από την Καίτη Φαρμάκη

Ο Σεπτέμβριος θα έχει μια Πανσέληνο, μια Νέα Σελήνη, έναν πλανήτη που γυρίζει ανάδρομος κι ένα μεγάλο τυχερό τρίγωνο σε ζώδια της γης. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι, χωρίς να είναι ένας εύκολος μήνας καθώς για κάποια ζώδια συνεχίζεται ανελέητα το σφυροκόπημα, είναι ένας μήνας καλύτερος σε σχέση -και- με το καλοκαίρι που περάσαμε.

Τελειώνοντας το 2020 θα τραγουδήσουμε σίγουρα το κι είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή σαν heavy metal συγκρότημα.

 

Όλα τα ζήσαμε στη μεγαλύτερη τους ένταση.

 

Τα καλά νέα είναι ότι τελειώνοντας το 2020 αστρολογικά επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα και θα έχουμε πιο… καθημερινές δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε.

Το άλλο καλό νέο είναι ότι ο Σεπτέμβριος του 2020, χωρίς να είναι ένας εύκολος μήνας, δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο ανατρεπτικός και δύσκολος όσο το καλοκαίρι μας. Ας πάρουμε όλοι μια μεγάλη αναπνοή για να πλοηγηθούμε έξυπνα τον μήνα που ξεκινάει.

 

Σημείωσε τις καλές ημερομηνίες

για να κάνεις τις συμφωνίες ή τις κινήσεις σου
και τις δύσκολες ημερομηνίες για να κάνεις την… πάπια, που λέει και η δασκάλα μου.

7 και 8 Σεπτεμβρίου έχουμε ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Γης. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Αν θέλεις κάτι να προωθήσεις, με κάποιον να συναντηθείς ή κάτι να πετύχεις, εκείνες οι ημέρες θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα ειδικά αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως με γενέθλια ανάμεσα στις 5 με 10 του μήνα σου ή αν έχεις ωροσκόπο ανάμεσα στις 10 και 18 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Μεγάλη προσοχή κοντά στις 27 Σεπτεμβρίου Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και έχετε Ήλιο, Σελήνη ή ωροσκόπο κοντά στην 25η μοίρα. Προσοχή και στις 13 και 25 Σεπτεμβρίου.

Κριός

Μα δεν είναι αδικία να είναι για τους περισσότερους ένας πιο ήπιος μήνας και για εσένα να συνεχίζονται οι πιέσεις; Όπως κι αν είναι τα πράγματα, είσαι Κριός και θα αντιμετωπίσεις τα πάντα.

Το μεγάλο νέο είναι ότι ο κυβερνήτης πλανήτης σου Άρης γυρίζει ανάδρομος έτσι για να ανακόψει τη δράση σου, για να αισθανθείς ότι τίποτα δεν κινείται και ότι τίποτα δεν μπορείς να κάνεις γι΄ αυτό.

Οπότε, κάνε ό,τι χρειάζεται, ξανασκέψου τις τακτικές σου, φτιάξε στο μυαλό σου ένα νέο πλάνο δράσης, διαχειρίσου με σοφία την ενέργεια σου και όταν έρθει η σωστή στιγμή θα δεις αποτελέσματα σε όσα προσπαθείς.

Αν είσαι γεννημένος το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σου χρειάζεται αρκετή προσοχή για να διαχειριστείς σωστά καταστάσεις και ανθρώπους που θα σε πιέσουν κοντά στις 25 Σεπτεμβρίου.

Με τον Ήλιο να μπαίνει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η περίοδος που θα βάλεις όλη σου την προσοχή στις πιο στενές σου σχέσεις και συνεργασίες.

Το μεγάλο τρίγωνο που γίνεται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου μπορεί να σε βοηθήσει σε οικονομικά θέματα.

Bonus tip: Μην αφήσεις τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο στις 2 Σεπτεμβρίου να περάσουν χωρίς να κάνεις κάτι καλό για την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική σου κατάσταση ή χωρίς να φτιάξεις τις σχέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Τώρα είναι η ευκαιρία.

Ταύρος

Αν ένας Ταύρος γκρινιάξει έστω και ελάχιστα, το σύμπαν θα τραβήξει τις κοτσίδες του -και τις κοτσίδες σου- κλαίγοντας. Οι μόνοι Ταύροι που δικαιούστε κάπως να αναστενάξετε είστε οι γεννημένοι κοντά στην 1η Μαΐου και αυτό γιατί ο Ουρανός φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σας.

Τα υπέροχα νέα είναι ότι το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης στις αρχές Σεπτεμβρίου φέρνει ευκαιρίες για κάτι ωραίο και καινούργιο στη ζωή σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 10 Μαΐου.

Σε άλλα νέα, ο Σεπτέμβριος με τον Ήλιο στην Παρθένο φέρνει στη ζωή σου περισσότερη διάθεση για διασκέδαση, χαρά και φλερτ. Αν έχεις παιδάκια θα περάσεις σε μια πολύ καλή φάση μαζί τους.

Να προσέχεις τις υπερβολές σε αισθήματα, έξοδα και φαγητό από τις 6 Σεπτεμβρίου που ο πλανήτης σου, η Αφροδίτη, μπαίνει στον large Λέοντα. Εκεί θα φας πολύ και θα ξοδέψεις αρκετά. Αν δεν θέλεις να κλαις αργότερα, μπορείς πάντα να συγκρατηθείς.

Γενικά, να εκμεταλλευθείς τις ημέρες έως και τις 22 Σεπτεμβρίου για να προωθήσεις υποθέσεις σου ή για να λύσεις θέματα καθώς τα αστέρια και οι πλανήτες θα σε αγαπάνε λίγο παραπάνω.

Bonus tip: Η Πανσέληνος στις 2 Σεπτεμβρίου μιλάει κατευθείαν στην καρδιά. Οι προσπάθειες που έκανες για να κατακτήσεις κάποιον ή κάποια τώρα δείχνουν τα -καλά- αποτελέσματα τους. Enjoy!

Δίδυμοι

Κάθε μα κάθε Σεπτέμβριος είναι μια περίοδος με εντάσεις για εσένα. Όλοι επιστρέφουμε στα σπίτια και στις υποχρεώσεις μας αλλά εσύ το ζεις σαν βασανιστήριο. Σαν να έχεις αποφασίσει ότι η άνοιξη ή το καλοκαίρι είναι οι εποχές σου και τον Σεπτέμβριο νιώθεις πίεση για τα πάντα.

Η προσοχή σου θα πάει σε ό,τι έχει να κάνει με οικογενειακά θέματα ή με θέματα που αφορούν το σπίτι σου ως ακίνητο. Κάποιες επισκευές, μια μετακόμιση, ένα άτομο που έρχεται να μείνει στο σπίτι ή ένα άτομο που φεύγει και γενικότερα ό,τι αφορά στο σπίτι είναι μια πιθανότητα, ίσως και βεβαιότητα.

Ο κυβερνήτης σου Ερμής από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στον Ζυγό και έτσι θα βρεις τρόπο να εκφράσεις κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο ή να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά με τα παιδάκια σου.

Η Πανσέληνος στις 2 Σεπτεμβρίου ανακινεί ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι σου. Θυμήσου πάνω στην ένταση ότι μαζί με το πρόβλημα θα εμφανιστούν και οι λύσεις από εκεί που δεν τις περιμένεις.

Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε σχέδια και σχέσεις.

Bonus tip: θα νιώσεις πολύ καλύτερα από τις 22 Σεπτεμβρίου που η Ήλιος θα μπει στο αδελφάκι σου, στον Ζυγό.

Καρκίνος

Έρχομαι από το παζάρι και φέρνω νέα για όλα τα δεκαήμερα. Σε γενικές γραμμές ο Σεπτέμβριος δεν είναι σαν τον Ιούλιο και σαν τον Αύγουστο και αυτό το λέω για καλό.

Ασφαλώς και οι γεννημένοι κοντά στις 17 Ιουλίου θα έχετε και πάλι ζήσετε κρίσεις που θα ξεσπάσουν, όμως το πιο πιθανό είναι ότι θα αφορούν θέματα τα οποία υπήρχαν και τους προηγούμενους μήνες οπότε θα υπάρξει μια καλή ευκαιρία για να λυθούν.

Η Πανσέληνος στις 2 Σεπτεμβρίου μιλάει κατευθείαν στις σπουδές, στα ταξίδια και στα νομικά θέματα που σε απασχολούν. Να δώσεις προσοχή σε όσα λες και επικοινωνείς όπως και σε ό,τι αφορά στο μεταφορικό σου μέσον.

Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτεμβρίου θα σου δώσει την έμπνευση να κάνεις μια καινούργια αρχή ειδικά σε θέματα επικοινωνίας αλλά και στις σχέσεις με τα αδέλφια σου.

Τα καλά νέα είναι ότι οι γεννημένοι κοντά στις 10 Ιουλίου θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε διάφορα θέματα καθώς σας ευνοεί το μεγάλο τρίγωνο που γίνεται σε ζώδια της γης.

Επίσης, η Αφροδίτη μπορεί να φεύγει από το δικό σας ζώδιο, όμως μπαίνοντας στον Λέοντα με τα χαμόγελα της θα αλλάξει τα οικονομικά σου όσο και όπως μπορεί.

Να προσέχεις λίγο περισσότερο στις 2/9, στις 13/9 και στις 25/9

Bonus tip: Λύσε όσα θέματα έχεις τώρα γιατί από τις 22 Σεπτεμβρίου με τον Ήλιο να μπαίνει στον Ζυγό τα οικογενειακά θέματα θα ξεπηδάνε το ένα μετά το άλλο.

Λέων

Το καλό με την περίοδο αμέσως μετά τα γενέθλια μας είναι ότι ο Ήλιος στο επόμενο από το δικό μας ζώδιο μάς δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία να νιώσουμε περισσότερο “γεμάτοι” και “γ*μάτοι” καθώς ανεβαίνει η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση μας. Επίσης και τα οικονομικά ευνοούνται καθώς ανοίγουν ευκαιρίες για κέρδη. Τώρα που ο Ήλιος είναι στην Παρθένο είναι μια τέτοια περίοδος για εσένα.

Επιπλέον, με την Πανσέληνο στις 2 Σεπτεμβρίου και με τη Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτεμβρίου ένας κύκλος ολοκληρώνεται και ένας νέος ανοίγει στα οικονομικά σου.

Οι γεννημένοι κοντά στην 1η Αυγούστου έχετε αρκετές ανατροπές στα επαγγελματικά σας. Κάτι φέρνει τα πάνω κάτω στην καριέρα σου κι εσένα σε μια νέα επαγγελματική φάση. Μεγαλύτερη προσοχή στις 15 Σεπτεμβρίου για αυτά τα θέματα.

Από τις 22 Σεπτεμβρίου και μετά ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και πέφτει κάπως η ενέργεια σου.

Bonus tip: Η Αφροδίτη έρχεται στο δικό σου ζώδιο από τις 6/9 και φέρνει όλα της τα δώρα: γοητεία, αγάπη για το ωραίο, καλές αν και υπερβολικές αγορές, οικονομική ανταμοιβή, εύνοια αλλά και λίγη τεμπελιά παραπάνω. Μην πέσεις στις παγίδες της. Κράτησε τα καλά της Αφροδίτης στο ζώδιο σου και προσπέρασε με χάρη τις λακούβες.

Παρθένος

Θα ξεκινήσω με την ίδια φράση με την οποία ξεκίνησα και τους Ταύρους.
Αν ένας Παρθένος γκρινιάξει έστω και ελάχιστα, το σύμπαν θα τραβήξει τις κοτσίδες του -και τις κοτσίδες σου- κλαίγοντας. Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με άλλα ζώδια έχεις ζήσει τις λιγότερες εντάσεις.

Τώρα ήρθε ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο όχι μόνο για να σου δώσει ενέργεια αλλά για να σου προσφέρει και ένα δωράκι που θα σε “κρατήσει” για αρκετό καιρό. Το bonus αυτό είναι το μεγάλο τρίγωνο που γίνεται στα ζώδια της γης και που ευνοεί όλους τους Παρθένους αλλά κυρίως τους γεννημένους ανάμεσα στις 2-10/9. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι καλά όμως οι λύσεις θα έρχονται στα χέρια σου.

Εντωμεταξύ και οι γεννημένοι κοντά τις 15 Σεπτεμβρίου έχετε ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε σχέσεις, συνεργασίες και καταστάσεις που θέλετε.

Προσοχή οι γεννημένοι κοντά στις 11/9 καθώς τα πράγματα στη ζωή σας δεν είναι καθαρά. Κάποιος ή κάτι θολώνει το τοπίο και πέφτετε σε λάθη, πλάνες και μη ξεκάθαρες καταστάσεις.

Η Πανσέληνος στις 2/9 χωρίς να είναι μια βόλτα στην εξοχή θα σου δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις σχέσεις, συνεργασίες και να κάνεις μια νέα αρχή στον γάμο σου ή στις πιο στενές σχέσεις σου.

Bonus tip: Η Νέα Σελήνη στις 17/9 φέρνει ευκαιρίες για να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι σε αφορά προσωπικά. Αν δεν κάνεις τώρα μια νέα αρχή, πότε;

Ζυγός

Η περίοδος που διανύουμε είναι και το πιο άβολο κομμάτι όλης της χρονιάς. Όταν ο Ήλιος είναι στο προηγούμενο από το δικό μας ζώδιο, όλοι θέλουμε να κρυφτούμε, να ξεκουραστούμε και να μας αφήσουν ήσυχους. Κάτι τέτοιο ζείτε με τον Ήλιο στην Παρθένο όμως αυτό θα αλλάξει όταν ο Ήλιος έρθει στο δικό σου ζώδιο στις 22 Σεπτεμβρίου οπότε και θα ξεκινήσουν τα γενέθλια σου.

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει σκληρά με μια αντίθεση Αφροδίτης Κρόνου που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 18 Οκτωβρίου. Οπότε, προσοχή στα οικονομικά, στα αισθηματικά και στην απόσταση, στην απομάκρυνση, τσην… παγωνιά που μπορεί να υπάρξει στη σχέση με το ταίρι σου ή με το πορτοφόλι σου.

Γενικά, SOS ημερομηνίες για εσένα είναι 2/9, 15/9, 27/9.

Με τον Άρη να γυρίζει ανάδρομος στις 11/9 ξεκινάνε προβλήματα στις πιο στενές σου σχέσεις και συνεργασίες. Όχι κάτι που δεν έχεις ήδη αντιμετωπίσει. Πρόκειται για θέματα που ξέρεις και που τώρα ξαναέρχονται στην επιφάνεια. Δεν θα βρεις άμεσα λύσεις, όμως δούλεψε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Υπάρχουν και τα καλά νέα! Ο Ερμής έρχεται στο δικό σου ζώδιο στις 5 Σεπτεμβρίου και τουλάχιστον μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει πολλούς φίλους κοντά σου. Μάλιστα, ίσως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να ξεπηδήσει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Bonus tip: Με Πανσέληνο και Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι ευκαιρία να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ακούσεις τη διαίσθηση σου καθαρά και δυνατά.

Σκορπιός

Μόνο οι γεννημένοι κοντά στην 1 Νοεμβρίου έχετε δικαίωμα γκρίνιας καθώς οι ανατροπές στη ζωή έρχονται από τους άλλους και κυρίως τους πιο κοντινούς ανθρώπους και τις πιο στενές σας συνεργασίες.

Οι υπόλοιποι Σκορπιοί το μόνο δύσκολο που έχετε να αντιμετωπίσετε είναι το ότι ο κυβερνήτης σας Άρης γυρίζει ανάδρομος στις 11/9 και αυτό θα ανακόψει τη δράση σας και τις εξελίξεις, γεγονός που θα σας φέρει εκνευρισμό και αίσθημα ανικανότητας ή και ματαιότητας (δεν το έχετε και δύσκολο αυτό το συναίσθημα, πάντως).

Η Πανσέληνος στις 2 Σεπτεμβρίου είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις απτά τα αποτελέσματα πάνω σε έναν στόχο που είχες βάλει ή στη δουλειά που έκανες στο πλαίσιο μιας ομαδικής προσπάθειας. Επίσης, δεν είναι απίθανο κάποια σχέση με φίλο σου να ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα.

Η Αφροδίτη, που μπαίνει στον Λέοντα στις 6/9, φέρνει αρκετή εύνοια στα επαγγελματικά σου. Ίσως κάποιο άτομο εξουσίας να σου προσφέρει τη βοήθεια του. Πάντως να θυμάσαι ότι θα κάνεις κάποια υπερβολή που θα αφορά στην καριέρα σου. Μπορεί να επενδύσεις υπερβολικά σε ρούχα, εξοπλισμό ακόμα και σε χρόνο.

Το μεγάλο τρίγωνο που γίνεται στα ζώδια της γης μπορεί να βοηθήσει αρκετά στις υποθέσεις σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 5 Νοεμβρίου.

Bonus tip: Οι σκέψεις που θα κάνεις δεν θα είναι και οι πιο αισιόδοξες. Αυτό όμως θα αλλάξει στις 27/9 που θα έρθει ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο. Ο Σεπτέμβριος είναι καλός για μυστικές συζητήσεις ή συμφωνίες.

Τοξότης

Μπορεί να παιδεύεσαι αρκετά με τα οικονομικά σου όμως γενικότερα δεν είσαι και στο μάτι του κυκλώνα. Επιπλέον, αφού πέρασαν ο Ιούλιος και ο Αύγουστος μια χαρά θα περάσει και ο Σεπτέμβριος που είναι ξεκάθαρα λιγότερο αγριεμένος.

Αυτό τον μήνα η προσοχή σου θα είναι στα επαγγελματικά σου. Εκεί θα ολοκληρωθούν θέματα και καταστάσεις, εκεί όμως θα υπάρξει η ευκαιρία και για μια νέα αρχή.

Ωραία ημέρα για εσένα, αν και με κάποιες υπερβολές, η 9/9.

Το πιο καλό νέο του μήνα είναι η Αφροδίτη που μπαίνει στον Λέοντα και από τις 6 Σεπτεμβρίου και φέρνει αισιοδοξία, περισσότερη χαρά, εύνοια σε σπουδές, ακόμα και ευκαιρίες για ταξίδια ή επωφελείς συναλλαγές με το εξωτερικό. Ακόμα κι αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικά καλό στη ζωή σου πάνω σε αυτά τα θέματα σίγουρα θα νιώθεις περισσότερο άνετα.

Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 10 Δεκεμβρίου ο Ποσειδώνας θολώνει πολύ το τοπίο, ειδικά σε οικογενειακά θέματα, και δεν επιτρέπει να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Bonus tip: Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στις 11/9 στον τομέα του φλερτ. Ίσως κάποιο άτομο να επιστρέψει στη ζωή σου για να παίξεις και να χαρείς λίγο περισσότερο. Δεν είναι κάτι που θα φέρει μια μόνιμη σχέση αλλά λίγη παραπάνω χαρά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Αιγόκερως

Όταν λέμε ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι λιγότερο αγριεμένος μήνας ίσως να μην αφορά τους Αιγόκερους και ειδικά εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 15 Ιανουαρίου. Όμως, αφού διασχίσατε με επιτυχία Ιούλιο και Αύγουστο, τα πράγματα είναι πιο εύκολα τον Σεπτέμβριο.
Οπότε, προσοχή οι γεννημένοι κοντά στις 15 Ιανουαρίου κυρίως προς στο τέλος του μήνα.

Και μετά την ψυχρολουσία έρχονται τα καλά νέα. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε θέλει, σε αγαπάει, σε προσέχει και σου ρίχνει αστέρια για να πάρεις δύναμη, ενέργεια και για να δεις τα πράματα περισσότερο αισιόδοξα. Δεν είναι και λίγο… Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε ένα νομικό θέμα ή να έχεις επαφές και συναλλαγές με το εξωτερικό που θα πάνε καλά σε αρκετούς τομείς.

Παράλληλα, το μεγάλο τρίγωνο που γίνεται στα ζώδια της γης μπορεί να φέρει καλές εξελίξεις σε όσους έχετε γενέθλια κοντά τις 4 Ιανουαρίου.

Προσοχή από τις 11/9 και μετά γιατί ο Άρης γυρίζει ανάδρομος και ξαναζείτε, προκειμένου να δώσετε λύσεις, καταστάσεις που σας πίεσαν και σας στεναχώρησαν Ιούλιο και Αύγουστο.

Από τις 22 Σεπτεμβρίου μπαίνει ο Ήλιος στον Ζυγό και ξεκινάνε τα άγχη και οι εντάσεις σε θέματα καριέρας ή με άτομα εξουσίας.

Προσοχή στις 2/9 στις σχέσεις σου και στις 27/9 σε όλα τα θέματα που σε αφορούν και ειδικά στα οικογενειακά.

Bonus tip: Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτεμβρίου μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις.

Υδροχόος

Αν δεν υπάρχουν στο ωροσκόπιο σου πλανήτες σε σημαντικές θέσεις που φέρνουν πίεση, τότε ο Σεπτέμβριος θα περάσει… νεράκι για εσένα. Μάλιστα, από τις 22/9 και μετά που θα μπει ο Ήλιος στον Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη ζωή από την καλή της πλευρά, να αλλάξεις φιλοσοφία, να ανοίξουν οι ορίζοντες σου, να προχωρήσουν θέματα σπουδών ή επιμόρφωσης.

Όμως, όσο ο Ήλιος είναι στην Παρθένο είναι καλό να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και ειδικά με δάνεια, εφορίες, διατροφές, κληρονομιές και χρήματα που χρωστάς ή που σου χρωστάνε. Αυτή θέση του Ήλιου τονώνει και τη λίμπιντο σου, να ξέρεις. Οπότε, να το εκμεταλλευθείς και καλά να περάσεις!

Κάτι που θα δώσει περισσότερη γοητεία και εύνοια στις σχέσεις σου είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης των αισθηματικών αλλά και των οικονομικών, που μπαίνει στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, στον Λέοντα. Θα έχεις την ευκαιρία να πάνε καλύτερα οι πιο στενές σου σχέσεις, να έχεις μια καλή συνεργασία ή το ταίρι σου να έχει μια καλή εξέλιξη.

Οι μόνοι Υδροχόοι που καλό είναι να προσέξετε στις 15 Σεπτεμβρίου, είστε όσοι έχετε γενέθλια κοντά στην 1η Φεβρουαρίου. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας μην σκάσει βομβίτσα…

Bonus tip: Καθώς ο μεγάλος κριτής, ο Κρόνος, έρχεται στο δικό σου ζώδιο στις 17 Δεκεμβρίου και για δυόμισι χρόνια, φρόντισε να κάνεις ό,τι πρέπει (το αγαπημένο ρήμα του Κρόνου) για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη, από μόνος σου και νωρίς.

Ιχθείς

Όσο είναι ο Ήλιος στην Παρθένο οι πιο κοντινές σχέσεις σου και οι πιο σημαντικές συνεργασίες σου είναι σαν μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο ενώ τις φωτίζει και ένας τεράστιος προβολέας. Μπορεί να φαίνεται κάπως αγχωτικό, όμως είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να ξεκαθαρίσεις τι και ποιους θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου.

Εντωμεταξύ, για να μην βρεις ησυχία πουθενά, η Πανσέληνος στις 2 Σεπτεμβρίου γίνεται στο δικό σου ζώδιο και έτσι βάζεις τον εαυτό σου πρώτα και πάνω από όλα και καλά κάνεις. Τώρα είναι εποχή για να ολοκληρώσεις κάποιους κύκλους και σχέσεις στη ζωή σου αλλά και για να δεις αποτελέσματα από κάτι για το οποίο έχεις κοπιάσει. Απλά, όλη αυτή η διαδικασία θα σου φέρει αρκετή κυκλοθυμικότητα.

Προσοχή οι γεννημένοι κοντά στις 11/3 γιατί τα πράγματα στη ζωή σας δεν είναι όπως φαίνονται.

Ο Άρης στον Κριό από το τέλος Ιουνίου έχει ρίξει πολύ ξύλο στα οικονομικά σου. Επειδή θα μείνει στην ίδια θέση μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021 φρόντισε όσο μπορείς να πάρεις το πάνω χέρι. Ο Άρης στις 11/9 γυρίζει ανάδρομος οπότε ενδέχεται να έρθουν σε εσένα κάποια χρήματα που περιμένεις αλλά κατά τα άλλα μην περιμένεις σοβαρές εξελίξεις στα οικονομικά σου.

Bonus tip: Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτεμβρίου είναι ένα… λουκουμάκι για εσένα που θα σου φέρει εύνοια και ευκαιρίες για να κάνεις μια νέα αρχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα