από την Καίτη Φαρμάκη

Πώς είναι να είσαι σε ένα retreat με τον Deepak Chopra

Η ημέρα σου ξεκινάει με yoga με μια από τις πιο διάσημες και καλές δασκάλες yoga στον κόσμο.
Θα κάνεις ένα ακόμα μάθημα yoga το απόγευμα. Ενδιάμεσα ανοίγεις τα αυτιά, τα μάτια σου και την καρδιά σου και συναντάς τον Deepak Chopra που μιλάει με έναν τρόπο που θα αλλάξει τη ζωή σου! Ξέρεις, χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο θα ήθελαν να είναι στη θέση σου, λίγοι όμως θα το καταφέρουν. Είσαι ένας από αυτούς…

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Deepak Chopra έρχεται για ένα retreat του στην Ελλάδα στο εκπληκτικό -αρχιτεκτονικά και ενεργειακά- Cape Sounio! Το 2023 το retreat έγινε στο Costa Navarino.

Άνθρωποι από όλον τον κόσμο κάνουν δύο -τουλάχιστον- όνειρα τους πραγματικότητα: και έρχονται στην Ελλάδα σε κορυφαία ξενοδοχεία, και συναντούν από κοντά τον Deepak Chopra. Η συμμετοχή σε αυτό το retreat είναι μια πραγματική επένδυση στον εαυτό σου: τον τωρινό αλλά και τον… μελλοντικό!

Μια ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων, με έναν ενεργητικό τρόπο, ψάχνει το ίδιο με εσένα: γαλήνη, νόημα στη ζωή, απόλυτη υγεία αλλά και σύνδεση. Σε ένα πεδίο αγάπης, βαθιάς σοφίας και μοιράσματος τεχνικών για μια καλύτερη ζωή, συνδέεσαι με ανθρώπους που ζούνε, αγαπάνε, ανησυχούν, ζορίζονται αλλά και ονειρεύονται όπως κι εσύ! Βιώνεις ένα ουσιαστικό και συλλογικό ταξίδι προς την ευεξία, την ανάπτυξη, τη χαρά!

Στο Cape Sounio,
ένα βήμα από τον εμβληματικό και ενεργειακό λίκνο του Ναού του Ποσειδώνα,
καθοδηγείσαι από τον Deepak Chopra
για να βρεις τη βέλτιστη υγεία, την εσωτερική ισορροπία και την αστείρευτη ζωτικότητα!

Το retreat του 2024 έχει να κάνει με τη μακροζωία.  Living a Longer, Healthier, Meaningful Life

Ο Deepak Chopra θα μοιραστεί τις ανεκτίμητες γνώσεις του για την καλλιέργεια πρακτικών που ενισχύουν την σωματική ευεξία, μοιράζοντας τη σοφία του για τους δέκα τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αντιστρέψουμε τη βιολογική μας ηλικία. Ναι, η ηλικία μπορεί να αντιστραφεί και να αναβαθμιστείς με τον πιο ήπιο και αποτελεσματικό τρόπο.

 

Η Νίκη Σμυρνή λέει:
Πλέον χωρίζω τη ζωή μου στο πριν και στο μετά της συνάντησης μου με τον Deepak Chopra. Δεν γίνεται να έρθεις σε επαφή με αυτή την ενέργεια και να μην αλλάξεις ουσιαστικά! Νιώθεις αγάπη για τον εαυτό σου καθώς νιώθεις να φεύγουν τα εμπόδια και να εξελίσσεσαι σε αυτό που πραγματικά είσαι. Κι έτσι νιώθεις αγάπη και για τους ανθρώπους γύρω σου με τους οποίους μοιράζεσαι τον ίδιο σκοπό. Νιώθεις αγάπη για το μέρος που βρίσκεσαι και για όλα αυτά που σε οδήγησαν στο συγκεκριμένο retreat!

 

Ο Deepak Chopra είναι αυτό που διδάσκει. Δεν βρίσκεις τίποτα το προσποιητό, ψεύτικο ή αταίριαστο ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που εκπέμπει και λέει.

 

Το θέμα είναι συναρπαστικό: πώς θα ζήσεις μια μακριά και χαρούμενη ζωή. Και ακούγοντας τον να μιλάει και να απαντάει δεν μπορείς παρά να σκεφτείς ότι τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο νόμιζες. Απλές τεχνικές, πρακτικές και μια αλλαγή στη φιλοσοφία της ζωής και αλλάζεις!
Deepak Chopra, sound healing, yoga και διαλογισμός στο ημερήσιο πρόγραμμα!
Και όλα αυτά κάτω από το λαμπρό ελληνικό φως!

 

Αυτό που μου δίνει μεγάλη χαρά είναι ότι περισσότεροι από τους μισούς που παρακολούθησαν το περυσινό retreat έρχονται και στο φετινό. Είναι εντυπωσιακό το πώς δημιουργείται μια κοινότητα. Οι άνθρωποι που συναντηθήκαμε κρατάμε επαφή όλο αυτό το διάστημα και μοιραζόμαστε ενέργεια, σκέψεις, εμπειρίες αλλά και στήριξη στα άλματα που κάνουμε.”

Η Νίκη Σμυρνή είναι η founder και η ψυχή του Travelgems που διοργανώνει το retreat με τον Deepak Chopra στην Ελλάδα!

 

Το συζητάω πολύ συχνά με τους φίλους μου. Δεν γίνεται να ζούμε στην ίδια εποχή με ανθρώπους όπως -και- ο Deepak Chopra και να μην κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έρθουμε σε επαφή με τη σοφία τους, τις γνώσεις τους αλλά και τη φυσική τους παρουσία.
Στον μακρύ και απαιτητικό δρόμο που ήρθαμε να περπατήσουμε στη γη μας, το να συναντηθούμε με φωτεινά πνεύματα είναι όχι μόνο χαρά μας αλλά και χρέος μας…

Το retreat με τον dr. Deepak Chopra διοργανώνεται από το Travelgems.
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα του retreat, πατώντας εδώ!

Διάβασε το “Αυτά που ξέρω σίγουρα για τον Deepak Chopra”, πατώντας εδώ!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα