Σαββατογεννημένοι και άλλες ιστορίες

Είσαι γεννημένος την ημέρα του Ερμή, της Αφροδίτης ή μήπως του Κρόνου;
Η ημέρα που γεννήθηκες σου δίνει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αν τα ξέρεις μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τη διαφορά! 

Αν ξέρεις ποια ημέρα της εβδομάδας γεννήθηκες, προσπέρασε τον παρακάτω σύνδεσμο και διάβασε απευθείας την εξήγηση/περιγραφή.

Αν δεν ξέρεις, μπορείς άνετα να το βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο και μετά να διαβάσεις και την εξήγηση.

https://www.timeanddate.com/date/weekday.html

Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!

 

Όλα συνδέονται, όλα κάτι σημαίνουν, από τα πάντα μπορείς να ανακαλύψεις κάτι ακόμα για τον ευατό σου και για τον δρόμο σου στη ζωή.

Δευτέρα

Γεννήθηκες την ημέρα της Σελήνης.
Είσαι συναισθηματικός, ευγενικός, ντροπαλός, γοητευτικός και απρόβλεπτος καθώς η διάθεση σου αλλάζει απροειδοποίητα και τόσο συχνά όσο αδειάζει και γεμίζει η Σελήνη.
Προσαρμόζεσαι εύκολα, ξέρεις να φροντίζεις τους ανθρώπους γύρω σου μόνο που και κάποιες φορές γκρινιάζεις λίγο περισσότερο. Σου είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι ανθρώπους και πράγματα.
Κάποιες -πολλές- φορές είσαι περισσότερο ευαίσθητος απ’ όσο χρειάζεται ενώ είσαι υπερβολικά συδεδεμένος με το παρελθόν.

Τρίτη

Γεννήθηκες την ημέρα του Άρη.
Έχεις αστείρευτο ενθουσιασμό και πολλή ενέργεια. Το να βάζεις στόχους και να πετυχαίνεις αυτά που θέλεις είναι πολύ σημαντικό για εσένα.
Είσαι ένας γενναίος άνθρωπος και βαθιά μέσα σου το ξέρεις. Έχεις αρχηγικές ικανότητες και τολμάς να ανοίγεις νέους δρόμους. Έχεις πάντα τη φλόγα που χρειάζεται για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, για να μπεις μπροστά, για να ενδυναμώσεις κι άλλους.
Βέβαια, κάποιες φορές είσαι τόσο ορμητικός, απότομος ή ευέξαπτος που οι άνθρωποι γύρω σου τρομάζουν.

Τετάρτη

Γεννήθηκες την ημέρα του Ερμή.
Επικοινωνιακός και με νεανική διάθεση έχεις το χάρισμα να έχεις ένα μεγάλο δίκτυο από φίλους και γνωστούς.
Είσαι πολύ καλός στο να συμφιλιώνεις τους ανθρώπους ενώ είσαι εξαιρετικά επινοητικός και ειδικός στην τεχνολογία. Επίσης έχεις ταλέντο σε ό,τι έχει να κάνει με τις πωλήσεις και τη διαφήμιση.
Αυτό που δεν είναι και τόσο καλό, είναι ότι κάποιες φορές μιλάς πολύ, πιο πολύ από όσο χρειάζεται, καταναλώνοντας την ενέργεια σου και μεταφέροντας κουτσομπολιά.

Πέμπτη

Έχεις γεννηθεί την ημέρα του Δία.
Είσαι ένας τυχερός και γενναιόδωρος άνθρωπος που του αρέσει να περνάει καλά και να επεκτείνεται πνευματικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Επειδή όμως η επέκταση φέρνει και κιλά να προσέχεις κάπως τις υπερβολές τόσο στο φαγητό όσο και γενικότερα.
Οι άλλοι αναγνωρίζουν και τιμούν όλα όσα κάνεις ενώ ο χαρούμενος χαρακτήρας σου προσελκύει όχι μόνο όσα χρειάζεσαι αλλά και όσα ονειρεύεσαι.
Η παγίδα είναι ότι κάποιες φορές γίνεσαι ματαιόδοξος και άσκοπα υπερβολικός.

Παρασκευή

Έχεις γεννηθεί την ημέρα της Αφροδίτης.
Φέρνεις την ομορφιά στον κόσμο σου, είσαι ένα άτομο αγαπητό, γοητευτικό, με αίσθηση του στυλ και με μεγάλη ανάγκη για συντροφικότητα. Έχεις αρκετούς φίλους και ανθίζεις σε περιβάλλοντα που κυριαρχεί η τέχνη, η συντροφικότητα, η αρμονία.
Το δύσκολο σε όλη αυτή την αρμονία που φέρνεις στον κόσμο είναι ότι έχεις την τάση να τεμπελιάζεις και περιμένεις τα πάντα από τους άλλους. Α, και πολύ δύσκολα ξεκινάς έναν τσακωμό με αποτέλεσμα κάποια πράγματα στη ζωή σου να λιμνάζουν.

Σάββατο

Έχεις γεννηθεί την ημέρα του Κρόνου.
Σοφός, χαμηλών τόνων, πρακτικός και αφοσιωμένος. Είναι σαν να ήρθες σε αυτόν τον κόσμο με μία σοβαρή αποστολή στην οποία και αφοσιώνεσαι για να την ολοκληρώσεις. Συνήθως τα καταφέρεις καλά, όσο όμως περνούν τα χρόνια τα καταφέρνεις ακόμα καλύτερα!
Το δυνατό σου σημείο είναι ότι φιλοσοφείς τη ζωή από νεαρή ηλικία και έτσι δεν φθείρεσαι από τα καθημερινά και από τις καθημερινές δυσκολίες.
Όταν όμως δεν είσαι ευθυγραμμισμένος και αφοριωμένος στον σκοπό σου -κάτι που δίνει δύναμη- είσαι σκυθρωπός, άτολμος, άκαμπτος και δύσπιστος.

Κυριακή

Έχεις γεννηθεί την ημέρα του Ήλιου.
Δημιουργικός, λαμπερός, ξεχωριστός και ευγενής. Είσαι εξωστρεφής και η λάμψη σου σε ακολουθεί παντού. Θέλεις να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία στη ζωή σου και χαίρεσαι ακόμα περισσότερο όταν αναγνωρίζουν τα χαρίσματα σου.
Δεν έχεις και δε θέλεις τίποτα να κρύψεις, σου αρέσει να αποτελείς παράδειγμα, να είσαι επιτυχημένος ενώ συχνά μπαίνεις μπροστά σε διάφορες υποθέσεις.
Θυμήσου ότι κάποιες φορές γίνεσαι υπερβολικά εγωκεντρικός ίσως και ανυπόφορος.

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.