Μπήκα στην Open Academy και ξεκίνησα να βλέπω το “Όχι πια single”. Και μετά είδα και το course “Αλλάζω εγώ, Αλλάζει η σχέση”. Και μετά λέω δεν βλέπω και τη “Συναισθηματική Νοημοσύνη” μήπως και συνεννοηθώ με όσους δυσκολεύομαι; Και κάπως έτσι αποφάσισα να πω το Ναι για να δώσω κι εγώ εκεί το course με “Τα Μυστικά του Διαλογισμού”.
Μπαίνεις στην openacademy.gr και, κυριολεκτικά, ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου!

Η Open Academy είναι μια πλατφόρμα online εκπαίδευσης. Εκεί, επιτυχημένοι άνθρωποι, εισηγητές που ξέρουν για τι μιλάνε, δίνουν courses διάρκειας μιας ώρας και μοιράζονται μαθήματα ζωής για τη διατροφή, τις σχέσεις, την επικοινωνία, το business, την ιατρική, την ψυχολογία, το ευ ζην, τον τρόπο που ζούμε, που κινούμαστε και σχετιζόμαστε.

Η Open Academy είναι μια πλατφόρμα στην οποία μπορείς να έχεις πρόσβαση με μια πολύ μικρή συνδρομή. Όμως, έως και τις 31 Οκτωβρίου 2021, κάνοντας απλά εγγραφή και χωρίς να αγοράσεις συνδρομή, μπορείς να δεις ένα course δωρεάν. Το μόνο δύσκολο θα είναι ότι δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις.
Μια ώρα γεμάτη με γνώση που δεν φανταζόσουν ότι είναι τόσο προσιτή, κατανοητή, ποιοτική και φτιαγμένη έτσι ώστε να φέρει αποτελέσματα στη δική σου ζωή άμεσα.

Εγώ σκέφτηκα ότι αφού περνάω ώρες ατελείωτες μπροστά σε μια οθόνη, ας είμαι κάπου που θα βλέπω αυτά που μπορούν να με εξελίξουν, να με ξεμπλοκάρουν, να φέρουν αξία και χαρά στη ζωή μου.

Η συνδρομή είναι μόλις 19 ευρώ για έναν χρόνο. Δηλαδή με 19 ευρώ έχεις πρόσβαση σε όλο το υλικό της Open Academy -video, e-book, blog- για έναν χρόνο. Η τιμή της συνδρομής σύντομα θα αλλάξει προς τα επάνω.
Επιπλέον, και απόλυτα σημαντικό, είναι ότι μέρος των εσόδων από τις συνδρομές δίνονται σε κοινωφελείς σκοπούς, σε ιδρύματα και se οργανισμούς που θα πάρουν μια ανάσα από οικονομικές δυσκολίες αλλά και την αίσθηση της στήριξης και της αλληλεγγύης που είναι ανεκτίμητη.

Ρίξε μια ματιά στην Open Academy, πατώντας εδώ.
Και πατώντας εδώ, παρακολούθησε μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου δωρεάν το course μου “Τα μυστικά του Διαλογισμού”. 

Εύχομαι σε όλους μας ανοιχτούς ορίζοντες
Σε φιλώ
Καίτη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα