεις που ήδη έχεις μπορείς πιο εύκολα τώρα να κάνεις κινήσεις για να ανανεωθούν και να ανθίσουν.

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις όμως είναι ένα ρίσκο που θα χρειαστεί να το πάρεις τώρα που φωτίζεται και ενεργοποιείται ο συγκεκριμένος τομέας της ζωής σου.

Ζυγός

Οι Ιχθείς είναι ένα καρμικό για εσένα ζώδιο. έχετε μια σχέση που δεν είναι φανερή αλλά στην οποία επηρεάζει και συμπληρώνει ο ένας τον άλλον με έναν τρόπο που δεν είναι πάντα προφανής. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σου, στο σπίτι, στο πρόγραμμα και στον οργανισμό σου. Κάνε μια νέα αρχή στη διατροφή, στη γυμναστική και στον τρόπο που ζεις. Βγάλε από το πρόγραμμα σου ό,τι δεν είναι λειτουργικό, υγιές και ό,τι σε βαραίνει.

Φρόντισε να καθαρίσεις τη ζωή σου από κάθε είδους “τοξίνες”. Θα είναι η πιο έξυπνη κίνηση καθώς η επόμενη Νέα Σελήνη είναι απαραίτητο να σε βρει σε ένα πολύ καλό σημείο καθώς θα έχεις εξελίξεις στις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Αυτή είναι και μια από τις πιο καλές περιόδους του χρόνου. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σου πηγαίνει πολύ γιατί φέρνει στη ζωή σου περισσότερη χαρά. Και κάθε φορά που με κάποιον τρόπο η χαρά εμφανίζεται στη ζωή σου έχεις το ένστικτο να την καλοδέχεσαι αφού την έχεις ανάγκη. Τώρα και για τις επόμενες τριάντα περίπου ημέρες έχεις την ευκαιρία να χαρείς, να δημιουργήσεις, να φλερτάρεις και να ζήσεις στην ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Πιθανώς να πάρεις αποφάσεις για τα παιδιά που θέλεις ή σκοπεύεις να φέρεις στη ζωή σου ή να ασχοληθείς πιο πολύ και με πιο ουσιαστικό τρόπο με τα παιδάκια σου.

Σε κάθε περίπτωση, θα χαρείς αυτό το διάστημα ενώ θα δεις ότι οι ερωτικές προτάσεις ή το φλερτ θα πάει στο επόμενο επίπεδο στη ζωή σου.

Τοξότης

Είναι μια εποχή που θα χρειαστεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου είτε ως οίκημα είτε ως οικογένεια. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα φέρει εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Οπότε, είναι πιθανή μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, μαστορέματα ή ένα καλό ξεκαθάρισμα. Τα μέλη της οικογένειας σου είναι πιθανό να σε απασχολήσουν με τα θέματα τους και αυτό θα σου δημιουργήσει ένταση. Να θυμάσαι ότι η Νέα Σελήνη του Μαρτίου είναι ήπια οπότε όλα όσα θα συμβούν θα έχουν τελικά καλή κατάληξη.

Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις και ένα “ταξιδάκι” στο παρελθόν ώστε να πάρεις δύναμη και ενέργεια από τις ρίζες σου και από όσα έχεις κατακτήσει για να προχωρήσεις κι άλλο μπροστά.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου δεν θα αλλάξει τη ζωή σου αλλά θα φέρει ένα αεράκι που θα φρεσκάρει την επικοινωνία σου, τον τρόπο που αλληλεπιδράς και που κινείσαι. Η αλήθεια είναι ότι φεύγοντας ο Κρόνος από το δικό σου ζώδιο έφυγε και ένα μεγάλο βάρος. Όμως έχεις δρόμο ακόμα μπροστά σου μέχρι να φύγει και ο Πλούτωνας οπότε και θα νιώσεις κυριολεκτικά… άλλος άνθρωπος. Άρα αυτός ο νέος αέρας στον τρόπο που μιλάς και που επικοινωνείς είναι το δώρο της Νέας Σελήνης για εσένα. Φρόντισε να το χαρείς αλλά και να το εκμεταλλευτείς.

Τώρα πιο πολύ από κάθε φορά έχεις κάτι ωραίο να πεις και να μοιραστείς. Μήπως να ξεκινήσεις ένα δικό σου site; Οι σχέσεις με τα αδέλφια σου ή με γείτονες θα πάνε καλύτερα από όσο υπολογίζεις.

Υδροχόος

Πώς είναι να έχεις τον Κρόνο στο δικό σου ζώδιο; Ακόμα κι αν δεν επηρεάζει ο Κρόνος στη δική σου ημερομηνία, σίγουρα νιώθεις την επίδραση και το… βάρος του στη διάθεση του. Όμως, η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς έρχεται για να δώσει μια νέα ώθηση στα οικονομικά σου. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις μια νέα αρχή σε όσα μπαίνουν αλλά και σε όσα βγαίνουν από το πορτοφόλι σου. Κάνε ένα νέο οικονομικό πλάνο. Με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο και με τον Άρη στους Διδύμους θα μπορέσεις να καταστρώσεις και να ακολουθήσεις  το πλάνο σου πιο εύκολα. Μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ακόμα και ζητώντας μια αύξηση.

Το σίγουρο είναι ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να καταλάβεις πόσα αλλά και πόσο αξίζεις. Πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να αποκτήσεις κάτι που θα έχει αξία για εσένα.

Ιχθείς

Και ναι! Μπορείς να χορέψεις σαν να μην σε βλέπει κανείς ή σαν να σε βλέπουν όλοι καθώς ο Ήλιος ρίχνει όλο του το φως πάνω σου! Δεν ξέρω τι συμφωνία έχεις κάνει με το σύμπαν αλλά η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο δεν θέλει καθόλου να σε παιδέψει και να σε ταλαιπωρήσει. Ίσως να σε κάνει να τα βλέπεις όλα ιδανικά και ονειρικά όμως αυτά τα στοιχεία χρειάζεται να βάλεις στη ζωή σου: φαντασία, όνειρο και ελπίδα ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά σε μια κατάσταση που μπορεί να γίνει καλύτερη και όπως την έχεις ονειρευτεί.

Έχεις αρκετή δύναμη και ζωτικότητα με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο ενώ και με την Αφροδίτη αγκαζέ για κάποιες ημέρες ακόμα, έχεις και τη γοητεία που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις τον κόσμο (σου).

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα