από την Καίτη Φαρμάκη

1η Νοεμβρίου σήμερα και ελάτε να δούμε πώς θα είναι αστρολογικά ο Νοέμβριος.
Είναι ο μήνας του μυστήριου Σκορπιού και, από τις 22 Νοεμβρίου και μετά, του αισιόδοξου Τοξότη. Ο ανάδρομος Ερμής ξανέρχεται στον ίσιο δρόμο στις 20 Νοεμβρίου. Όμως υπάρχουν δυο ημερομηνίες που… καίνε! Προσοχή στις 5 και στις 24 Νοεμβρίου για να μη συμβούν όσα κανείς δεν θέλει. Γενικά πάντως, είναι πιο βατός μήνας σε σχέση με τον Οκτώβριο. Έτσι, για να πάρουμε μια ανάσα!

Κριός

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό τα οικονομικά σας και τα χρέη σας σάς απασχολούν αρκετά. Θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή σε δυο ημερομηνίες: 5 και 24 Νοεμβρίου. Γενικά, από τις 19 Νοεμβρίου βρίσκετε και πάλι τη δύναμη σας ενώ από τις 22 Νοεμβρίου, μόλις μπει ο Ήλιος στον Τοξότη, ξεκινούν να κυλάνε πιο εύκολα τα πράγματα για εσάς.

Ταύρος

Όλος αυτός ο μήνας θα έχει να κάνει με τις πιο στενές σας σχέσεις και με τις συνεργασίες σας. Ήδη έχετε ξεκινήσει να βλέπετε αυτά τα θέματα πιο αισιόδοξα και με πιο ανοιχτό μυαλό. Όμως να προσέχετε στις 24η Νοεμβρίου τη βιασύνη, τα ατυχήματα και τις συγκρούσεις ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Απριλίου. Γενικά, καλή εποχή για να… ζευγαρώσετε.

Δίδυμοι

Μέχρι να γίνει ορθόδρομος και πάλι ο Ερμής στις 20 Νοεμβρίου δεν θα είστε και στα καλύτερα σας. Όμως, μια ημέρα – θαύμα για εσάς θα είναι στις 11 Νοεμβρίου. Σημειώστε τη και εκμεταλλευθείτε τη. Από τις 22 του μήνα και μετά κάτι αλλάζει προς το καλύτερο για τις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Εσείς αγαπάτε τον Σκορπιό και ο Σκορπιός αγαπάει εσάς. Άρα, θα περάσετε μια χαρά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα με εξόδους, φλερτ, χιούμορ και δημιουργικότητα στο φουλ. Την Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου πολύ θα τη χαρείτε γιατί θα έχετε ευκαιρίες να διασκεδάσετε αρκετά.

Λέων

Ο Νοέμβριος δεν είναι ένας εύκολος μήνας για εσάς κυρίως γιατί δέχεστε αρκετή πίεση από τα οικογενειακά σας θέματα. Όμως δεν είναι όλα μόνο πόλεμος. Έχετε και τα τυχερά σας. Από σήμερα κιόλας όμως έχετε μια εύνοια στα αισθηματικοοικονοκονομικά σας, ενώ από τις 22 Νοεμβρίου και μετά, ξεκινάτε και πάλι να χαμογελάτε.

Παρθένος

Μια χαρά θα είναι ο Νοέμβριος για εσάς αρκεί να μην κάνετε υπερβολές σε οικογενειακά θέματα ή στα έξοδα για το σπίτι σας. Στις 11 Νοεμβρίου θα ευκαιρίες για πολύ καλές συναντήσεις. Μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου όμως λίγο πιο δύσκολα και μπερδεμένα τα πράγματα λόγω ανάδρομου Ερμή.

Ζυγός

Κανονικά θα έπρεπε να είναι ένας εύκολος μήνας για εσάς, όμως μια μάχη… γιγάντων γίνεται κυριολεκτικά στο σπίτι σας. Να προσέχετε στις 5 Νοεμβρίου, ειδικά αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 12 Οκτωβρίου. Σχεδόν όλον τον Νοέμβριο έχετε ευκαιρίες για οικονομικά κέρδη.

Σκορπιός

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που λάμπετε και που γεμίζετε ενέργεια. Κοιτάξτε να τον χαρείτε Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου δεν είναι δύσκολη για εσάς. Απλά θα τονίσει κάθε σας συναίσθημα, ευχάριστο ή δυσάρεστο. Θα χρειαστεί να δείξετε αρκετή προσοχή στις 5 Νοεμβρίου και στις 24 Νοεμβρίου, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο.

Τοξότης

Στις 22 Νοεμβρίου ξεκινάνε τα γενέθλια σας και μαζί μια πιο ευνοϊκή περίοδος για εσάς. Όμως από σήμερα έως και τις 26 Νοεμβρίου η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σάς δίνει την ευκαιρία να περάσετε πιο καλά από όσο φαντάζεστε. Αν κάτι ετοιμάζετε να το βγάλετε στις 24 Νοεμβρίου και θα απογειωθεί.

Αιγόκερως

Κανονικά αυτόν τον μήνα θα έπρεπε να είστε πραγματικά πιο χαλαρά. Όμως θα χρειαστεί να προσέξτε οτιδήποτε μπορεί να βλάψει. Σημειώστε την ημερομηνία της 5ης Νοεμβρίου που θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερη προσοχή. Καλό διάστημα για να κρατήσετε μια σχέση ή μια οικονομική δοσοληψία κρυφή!

Υδροχόος

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό πάντα πιέζεστε επαγγελματικά. Το αποκορύφωμα θα είναι κοντά στις 12 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο. Μετά θα αρχίσετε να χαλαρώνετε. Προσοχή στην τάση σας να αρπάζετε φωτιά και να μαλώνετε με το παραμικρό.

Ιχθείς

Σας πηγαίνει αρκετά ο Ήλιος στον Σκορπιό. Όπως συνηθίζω να λέω σε όλους τους φίλους μου Ιχθείς που κάτι τους πιέζει, μην τρώγεστε με τα ρούχα σας και μη δυσοιωνίζεστε από μόνοι σας γιατί αυτή είναι μια καλή περίοδος για εσάς. Αν ελέγξετε την τάση σας για υπερβολικά έξοδα, όλα θα πάνε πιο καλά από όσο φαντάζεστε.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα