Βαρύς, ισχυρός, σκοτεινός και τελικά, μεταμορφωτικός. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που αλλάζει τη ζωή σου απόλυτα και που στο ωροσκόπιο σου δείχνει το βάρος, το κάρμα αλλά και τις μεταμορφωτικές ικανότητες του αλχημιστή.

Σε λίγες ημέρες η Εβίτα Ζαχαριάδου θα κάνει ένα σεμινάριο για τον Πλούτωνα στο δικό σου ωροσκόπιο και που έχει τον τίτλο “Πλούτωνας και Δεσμοί Σελήνης: Το στοίχημα της ψυχής”.
Ένα σεμινάριο-εργαστήριο που θα βασιστεί και στα ωροσκόπια των παρευρισκομένων αναλύοντας τη θέση, τις όψεις και την επίδραση του Πλούτωνα και των Δεσμών της Σελήνης.

Η ψυχή σου έχει το δικό της μονοπάτι και το δικό της στοίχημα. Καλό είναι το Εγώ σου αλλά και η Ψυχή σου να είναι συντονισμένα και να συνεργάζονται προς την ίδια κατεύθυνση.
Όμως πολλές φορές η Ψυχή και το Εγώ έχουν διαφορετικά ζητούμενα κι εκεί ξεκινάει μια βασανιστική μάχη στην οποία μάντεψε ποιος νικάει στο τέλος….

Στην πορεία της ζωής σου ο Πλούτωνας άλλοτε σε αφήνει στην ησυχία σου και άλλοτε παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Οι γωνίες που κάνει και οι διελεύσεις του από κομβικά σημεία στο ωροσκόπιο σου -ωροσκόπο, Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη, μεσουράνημα- σηματοδοτούν εποχές με βαθιές και μεταμορφωτικές αλλαγές. Είναι οι αλλαγές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Να θυμάσαι ότι στην πορεία της ζωής σου ο Πλούτωνας “κανονίζει” συναντήσεις με ανθρώπους που, κυριολεκτικά, θα σε μεταμορφώσουν.

Μπορεί να μείνουν στη ζωή σου για πάντα ή τόσο όσο χρειάζεται για να πάρεις το μάθημα σου, να γίνεις άλλος άνθρωπος και να βρεθείς τελικά στον δρόμο σου.

Μήπως είσαι σε μια τέτοια φάση της ζωής σου;

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι κανέναν πλανήτη, καμία έκλειψη και καμία όψη στο ωροσκόπιο σου.
Όλα συνυπάρχουν σε μια χορογραφία που εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό: να πετύχεις τη ζωή σου αυτά που πραγματικά μπορείς.
Οπότε, καλό είναι μέσω της αυτοπαρατήρησης, της φιλοσοφίας ζωής αλλά και της γνώσης μέσα από σεμινάρια να καταλάβεις ποιος είναι ο δικός σου δρόμος και να συνεργαστείς με το υποσυνείδητο σου και με το σχέδιο σου.
Μόνο τότε, με κάθε αλλαγή θα βιώνεις τη χαρά της μεταμόρφωσης και όχι το βάσανο της αναγκαστικής αλλαγής.

Ό,τι έχει να κάνει με κληρονομικότητα, θάνατο, αναγέννηση, καταστροφή, πλούτο, μυστήριο, σεξ, ζήλια, αναμόρφωση, ασυνείδητο, αποκρυφισμό, διαίσθηση, έγκλημα, αυτοκαταστροφή, ανακάλυψη, εξουσία, ισχύ, έρευνα, μοίρα, σκοτάδι φοβίες, ασυνείδητο και υποσυνείδητο, ριζική αλλαγή, έχει να κάνει με τον Πλούτωνα.

 

Η Εβίτα Ζαχαριάδου λέει ότι ο Πλούτωνας είναι ο αλχημιστής του ζωδιακού.

Ο πλανήτης που μπορεί να μεταμορφώσει το κάρβουνο σε διαμάντι.

Ίσως και το αντίθετο όμως…

Ο Πλούτωνας είναι ένας αργός πλανήτης. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει ζώδιο πιο αργά από κάθε άλλον πλανήτη αλλά και ότι την επίδραση του δεν την αντιλαμβάνεσαι άμεσα. Είναι οι περιπτώσεις που κοιτάζοντας πίσω αντιλαμβάνεσαι ακριβώς πότε ξεκίνησε η αναμόρφωση, ακόμα κι αν δεν το είχες καταλάβει τότε.

Η πορεία του Πλούτωνα στα ζώδια για τα τελευταία χρόνια είναι η εξής:

Πλούτωνας στον Λέοντα 1938-1957
Πλούτωνας στην Παρθένο 1957-1972
Πλούτωνας στον Ζυγό 1972-1984
Πλούτωνας στον Σκορπιό 1984-1995

Ο Πλούτωνας στον Λέοντα ήρθε και άλλαξε ό,τι έχει να κάνει με το Εγώ. Μεγαλομανείς ηγέτες ανέβηκαν στην εξουσία -Χίτλερ, Μουσολίνι, Στάλιν- αλλά υπήρξε και μια μεταμόρφωση σε ό,τι είχε να κάνει με το θέαμα, αγαπημένη ασχολία του Λέοντα, σε κινηματογράφο, τηλεόραση και ψυχαγωγία γενικότερα.
Αν έχεις Πλούτωνα στον Λέοντα στο δικό σου ωροσκόπιο, σε αυτή τη ζωή ψάχνεις και χρειάζεται να βρεις τον τρόπο να βρεις τον δικό σου μοναδικό τρόπο έκφρασης, τον τρόπο να ηγείσαι και να εκφράζεσαι ουσιαστικά.

Ο Πλούτωνας στην Παρθένο έφερε την επανάσταση σε ό,τι είχε να κάνει με τη γη, την οργάνωση αλλά και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις. Η Greenpeace, η WWF, η Διεθνής Αμνηστία ιδρύθηκαν μέσα σε αυτό το διάστημα ενώ υπήρξαν κινητοποιήσεις που έφεραν αλλαγές στο δικαίωμα της περίθαλψης, στις υπηρεσίες, στα κοινωνικά στρώματα.
Αν έχεις γεννηθεί με Πλούτωνα στην Παρθένο, χρειάζεται να βρεις τον τρόπο να υπηρετήσεις και να εξυπηρετήσεις ό,τι είναι καθαρό, γήινο, πρακτικό και που θα κάνει τη διαφορά όχι μόνο εσένα αλλά και τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Ήρθες να φέρεις τη νέα έννοια της υγείας και της τάξης σε όλα τα επίπεδα.

Ο Πλούτωνας στον Ζυγό έφερε τη μεταμόρφωση στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Ένας αγώνας για ίσα δικαιώματα, δικαιοσύνη, αλλαγή στις σχέσεις και στον θεσμό του γάμου ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι να υπάρξει ξερίζωμα του παλιού και εδραίωση του καινούργιου.
Οι καλλιτέχνες είναι εντελώς διαφορετικοί στη δημιουργία τους και στην έκφραση τους από αυτούς της προηγούμενης γενιάς με νέα είδη μουσικής να εμφανίζονται συνεχώς.
Αν έχεις γεννηθεί με Πλούτωνα στον Ζυγό ήρθες να βιώσεις και να συμμετέχεις στις βαθιές αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν σε σχέσεις, σενεργασίες, γάμο, δικαιοσύνη και ειρήνη. Μέσα από αυτά τα θέματα θα κάνεις τη διαφορά σε αυτόν τον κόσμο και στη ζωή σου.

Ο Πλούτωνας στον Σκορπιό είναι πανίσχυρος και άλλαξε πραγματικά τον τρόπο που βλέπαμε μέχρι τότε το χρήμα, το σεξ, τον θάνατο, τις πηγές ενέργειας, τα ταμπού. Είναι το διάστημα που η εμφάνιση του Aids άλλαξε τον κόσμο, που έγινε η έκρηξη στο Τσερνομπίλ, που άλλαξαν οι κανόνες στα χρηματιστήρια. Μέχρι και οι ταινίες τότε είχαν να κάνουν με σεξ, εκδίκηση, κατασκοπία και μοιραίους έρωτες.
Αν έχεις γεννηθεί με Πλούτωνα στον Σκορπιό το ξέρεις ήδη ότι έχεις τεράστια αποθέματα δύναμης, ισχύος και θέλησης. Μπορείς να μεταμορφώσεις ό,τι θέλεις στη ζωή σου και στον κόσμο αρκεί να αντέξεις τη βαθιά βουτιά στα πιο κρυφά σου μέρη.

 

Από την άλλη, αν θέλεις να έχεις κι αλλες πληροφορίες για το από πού έρχεσαι και πού πας, καλό είναι να εξετάσεις και τους Δεσμούς Σελήνης στο ωροσκόπιο σου.

Ο Νότιος Δεσμός δείχνει τι έχεις μάθει να κάνεις πολύ πολύ καλά -μια γνώση ίσως από μια άλλη ζωή- αλλά που δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί του σε αυτή τη ζωή.
Παράδειγμα, αν έχεις Νότιο Δεσμό στον Κριό έχεις ήδη μάθει πώς να είσαι αρχηγός, επαναστάτης και εγωιστής. Το δύσκολο για εσένα είναι να λειτουργήσεις μέσα σε μια υγιή, ισότιμη σχέση.

Ο Βόρειος Δεσμός δείχνει κάτι το οποίο δεν σου είναι γνώριμο και εύκολο -ο αρμονικός, ισότιμος γάμος στο παραπάνω παράδειγμα- στο οποίο χρειάζεται να δουλέψεις προκειμένου να ζήσεις καλά και να εξελιχθείς. Αν δεν το κάνεις από μόνος σου κάπου κοντά στα 40 σου θα χτυπήσουν οι καμπάνες και θα αναγκαστείς να αλλάξεις τακτική.

Η αλλαγή είναι το μόνο σταθερό σε αυτή τη ζωή.

Μάθε τα μυστικά της, μάθε τις κρυμμένες σου δυνάμεις και ξεκίνα να μεταμορφώνεις τη ζωή σου.

Η ανταμοιβή, από ένα σημείο και έπειτα, θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τον κόπο.

Το σεμινάριο της Εβίτας Ζαχαριάδου “Πούτωνας και Δεσμοί Σελήνης: Το στοίχημα της ψυχής”,

πραγματοποιείται την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου
στον χώρο Balm στην Κηφισιά
10:30-16:30
με κόστος 60 ευρώ.

Μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου εδώ και στέλνοντας ένα inbox μήνυμα στον Εβίτα Ζαχαριάδου με τα στοιχεία της γέννησης σου καθώς το σεμινάριο θα βασιστεί στους χάρτες των παρευρισκομένων.

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.