από την Καίτη Φαρμάκη

Οι Αιγόκεροι, παρακαλώ, σηκωθείτε όρθιοι να σας χειροκροτήσουμε! Ο Δίας τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 20:20 -τυχαίο;- μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Ο Δίας πατάει γκάζι ο Αιγόκερως πατάει φρένο και η ζωή μας μπαίνει σε έναν εντελώς νέο δρόμο.

Ο Δίας παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2020.

 

Αν θέλεις να έχεις μια ιδέα για το τι θα συμβεί και ποιος τομέας της ζωής σου θα ενεργοποιηθεί μπορείς να θυμηθείς τι γκρεμίστηκε αλλά και τι έχτισες το 2008,

όταν ήταν και πάλι ο Δίας στην ίδια θέση, και θα έχεις την πιο πετυχημένη προσωπική πρόβλεψη!

Από τη διέλευση του Δία στον Αιγόκερω ευνοούνται βεβαίως οι Αιγόκεροι,
οι Καρκίνοι σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών,
οι Ταύροι σε σπουδές και επέκταση,
οι Παρθένοι σε δημιουργικά σχέδια και παιδιά.
Υπερβολές συναισθηματικές αλλά και πρακτικές θα ζήσουν Κριοί και Ζυγοί.

Μπορείς να μάθεις για τη διέλευση του Δία από τον Αιγόκερω, για την ουσία του, τις ευκαιρίες και τις παγίδες πατώντας εδώ!

Κριός

Η αλήθεια είναι ότι θα γίνετε περισσότερο σπάταλοι ή υπερβολικοί όσο θα είναι ο Δίας στον Αιγόκερω. Το καλό είναι ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και προτάσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανεβείτε στην ιεραρχία ή ακόμα και να αλλάξετε επάγγελμα. Τώρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να δείξετε σε όλους τα επιτεύγματα σας και αυτό ίσως να σας κάνει να δουλέψετε υπερβολικά.
Μπαίνετε στη λεωφόρο της επιτυχίας και θα δώσετε πολλή ενέργεια για να έχετε άνοδο. Λίγη προσοχή στο σχέδιο που θα ακολουθήσετε. Φροντίστε να είναι σοβαρό και όχι βιαστικό.

Ταύρος

Ένα από τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτόν τον Δία είναι το δικό σας. Πρώτα από όλα, και ίσως και το πιο σημαντικό, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Θα έρθετε σε επαφή με μια νέα φιλοσοφία ζωής, με νέες απόψεις, με σπουδές. Μπορεί να μην σας φαίνεται σημαντικό αλλά θα είναι ακριβώς η βοήθεια που χρειάζεστε για να επεκταθείτε και για να νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι.
Αν όλα είναι στο μυαλό μας και στη διάθεση μας, το μυαλό σας και η διάθεση σας θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορέσετε να επεκταθείτε στους τομείς που θέλετε. Ευκαιρίες σε ταξίδια και κέρδη από το εξωτερικό ή από εκδόσεις.

Δίδυμοι

Με τον Δία στον Τοξότη όλο το προηγούμενο διάστημα είδατε τα καλά αλλά και τα άσχημα των πιο στενών σας σχέσεων και των συνεργασιών σας να διογκώνονται. Πολύ πιθανό, όμως, να κάνατε μια καλή σχέση, μια καλή συνεργασία ή να επισημοποιήσατε τη σχέση σας. Τώρα είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Η καλύτερη συμβουλή που μπορείτε να πάρετε είναι να μην δημιουργήσετε χρέη ή να φροντίσετε να μην διογκωθούν αυτά που ήδη έχετε.
Η καλή ευκαιρία που σας δίνει ο Δίας στον Αιγόκερω είναι να αναζωογονηθείτε ριζικά αλλά και να τονωθεί η σεξουαλική σας ζωή!

Καρκίνος

Ο Αιγόκερως είναι ένα καρμικό ζώδιο για εσάς καθώς είναι το δικό σας συμπληρωματικό. Οπότε, θα δείτε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας να ανθίζουν και να επισημοποιούνται. Όμως, αν υπάρχει ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί σε αυτόν τον τομέα θα το δείτε να διογκώνεται. Αν έχετε μια καλή σχέση θα προχωρήσει εντυπωσιακά, αν έχετε μια προβληματική σχέση τα θέματα θα μεγαλώσουν. Αν δεν έχετε σχέση, βάλτε τα καλά σας για να υποδεχτείτε έναν ή μια σύντροφο.
Είναι μια πολύ καλή θέση του Δία για εσάς, οπότε μην μείνετε ξαπλωμένοι στο ανάκλιντρο γεμάτοι παράπονο.

Λέων

Με τον Δία στον Τοξότη είχατε αρκετά δώρα ή μπορεί να σας έφερε αρκετή τύχη ώστε να αποφύγετε αποτυχίες ή και καταστροφές. Τώρα ήρθε η ώρα για να φροντίσετε την υγεία σας και να εμπλουτίσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα με πράγματα και ασχολίες που σας δίνουν χαρά. Προσοχή όμως: αν υπάρχει ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί να το φροντίσετε διπλά για να μην διογκωθεί. Επίσης θα σας ανοίξει και η όρεξη οπότε προσοχή αν δεν θέλετε να πάρετε κιλά.
Καλή εποχή για να πάτε καλά με τους συναδέλφους σας, να βάλετε μια τάξη στη διατροφή και τη ζωή σας αλλά και για να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο.

Παρθένος

Όπως και στον Ταύρο και σε εσάς πηγαίνει πολύ αυτή η νέα θέση του Δία στον Αιγόκερω! Για έναν χρόνο θα ξεχάσετε ότι έχετε λεπτομέρειες να τακτοποιήσετε και θα του δώσετε να καταλάβει σε διασκέδαση, δημιουργία ή και φλερτ. Πολύ καλό διάστημα για να κάνετε ένα παιδάκι, αν το θέλετε. Θα σας φέρει μεγάλη χαρά αυτή η εξέλιξη.
Καθώς είστε το ζώδιο της λεπτομέρειας και της τάξης, αν οι φιλοδοξίες σας είναι υγιείς και η τακτική σας σωστή και υπολογισμένη, σας περιμένεις άνοδος και εξέλιξη ειδικά αν ασχολείστε με δημιουργικά σχέδια. Enjoy!

Ζυγός

Η αλήθεια είναι ότι ο Δίας στον Αιγόκερω θα σας κάνει κάπως υπερβολικούς ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι σας. Ένα έξτρα έξοδο για το σπίτι, έξτρα οικογενειακές υποχρεώσεις ή παροχές σε μέλη της οικογένειας είναι το πιο πιθανό σενάριο. Πάντως με τον Δία στον Αιγόκερω έχετε την ευκαιρία να επεκταθεί η οικογένεια σας αλλά και η ευγνωμοσύνη για τις ρίζες και την ιστορία σας. Αν προσέξετε ώστε να μην διογκωθούν οικογενειακές διαφωνίες τότε θα περάσετε μια χαρά.
Το 2021 και με τον Δία που θα μπει στον Υδροχόο θα έχετε πιο απτά οφέλη.

Σκορπιός

Χωρίς να σας απογειώνει, ο Δίας στον Αιγόκερω σας ευνοεί όσο χρειάζεται για να εξελιχθείτε, ειδικά αν ασχολείστε με τα μέσα επικοινωνίας, με τον λόγο, με τη συγγραφή, με τις μικρές μετακινήσεις. Ο Δίας στον Αιγόκερω δεν κρύβει παγίδες για εσάς. Αντίθετα θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ουσιαστικά και σε σε βάθος, να έρθουν στα χέρια σας σημαντικά έγγραφα αλλά και μυστικές πληροφορίες, να συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους στις μετακινήσεις σας, να φτιάξετε τις σχέσεις με τα αδέλφια σας.

Τοξότης

Ελπίζω το 2019 ο Δίας στο δικό σας ζώδιο να σας έφερε όσα θέλατε και ελπίζατε. Αν όχι, έχετε τώρα την ευκαιρία να δείτε τι κάνατε λάθος και να χτίσετε πιο δυνατά και ουσιαστικά την αυτοπεποίθηση σας. Με τον Δία στον σοβαρό Αιγόκερω έχετε τη μεγάλη ευκαιρία να φτιάξετε και τα οικονομικά σας. Οι οικονομικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν δεν θα είναι εντυπωσιακές θα είναι όμως ουσιαστικές και θα βάλουν τη βάση και για πολλά οφέλη.
Φροντίστε τα οικονομικά σας, ζητήστε και πάρτε μια αύξηση, κάντε κινήσεις για να αποκτήσετε κάτι σημαντικό.

Αιγόκερως

Το υπέροχο με εσάς είναι ότι ενώ οι φιλοδοξίες σας είναι έντονες οι προσδοκίες σας είναι προσγειωμένες. Οπότε είστε στην καλύτερη θέση για να υποδεχτείτε τον Δία και να εκμεταλλευθείτε όλες τις ευκαιρίες που φέρνει μαζί του. Αν έχετε δουλέψει σε ένα project ή αν τώρα το χτίζετε με υπομονή και σοβαρότητα, παίρνοντας καλά υπολογισμένο ρίσκο θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Ο Δίας στο δικό σας ζώδιο θα ανέβει ένα βουνό όπου θα συναντήσει και δυσκολίες αλλά θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να φτάσετε στην κορυφή και να εξελιχθείτε ως άνθρωποι!
Μην πτοείστε από το γεγονός ότι ο Δίας στον Αιγόκερω είναι τσιγκούνης. Όντως είναι αλλά για τους άλλους και κυρίως για τους επιπόλαιους. Εσείς είστε οι ευνοημένοι του για το 2020! Enjoy!!!

Υδροχόος

Τώρα είναι η πιο καλή εποχή από όλες για να ξεκινήσετε κάτι που αν το δουλέψετε εσωτερικά ή κρυφά θα το εμφανίσετε το 2021 και θα έχετε επιτυχία. Το ξέρω ότι σας φαίνεται μακριά το 2021 όμως δεν είναι και τόσο. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή και για να ξεκινήσετε ψυχανάλυση καθώς αν έχετε κάποια εσωτερικά θέματα που σας απασχολούν ενδέχεται να διογκωθούν κι αυτό δεν το θέλετε. Να έχετε την προσοχή σας και σε θέματα υγείας που μπορεί να σας απασχολούν. Με λίγη προσοχή δεν θα επεκταθούν.
Γενικά, είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να πλουτίσετε εσωτερικά. Από του χρόνου και… εξωτερικά.

Ιχθείς

Σας πηγαίνει μια χαρά ο Δίας στον Αιγόκερω καθώς σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ακόμα πιο μεγάλα όνειρα, να βάλετε ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους, να κάνετε πιο ισχυρούς φίλους, να δουλέψετε πιο σοβαρά στα πλαίσια μια ομάδας. Τώρα είναι η ευκαιρία να βγάλετε και περισσότερα χρήματα από τη μισθωτή εργασία σας. Πολύ πιθανό να είχατε επαγγελματικές ευκαιρίες τον προηγούμενο χρόνο και τώρα να ανταμείβεστε.
Ο Αιγόκερως είναι Γη και εσείς Νερό και αυτά τα δύο στοιχεία πάντα τα πήγαιναν καλά. Αυτό ακριβώς θα συμβεί και τώρα ειδικά αν καταστρώσετε ή αν ήδη έχετε ένα σοβαρό σχέδιο δράσης.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα