από την Καίτη Φαρμάκη όπως τα ακούτε από τον 92,3 ΛΑΜΨΗ

Όπως είπαμε κι εχθές σήμερα θα δούμε την ημέρα αστρολογικά αλλά θα μιλήσουμε και για τον Άρη που αυτό το διάστημα, και μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου, είναι στον Σκορπιό δημιουργώντας περισσότερες εντάσεις από όσες αντέχουμε.


Να ξέρετε ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και στον Σκορπιό είναι παντοδύναμος. Η ορμή που δίνει σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια χρειάζεται να εκτονωθεί με τον σωστό τρόπο γιατί αλλιώς βγαίνει με νεύρα, τσακωμούς, ένταση και ατυχήματα.

Οι Σκορπιοί και οι Ταύροι έχουν παραπάνω ισχύ, ενέργεια αλλά και θυμό από όσο συνήθως.

Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι βιώνουν εντάσεις ίσως και αναποδιές ενώ οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς ευνοούνται και μπορούν με την έξτρα ήπια ενέργεια που έχουν να πετύχουν όσα θέλουν.

Οι πιο καλοί τρόποι για να εκτονωθεί ειδικά αυτός ο Άρης, που είναι φουλ στην ενέργεια, είναι η γυμναστική και το σεξ, έτσι για να ξέρετε.

Κριός

Σήμερα είναι μια ήσυχη ημέρα για εσάς με πιο πολλά να συμβαίνουν μέσα στο μυαλό σας παρά έξω στη ζωή σας.

Ο Άρης στον Σκορπιό σας κάνει όχι απλά δυνατούς αλλά ισχυρούς.
Ο τομέας που χρειάζεται να προσέξετε με τον Άρη στον Σκορπιό είναι τα δάνεια ή τα χρέη σας ώστε να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο. Η λίμπιντο σας σε μεγάλα κέφια.

Ταύρος

Καθώς είναι μια βατή ημέρα για εσάς, καλό είναι οι Ταύροι να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και όχι με κάτι σημαντικό.

Με τον Άρη στον Σκορπιό προσέξτε διπλά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ζείτε σε μια φάση που οι άλλοι σας κάνουν επίθεση από όπου μπορούν. Εντάσεις, τσακωμοί, χωρισμοί αλλά και απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Δίδυμοι

Από σήμερα το βράδυ και μέχρι και το Σάββατο τα πράγματα θα κυλούν πιο ομαλά για εσάς. Μέχρι τότε ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με εκκρεμότητες που υπάρχουν στη δουλειά σας.

Μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου να προσέχετε γιατί ο Άρης στον Σκορπιό χτυπάει κατευθείαν στην υγεία σας. Προσέξτε τη βιασύνη που μπορεί να φέρει ατυχήματα, το ανοσοποιητικό σας και γενικότερα ό,τι μπορεί να σας αποδυναμώσει.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εσάς καθώς η διαίσθηση σας λειτουργεί ακόμα περισσότερο. Γενικά, νιώθετε μια χαρά. Να ξέρετε όμως ότι από το βραδάκι και μετά θα ξεκινήσουν οι εντάσεις.

Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει μεγάλη κινητικότητα στα αισθηματικά σας. Βγείτε, κυκλοφορήστε, φλερτάρετε, διασκεδάστε. Όμως, αν είστε σε άλλη φάση ζωής, κι έχετε παιδιά να ξέρετε ότι οι τσακωμοί μαζί τους είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα.

Λέων

Κάπως βαριά σας έρχεται η σημερινή ημέρα κυρίως γιατί η διάθεση σας είναι μυστήρια. Καλό είναι να ασχοληθείτε με οικονομικές, κυρίως, εκκρεμότητες για να είστε πιο άνετα αύριο που θα είναι μια καλύτερη ημέρα για εσάς.

Με τον Άρη στον Σκορπιό η αλήθεια είναι ότι δεν περνάτε και θαύμα ειδικά στον χώρο του σπιτιού σας. Εντάσεις, τσακωμοί αλλά και βλάβες είναι στο πρόγραμμα. Ειδικά εσείς οι Λέοντες να προσέχετε τη βιασύνη και τα ατυχηματάκια στο σπίτι.

Παρθένος

Κανονικά θα έπρεπε να περάσουμε στο επόμενο ζώδιο καθώς δεν υπάρχει κάτι που να σας κάνει δύσκολη τη ζωή. Αντίθετα είναι μια καλή ημέρα σήμερα για να βγείτε για φαγητό, για ψώνια ή για βόλτα με το ταίρι σας.

Ο Άρης στον Σκορπιό σας κάνει να σκέφτεστε πολύ και να μιλάτε περισσότερο από όσο συνήθως. Να προσέχετε τη βιασύνη και τους άλλους στις μετακινήσεις σας και όταν οδηγείτε.

Ζυγός

Περνάτε κι εσείς μια περίοδο που μιλάτε περισσότερο και που έχετε πολλές μετακινήσεις. Αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να μάθετε πολλές πληροφορίες που θέλετε.

Ο Άρης στον Σκορπιό έχει βάλει στο μάτι τα χρήματα σας. Τα έξοδα έρχονται με ρυθμούς τρελούς και αγχώνεστε αρκετά προκειμένου να τα καλύψετε όλα.

Σκορπιός

Με Άρη και Ερμή στο δικό σας ζώδιο περνάτε μια χαρά κι ας έχετε παραπάνω ορμή, ενέργεια, ένταση και κούραση Η ενέργεια σας είναι σε υψηλά επίπεδα όμως καλό είναι να τη διοχετεύετε σε δράση, γυμναστική ή και σεξ αν θέλετε να είστε καλά και όχι… τρελοί. Να προσέχετε χτυπήματα, πεσίματα, κοψίματα, ατυχήματα, βιασύνη και τσακωμούς. To Make Love not War σας ταιριάζει απόλυτα μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου.

Τοξότης

Έχετε τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο και αυτό σας κάνει να περνάτε αρκετά καλά και να γεμίζετε ενέργεια.

Αυτό που σας κάνει ο Άρης στον Σκορπιό είναι να σας αναστατώνει εσωτερικά. Είναι κάποιες φορές που βράζετε από θυμό, που χάνετε τον ύπνο σας ή που ξυπνάνε παλιοί και κρυμμένοι πόνοι. Να προσέχετε την υγεία σας λίγο παραπάνω.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια ήπια ημέρα για εσάς. Να την απολαύσετε γιατί από αύριο θα υπάρχει ένταση ειδικά σε οικογενειακά θέματα.

Οι Αιγόκεροι έχετε άλλα να σας ταλαιπωρούν και έτσι ο Άρης στον Σκορπιό σας φαίνεται σαν ένα χαδάκι, σαν μια φιλική αγκαλιά που σας ταρακουνάει λίγο αλλά που δεν μπορεί να σας κάνει κακό. Το μόνο δύσκολο που ήδη αντιμετωπίζετε είναι τσακωμοί με φίλους σας. Κρατηθείτε όμως για να μην την… κάνουν σιγά σιγά.

Υδροχόοι

Τα οικονομικά σας σάς απασχολούν αρκετά και σήμερα και καλό είναι να ασχοληθείτε κι εσείς μαζί τους γιατί τώρα είναι η ευκαιρία να τα βάλετε σε μια σειρά.

Με τον παντοδύναμο Άρη στον Σκορπιό δεν περνάτε και τόσο καλά. Είναι σαν να σας έχει βάλει στο στόχαστρο το αφεντικό και σαν όλες οι υποχρεώσεις της δουλειάς να σας κυνηγάνε. Να προσέχετε τους τσακωμούς, τις εντάσεις και τα ατυχήματα στον χώρο της δουλειάς μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου.

Ιχθείς

Και σήμερα μέχρι και το βράδυ η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει να κλέβετε την παράσταση με θετικό ή τρελό τρόπο όπου κι αν βρεθείτε, ό,τι κι συζητάτε, όποιον κι αν συναντάτε.

Είστε από τα λίγα ζώδια που περνάτε μια χαρά με τον Άρη στον Σκορπιό. Αυξάνεται η αισιοδοξία σας και η όρεξη σας για να μάθετε πολλά πράγματα. Να προσέχετε ατυχήματα από βιασύνη στα ταξίδια σας.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα