Τα νέα τμήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Αν σε ενδιαφέρει η αστρολογία και θέλεις να τη μελετήσεις για προσωπικούς ή και επαγγελματικούς λόγους, μάθε από τους καλύτερους.
Στην Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα θα έχεις το πρόγραμμα, την προσοχή, την καθοδήγηση και τον σωστό τρόπο διαδασκαλίας για να μάθεις όλα όσα σε συναρπάζουν. Οι τιμές είναι πραγματικά φιλικές προς το πορτοφόλι σου. Οπότε, μην το σκέφτεσαι.
Κάν’ το και ένα νέο σύμπαν θα ανοιχτεί μπροστά σου!

Τοποθεσία – Χώροι

Βρίσκεται σε ένα διώροφο κτίριο, σε μια όμορφη και ασφαλή γειτονιά με ησυχία και πράσινο, ένα μόλις οικοδομικό τετράγωνο, από το μετρό της Πανόρμου.
Διαθέτει 3 ηλιόλουστες αίθουσες διδασκαλίας, ξεχωριστούς χώρους διαλείμματος και μια πίσω βεράντα 52 τμ, όπου διεξάγονται οι ανοιξιάτικες και φθινοπωρινές εκδηλώσεις. Το περιβάλλον είναι προσεγμένο και με ιδιαίτερο στυλ.

Διδασκαλία

Τα τμήματα απαρτίζονται με μέχρι 12 σπουδαστές για καλύτερη ροή του μαθήματος. Αν κάποιος σπουδαστής απουσιάσει λαμβάνει το μάθημα που έχασε. Η καινοτομία της σχολής είναι πως οι διαδικτυακοί σπουδαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ΔΕΝ συνδέονται στην υπάρχουσα τάξη των Αθηνών αλλά δημιουργούνται ξεχωριστά τμήματα. Έτσι, έχουν άμεση επαφή με τον καθηγητή ενώ αποφεύγεται το χάος και η κακή διδασκαλία.

Καθηγητές

Το ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ στελεχώνουν δημοφιλείς καθηγητές του χώρου, με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας αλλά και δικές τους έρευνες. Άλλωστε το κόσμημα της σχολής, είναι το Ερευνητικό τμήμα. Δίνεται πιστοποιητικό σπουδών τονίζοντας πως ΚΑΜΙΑ Αστρολογική σχολή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ΔΕΝ είναι αναγνωρισμένη από το κράτος.

Πρόγραμμα σπουδών

Τα προγράμματα σπουδών έχουν μελετηθεί με πολύ ζήλο και μεράκι και περιέχουν όχι μόνο τις βασικές γνώσεις αλλά και τις εξειδικευμένες. Οι σπουδαστές διδάσκονται την ύλη χωρίς να χάνουν χρόνο και χρήμα, λαμβάνοντας άρτιες σημειώσεις και όχι συρραφές και αντιγραφές, ενώ διδάσκονται κάποιες τεχνικές, παγκόσμιας αποκλειστικότητας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως η Σχολή έχει τόσο καλή φήμη.

Σεμινάρια – Εκδηλώσεις – Συνεργασίες

Δύο φορές τον μήνα διεξάγονται σεμινάρια με ασυνήθιστα θέματα, που προάγουν την Αστρολογική και όχι μόνο γνώση, καθώς και δωρεάν ομιλίες και παρουσιάσεις. 
Η Σχολή συνεργάζεται με καταξιωμένους ανθρώπους του εναλλακτικού χώρου, ενώ φιλοξενεί πλέον στον χώρο της, εναλλακτικές προτάσεις.

Βρες την αστρολογική σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ στο Facebook πατώντας εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.kosmogramma.gr

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.